Septembrie-Octombrie 2010! Hai Buburuza10 !!(157)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza
Fetelor nici eu nu pot sa deschid deloc albumul de bebei! Fie-va mila si trimiteti-mi si mie pe pm userul si pass-ul ca poate fac ceva gresit!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+

Chichiuta, vor si ochisorii mei sa le privesca ... cand afli tu ce si cum... da si la albinutza un replay.
Nu mai stiu nici user.ul si nici parola la contul de pe Picassa. Am incercat acum ceva timp si nu am mai reusit... s/a schimbat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Astazi am montat patutul si am primit leganushul de bebelin de la sora-mea! Am pus niste pozici!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Buna,va spunem si noi pe ziua de azi.
Din cauza starii proaste de ieri azi mi-am facut de cap. Si amplecat la un mic dejun si o barfa cu fetele de la birou...si m-am lungit pana la ora pranzului, asa ca am mancat si de amiaza tot cu ele... Apoi, in drum spre casa,mi-a iesit in cale un coafor, asa ca m-am si tuns.
Am citi tot ce ati scris pana acum. da' sunteti vorbarete,nu gluma!

Andreea82, ai grija cu bebe...dar stii ce ma intreb eu...In Romania nu exista acea substanta de contrast care se inverzeste daca in secretia vaginala se gasesc urme de lichid amniotic? Si eu am avut senzatia ca pierd lichid acum vreo 3 saptamani si am dat o fuga la medic. Dansul a bagat o mana cu manusa in locul cu pricina, dupa care a pus cateva picaturi de substanta fermecata si culoarea de pe manusa a devenit roz, nu verde, semn ca nu pierdeam lichid, ci erau doar niste secretii abundente... Nu stiu...zic si eu...

Puiutza, la mine ragadele au trecut in 7 zile...dar am inventat o metoda proprie. Poate te ajuta si pe tine. Inainte sa pun puiul la san imi puneam 5 minute comprese cu apa calda, ca sa inmoi ranile; apoi puneam pompa si trageam de cateva ori ca sa formez bine sfarcul, sa aiba copilul de ce sa apuce, fara sa il mai scape din gura si sa se chinuie sa il formeze el...Si apoi cand il puneam pe el sa traga,nu ma mai durea pentru ca rana era deja amortita. In momentul in care terminam, storceam putin lapte din san si il lasam sa se usuce si apoi dadeam cu o tura de Garmastan. Si intr-o saptamana am terminat cu ranile...

Oare e prea tarziu sa scot motatele pentru Buburuza?
Hai BUBUROZO! Hai SOFIA!

Pot avea si eu parola de la albumul cu bebei sa ma delectez putin? Multumesc anticipat...

Mi-e un somn teribil, cred si eu...dupa masajul pe care mi l-a facut tipa la cap... dar nu pot sa dorm pentru ca se repara trotuarele in fata blocului meu si fac astia o galagie de neimaginat!!!

Astazi mi-m cumparat si eu Galactogil,sa il folosesc imediat dupa nastere. Doamne,ca abia astept momentul ala!!!!!

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 37+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Am vazut bebelusiiiiii. Alynta multumesc.
Lora, Adelina e o scumpete, are niste bolfute adorabile.
Wow fetelor aveti niste bebelusi tare reusiti, sa fie sanatosi, voi la fel si sa va bucurati de fiecare zambet si fiecare gangurit.
Abia astept sa il am si eu pe cuculetz in brate.

Chichi

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Alynta, Anna_Ivan multumesc pentru parola insa nu reusesc deloc sa intru..nu stiu unde gresesc

sa nu uiti ca la userul de bebelusi trebuie neaparat pus si @yahoo.com

33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Chichi foarte frumos patutul, sa il stapaniti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

am burticile!
nu am intrat pana acum, pentru ca am gatit(ciorbica de perisoare) si am calcat hainute de pici . iar cand am vrut sa intru sa va citesc, nu-mi mergea netul...

inca nu se stie nimic despre buburuza noastra? sper sa fie totul bine!
fetelor, s-au schimbat ceva parole pe picassa? intelesesem ca ar fi pe mailul comun?! daca da, imi puteti trimite va rog un PM cu parola? multumesc!

pity a mai intrat? ca numai maine nu-i poimaine!

am vazut una bucata bebe mic de aniast! este atat de dragalas!

simona cu matei 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Alynta, Ramo, 2ingerasi

Ramo si eu sunt de dimi programata, la 11.15, poate ne vedem pe acolo

2ingerasi, exista ceva teste. Mi-a zis acum dr. despre ele. Nu stiu daca exista in farmacii, nu cred. dr a comandat la clinica cateva, dar nu au venit inca, altfel as fi putut face un test din acela.

Chichi, vazut patut si leagan - super amandoua. Sa le folositi sanatosi

36+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Andreea bine ca nu e nimic grav si ca nu se pierde lichid. De acum stai cumintica si asteapta sa vezi cand vrea bebe sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

Speram sa aflu ca Buburuza deja a nascut... Nu-i nimic, tinem pumnii stransi in continuare!

Am dat o tura prin Carrefour (uuu, ce relaxat suna! de-abia ma tineam pe picioare, am crezut ca nasc acolo!!) si am luat cate ceva pt galuscut, deeeeci... nu mai sunt codasa la cumparaturi, zic eu.
Oricum mai am o gramada de cumparat, cred ca am luat un 15% din cele necesare, continuarea - joi si sambata.
Sotul meu a plecat acum sa aduca patutul, abia astept sa-l vad.
Acum sunt asa obosita ca nu sunt in stare sa desfac pungile cu cumparaturi.

Andreea, bine ca nu-i lichid amniotic.

In continuarea discutiei despre alaptat: minunile astea de ragade apar inevitabil? sau sunt si femei care alapteaza fara probleme? Intreb pt ca eu din constructie am niste sfarcuri destul de ...formate, iar acum arata chiar ca tetinele de biberon , oare asta ajuta?

Donna 35+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput