Septembrie-Octombrie 2010! Hai Buburuza10 !!(157)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_25 spune:
puiutza ce frumos e bb Alex! Sa-ti traiasca,sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!
kiti multumim de vesti! Bafta azi la "calul balan"!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
Klarisse spune:
Kiti
multumim de vestile despre Buburuz..sa speram ca totul o sa decurga usor. Bafta si tie la intalnirea cu calul balan
.
Klarisse
graviduta 35+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire
zozela spune:
Hei,am vazut si eu grasunica Laurei!!
DE-li-cioa-sa!!
Zici ca are 3 luni!! Bravo Laura!!
Oare ce-o fi pe capul Buburuzei acum?! Capul..Ma rog..
Fofo
Oana,pana aproape de nastere,da..Mie mi l-a scos dr.,pt ca-mi facea tare rau,iar asociat cu HTA gestationala pe care o posed..facea ravagii
Nu pot decat sa te sustin-stiu cum e,dar hai ca nu mai e asa de mult!
maitreyi,al meu nu e chiar asa de rau,ca ti-am zis,noi am incercat si alte modeluri
El o sa aiba pauza mai mica si in plus,ce naiba,pot sa se elibereze de stres si..altfel
Fata,am luat-o razna de tot!!
Macar sa ai gura aurita cu alea 6 saptamani!!
Or crede fetele astea ca suntem nimfomane
Mai sa stii ca,eu cred,ca pe Mihai l-ar incanta.Dar nu sa bea din biberon sau canuta,ci..direct de la sursa
Eu o sa-i ofer.Daca vrea-bine,daca nu,nu..
Mari,pai e perfect,ma! Bine ca nasti cu medicul tau,pt.ca e aiurea asa..Dupa ce ca suntem nevoite sa schimbam spitalul,sa mai schimbam si medicul..
Va tin pumnii stransi!
chichi,nasoala surpriza
Tu cu cine nasti la Municipal?![]()
Intreb asa..ca am un feeling ca ajung pe-acolo![]()
La faza cu pompa si laptaria,subscriu si eu,cu exemplul unei colege de la randunici,care a alaptat exclusiv,5-6 luni-la fel-numai la pompa
Deci,se poate!
Andreea,iti spun,nu ca sa te sperii,Doamne-fereste,ca stii si tu ca nu sunt 2 sarcini la fel,ci doar asa,ca experienta. La Mihai,am pierdut dopul fara sa stiu.Inafara de o secretie abundenta,care tot uda chilotul,nu am avut nimic-si crede-ma ca am fost o nebuna.Nu am folosit decat hartie igienica alba,pe care o studiam intens la fiecare shushu
Secretia ai,era dopul,de fapt.Cica se poate si asa.Iar acum,de 2 zile,am iar secretia aia,plus ceva dureri care nu prea mai vor sa cedeze la tratament
Sper sa apuc ziua de Vineri!!
Abia astept sa vad ce zice doctorul!Tu ai lasat nr.cuiva,sau in listuta aia de pe Picasa?
Da' chiar,Luciana a cam disparut..Si la ea,termenul ala de 25 oct.era cam asa..cu dus si-ntors..
nsun204,te-am trecut in listuta? Daca nu,mai scrie odata datele tale
puiutza,pe mine doctorita,vazandu-ma atat de determinata sa alaptez,desi Mihai habar n-avea ce se face cu tzatza si nici putere nu avea,nu m-a lasat sa-i dau cu biberonul.Silicoanele n-au functionat nici la noi,asa ca m-a sfatuit sa-i dau cu lingurita sau seringa.Si sa fi vazut chinul de pe lume-mulge,masoara,alapteaza la lingurita,caci la seringa se ineca!!
(lingurita dintr-aia mica,mica,ce se folosea odata pt.ceai)
Si inca ceva-din ce pozitie il alaptezi? Ca si pozitia la san poate favoriza aparitia ragadelor.
O sa reusiti,o sa vezi!!Curaj!!
Klari,ma bucur ca esti ok!
kiti,baaftaa!!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
maitreyi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
In ce consta dilema ta? De ce ai rezerve? Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si CezaraAMR 5 saptamani !! ![]() |
exact ce spuneai tu intr-unul din mesajele ulterioare - probabil nu mai are reflexul de supt => rezolvam cu bibe sau pai, daca nu o sa ii placa? umbla vb prin popor sa nu intorci cupilu la san
plus ciudatenia in sine ca deh...alaptezi unu' mic de tzatza da' un bibiloi de 2 ani si 2 luni sa il pui prima data la san la varsta asta? daca consuma din rezervele celui mic? probabil dileme puerile da' ma fac sa am o retinere. acu sa dea Domnul sa fie laptic pt cel mic ca asta mare are ce papa -----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
camy81 spune:
BUNA FETELOR 
HAI BUBURUZA sa ai o nastere usoara 

ce de bb sunt pe aici de cand nu am mai intrat si noi
noi aparem mai rarut ca e mai dragut![]()
![]()
fetelor de la ce luna v-ati dat voi pe sani cu crema pt.a nu se face rani cand papa bb?
si cu ce crema?
Stiu ca daca eu apar mai rar pe aici pe la voi nu am prea avut ocazia sa imi raspundeti la intrebari
dar va rog sa ne raspundeti si noua
CAMELIA
36+ si mami de
ALEXIA

Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
exact ce spuneai tu intr-unul din mesajele ulterioare - probabil nu mai are reflexul de supt => rezolvam cu bibe sau pai, daca nu o sa ii placa? umbla vb prin popor sa nu intorci cupilu la san plus ciudatenia in sine ca deh...alaptezi unu' mic de tzatza da' un bibiloi de 2 ani si 2 luni sa il pui prima data la san la varsta asta? daca consuma din rezervele celui mic? probabil dileme puerile da' ma fac sa am o retinere. acu sa dea Domnul sa fie laptic pt cel mic ca asta mare are ce papa |
Daca nu ii va place, asta e un fapt, nu o dilema, nu ai ce face
De vorba din popor nu comentez, eu n-am sensibilitati dinastea, insa daca tu crezi in ea, probabil lucrurile iti pot aparea si in conformitate cu zvonurile, vei pune pe seama vreunui deochi anumite stari, avantajul e ca e si remediul in acelasi pachet
Apoi, daca tie iti e ciudat sa il alaptezi, iar tu cu tine rezolvi asta in primul rand, eu o chestiune care tine de tine si copil si doar atat, restul lumii e in alta ciorba si asta trebuie sa accepti tu, in primul rand, ceea ce cred alti nu mai e responsabilitatea ta.
Nu in ultimul rand, asa cum am mai spus, nu exista competitie pe resurse, corpul tau va produce atat cat e solicitat, isi va regla cantitatea de hrana dupa numarul de guritze care se doresc hranite, fara nici o indoiala. Stiu o mamica ce alapteaza 2 gemene de 6 luni exclusiv si in acelasi timp pe surioara lor mai mare, de 3 ani jumate, care si ea pofteste foarte des, fara nici o problema.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
CezaraAMR 5 saptamani !!
anna_ivan spune:
am scriu eu ceea ce probabil toata lumea gandeste (sau nu)
nerantula 3 ani jumate?????? si care e varsta potrivita la care sa nu mai alaptezi??? am vazut o emisiune pe discovery cu o mamica care alapta esi copilul avea 5 ani. nu vreau sa spun ca e rau sau bine ci doar asa o curiozitate, cand e bine sa te opresti??
33+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
fulguta28 spune:
Ma scuzati ca intervin si eu pe tema asta cu alaptatul.
Intr-o emisiune TV chiar se recomanda sa alaptezi copilul cat mai mult. Moderatoarea emisiunii are o fetita de 2-3 ani care inca nu a fost intarcata. So, nu-i nici un fel de problema atata timp cat depozitele de laptic se refac. Ce o fi mai bun, laptele de mama sau un inlocuitor? Ce ofera anticorpi copilului, laptele de mama sau un inlocuitor?
uta28 este
35+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan am scriu eu ceea ce probabil toata lumea gandeste (sau nu) nerantula 3 ani jumate?????? si care e varsta potrivita la care sa nu mai alaptezi??? am vazut o emisiune pe discovery cu o mamica care alapta esi copilul avea 5 ani. nu vreau sa spun ca e rau sau bine ci doar asa o curiozitate, cand e bine sa te opresti?? |
Singurul raspuns pe care il am eu: cand vrea copilul, atat timp cat mama nu are o problema reala si fara alta solutie care impiedica alaptatul
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
CezaraAMR 5 saptamani !!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy81 BUNA FETELOR ![]() fetelor de la ce luna v-ati dat voi pe sani cu crema pt.a nu se face rani cand papa bb? Stiu ca daca eu apar mai rar pe aici pe la voi nu am prea avut ocazia sa imi raspundeti la intrebari dar va rog sa ne raspundeti si noua![]() CAMELIA 36+ si mami de ALEXIA![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Garmastan de la 8 luni de sarcina!
Alina-Mirela
40+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra