Aspirante optimiste > 20 ani (568)
Raspunsuri - Pagina 2
bebelu86 spune:
calmeaza-te k nu rez nimic dc plangi
fa-ti timp si mergi la un medic si vezi ce iti da de facut.
nu e un capat de lume. se poate rezolva
hai nu fii trista.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
te cred. dar trebuie sa mergi la medic si sa vezi ce iti recomanda sa faci mai departe.
hai k nu e o chestie asa grava de nu are rezolvare
bine k ai aflat din timp
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria
kitty-27 spune:
sunt joi programata la dr...sa vedem ce e de facut..asta e mergem inainte...si om vedea ce va mai fii...
kitty-27 spune:
dar nu inteleg un lucru...cum mai este posibil sa am toate semnele ovulatiei daca aceasta nu se mai produce?si nu m-ar fii dereglat si la ceilalti hormoni?pt ca restul sunt in valori normale...
bebelu86 spune:
chiar nu stiu ce sa-ti zic
nu ma pricep la asa ceva
altfel iti ziceam ce ai de facut si te ajutam..dar ...sunt total paralela
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
kitty-27 spune:
ingerash am facut-o la tody laboratories...am zis ca ma duc miercuri sa o fac si la alt laborator...
Ingerash_Mic spune:
kitty incearca la synevo.. iti trimit rezultatele pe mail parerea mea.. mie mi se pare cel mai bun laborator..