Aspirante optimiste > 20 ani (568)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Care-i regula aia de 4 ani? Ca eu habar n-am . Ehee Anda, socoteala de-acasa...

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

daa si tu platesti din greu imprumuturile la banca cumulate pt a platii anii de facultate...
iar ei te consulta gratis , eventual iti si zic..."mama vezi sa mananci mai sanatos, mai multe legume"

didi - tare faza cu fiv-ul

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Am plecat....

Va pe toate

O seara fain faina sa aveti

Mergi la inceput

aaa, regula de 4 ani e de la "bunicii francezi": faci copii incepand de la 26 si din 4 in 4 ani, astfel nu ai niciodata casa goala, iar dupa ce pleaca ultimul, se pregateste primul sa vina cu nepotii...

am calculat eu si se pare ca iese

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Buna asta cu copiii si nepotii, francezii astia-s fertili chiar asa de le ies calculele?
Fetele am plecat si eu spre casa, ne mai auzim maine!

in devenire

Mergi la inceput

papa, fetele si eu ma pregatesc de masa+ film

o seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

buna dragutelor!
la toate. mie maine ar trebui sa imi vina rusii.... sper sa ma ocoleasca.
voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Fac capitol nou

multi tuturor!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Capitol Nou

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput