Septembrie-Octombrie 2010! Hai Buburuza10 !!(157)
Raspunsuri - Pagina 13
oramona spune:
Felicitari tuturor mamicilor care au schimbat semnatura 

.
Andreea, bafta azi la doctor, va fi bine oricum 
Nastasie, felicitari pentru o lunita, LA MULTI ANI!!!
Dar oare Nike ce mai face, chiar nici un semn nu a mai dat? Sper ca sunt bine .
Va 
mamica de Maria Lavinia si
35+ cu Elena Elisa 
anna_ivan spune:
doamne ce dulcic e bebe Alex de fapt toti din album dar pe el l-am vazut ultimul si eu fiind mamaica de baietel ma uit cu ochii scursi dupa alti baieti.
eu pe ionela.n n-am mai vazut-o de mult si azi schimba si ea semnatura(35 ca e cu o sapt inaintea mea)
33+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
puiutza spune:
Salutare,
am pus cateva poze cu Alex in albumul de BB-ei.
Am si eu o rugaminte pentru fetele cu experienta in ale alaptatului....aici sunt cam novice(am avut experienta neplacuta cu primul si am ajuns la mastita asa ca acuma suflu si in iaurt). Asadar am facut furia laptelui in spital, am tras de tzitzi cu pompa si manual si am scapat. Dar am facut ragade - m-am muls si i-am dat cu biberonul vreo 2 zile. Am revenit la san -BB papa si e super linistit la san, e incomparabil mult mai bine. Dar iar am facut ragade - de data asta mai nasol si mai dureroase. Umblu toata ziua cu sanii dezgoliti si ma dau cu Bephanten pt. ragade dar deocamdata nu am gasit iesirea din acet cerc vicios. Am incercat cu mameloanele artificiale dar lui Alex nu ii convin clar, e f. agitat la san si nu suge ca lumea si adoarme de oboseala dar flamand.
Intrebarea ar fi: ce e mai recomandat in aceasta situatia\e: sa insist cu mameloanele sau sa ma mulg si sa ii dau cu bibe?Prima data cand i-am dat cu Bibe am revenit fara nici o problema la san.
Si inca o intrebare: cum sunt tot cu mainile in apa sa ma spal pe maini si sani mi s-au uscat ffffff tare mainile....zici ca sunt de elefant...ce crema imi recomandati? Am de la Avene,Atrix - vax albina.
Mersi si va pup si multumesc anticipat pt. raspunsuri.
Dana
37+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
eveline spune:
PUIUTZA l-am admirat si eu pe bebe Alex, sa va traiasca, mi-au dat efectiv lacrimile, ca de altfel la toti bebeii. Nu-mi vine sa cred, cand ma uit la ei cum s-au materializat cele doua liniute
.
Daca nu-s tocmai pe faza fetele care au experienta in alaptat, vezi ca este un capitol special despre alaptat pe forum aici. Din ce am mai citit pe acolo fetele s-au confruntat cu o gramada de probleme, inclusiv ragade...vezi ce a "mers" la ele. La putinul cat am alaptat eu data trecuta am facut niste ragade la care bephantenul a fost fix frectie la picior de lemn, pe cand la alte persoane a functionat.Te pup si-ti doresc crestere usoara!

35+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
nadiutapm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea82 Fetelor, cred ca eu incep sa o iau pe aratura.... V-am povestit ca sambata am inceput sa pierd din dop... dar de atunci mi se pare ca am scurgeri mai abundente. Shushu nu cred sa fie, nu miroase a urina. Acum ma apucara dracii cu gandul sa nu cumva sa pierd lichid si sa nu imi dau seama ![]() ![]() ![]() Burtici care ati mai nascut, ati avut scurgeri asa abundente in ultimele saptamani? La mine se face pata pe chilot/tampon cam la o ora (o pata de 2-3 cm), dar nici nu mai creste mult dupa uff, nu stiu sa explic mai bine 36+ cu un carucior .... sau ![]() |
edit:Andreea, si mie mi se intampla in multe zile dar nu cred ca e lichid amniotic, eu zic ca sunt niste scurgeri mai abundente.
aNAIST, BRAVO MAMICA, esti super tare ne-ai oferit o nastere in direct, sa ai recuperare rapida bebesa fie papacios si cuminte.
Hai buburuza
alta mamica curajoasa care ne-ea servit cu micul dejun si pe urma a plecat sa nasca.pupam burticile

Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
37+
anna_ivan spune:
fetelor ma tot streseaza al meu sa va intreb pe cele care ati nascut la stat (mai ales Bucuresti) cum functioneaza datul onorariului pt doctor ca pt el asta e cea mai mare temere. cum o sa-i dea bani la dr. eu i-am zis sa-i dea dupa ce ma opereaza. VOi cum ati procedat si daca se poate si cu cat ati prestat?? Sper sa nu fie un subiect tabu.
eu nu am nimic cu datul onorariului la dr atata timp cat se comporta frumos cu mine. e modul meu de ai multumi.
33+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
anaalina spune:
Pt mainile uscate schimba sapunul inclusiv detergentul de vase, ia unul tot de plante, si incerca o crema de galbenele si arnica , e cam unsuroasa dar da randament . Sau o alta varianta niste fiole de vit A.
Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)si
cu
(36+)
nadiutapm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutza Salutare, am pus cateva poze cu Alex in albumul de BB-ei. Am si eu o rugaminte pentru fetele cu experienta in ale alaptatului....aici sunt cam novice(am avut experienta neplacuta cu primul si am ajuns la mastita asa ca acuma suflu si in iaurt). Asadar am facut furia laptelui in spital, am tras de tzitzi cu pompa si manual si am scapat. Dar am facut ragade - m-am muls si i-am dat cu biberonul vreo 2 zile. Am revenit la san -BB papa si e super linistit la san, e incomparabil mult mai bine. Dar iar am facut ragade - de data asta mai nasol si mai dureroase. Umblu toata ziua cu sanii dezgoliti si ma dau cu Bephanten pt. ragade dar deocamdata nu am gasit iesirea din acet cerc vicios. Am incercat cu mameloanele artificiale dar lui Alex nu ii convin clar, e f. agitat la san si nu suge ca lumea si adoarme de oboseala dar flamand. Intrebarea ar fi: ce e mai recomandat in aceasta situatia\e: sa insist cu mameloanele sau sa ma mulg si sa ii dau cu bibe?Prima data cand i-am dat cu Bibe am revenit fara nici o problema la san. Si inca o intrebare: cum sunt tot cu mainile in apa sa ma spal pe maini si sani mi s-au uscat ffffff tare mainile....zici ca sunt de elefant...ce crema imi recomandati? Am de la Avene,Atrix - vax albina. Mersi si va pup si multumesc anticipat pt. raspunsuri. Dana 37+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
puiutza, ungele cu laptic de la tine si lasa-le sa se usuce si tot asa, eu numai asa am scapat de ranile de pe sfarcuri, o luna intreaga m-am muls ca nu puteam suporta durerea cand o puneam pe pitica la san, cineva mi-a sugerat asta si s-a vindecat cu succes, nici mama garmastanului si nici a bepantenuluji nu m-a ajutat din pacate.
pupam burticile

Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
37+
Nerantula spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui maitreyi
tu deci il intorci acum pe Gruia la san, nu? ca acu e intarcat, right? |
Nu e intarcat
Dar, daca ar fi, si ar dori sa suga sau sa bea laptic din biberon, i-as da cu toata dragostea, insa reflexul suptului se pierde destul de repede, deci bebelina ta posibil sa nu mai stie sa o faca, chiar daca ar vrea. Insa ar putea savura din biberon.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
CezaraAMR 5 saptamani !!

uff, nu stiu sa explic mai bine
36+ cu un carucior