Aspirante optimiste > 20 ani (568)
Raspunsuri - Pagina 15
andr@ spune:
katy eu aseara am facut test, neg desigur; scurgerile aproape ca se oprisera; dar dim m-au lovit rusii si cu viteza
; cat despre av.pm am zis si eu, poate m-am inselat; se poate sa fi racit, asa imi explic, ca altfel......
Katy82 spune:
Andra eu imi facusem cu prima urina iar liniuta era pala, deci probabil de aceea. In luna aia nu avusesem scurgerile maronii pe care le aveam ininte de CM si m-a lovit direct "tunami" cu crampe la serviciu. Apoi CM s-a dereglat 3 luni, imi venea la 25, 25, 26 zile, apoi s-a mai reglat.
Fetele referitor la simptome, indraznesc sa spun si eu unul, desi la ce deziluzie am avut luna trecuta, imi e si teama. Noaptea ma trezesc de 2-3 ori sa merg la baie.
Poate doar am racit. Oricum mai am o sapt pana la testare. Va rog sa nu ma incurajati ca mi se urca repede la cap si luna asta vreau sa fiu mai linistita, macar nu o sa ma mai inec iar in butoi.
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin
!
draguta spune:
Katyy stiu ca laptisorul contine un complex de vitamine si altele, tu cat ai luat ai observat ca ai pus ceva?
eu am zis sa incerc de luna viitoare dar astea trebuiesc luate o perioada lunga sa aibe efect, mai vedem
in ce zi esti?
didi32 spune:
Buna fetelor!
pt cele care au declarat Z1, stiu cum e. Capul sus si mergem mai departe
Tinem pumnii stransi in continuare pt cine mai urmeaza, Paula si mai cine? Katy? Promit sa nu zic nimic, ca asa m-am ars si eu
Restul pe unde umbla? Gravidutzele sa treaca la raport si sa lase
ici de molipsire ca-i nasoala treaba. Prea multe Z1.
in devenire
draguta spune:
didi
eu chiar sunt hotarata sa iau, am zis sa mai incerc si cu din astea , rau nu are ce sa faca, a zis sotul ca le cumpara el in urmatoarele zile, nu stiu cum se ia deocamdata
poate suna putin a disperare dar astea e, noua varsta nu ne mai permite sa asteptam, atacam cu ce se poate macar stim ca am incercat

didi32 spune:
Pai si eu vb serios, ne-am indopat destul cu pastile si mierea nu face rau. Si la noi varsta e o problema 

in devenire