Aspirante optimiste > 20 ani (568)
Raspunsuri - Pagina 13
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv da, ce sa zic, sunteti curajosi ![]() tu cu facultatea ce o sa faci, cand o sa ai bebe? hai , ca eu ma duc putin la cumparaturi vb in juma de ora. ![]() Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
sunt la ID ( 10 zile pe semestru ) deci ma duc in continuare
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
draguta spune:
buna fetele!
Lia

camcris tu ce mai faci, in ce zi esti?
cixinica a functionat tratamentul, cand te testezi?

pentru toate fetele
Paula sa fie intarziere de vreo 9 luni

AlinaBu spune:
buna draguto 
camcris spune:
draguta sincer luna asta am zis ca nu mai numar nimic, nici la dr. nu mai merg acum, mai las sa treaca asa o perioada ca m-am saturat de calcule si teste cu o liniuta

AlinaBu spune:
dilema toatala corpul nostru = TABU
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camcris draguta sincer luna asta am zis ca nu mai numar nimic, nici la dr. nu mai merg acum, mai las sa treaca asa o perioada ca m-am saturat de calcule si teste cu o liniuta ![]() ![]() ![]() Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Bravooo!!!Asa ma gandeam si eu sa fac luna asta.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
andr@ spune:
soro stii ca am mai vb, cu cat stim mai multe cu atat vrem sa stim si mai multe, si ne blocam la un moment dat; de ex eu sincera sa fiu nu aveam idee ca dupa 2 ani de incercari ti se pune diagn. de infertilitate inexplicabila; eu ma opresc la cat stiu si incerc sa-mi descopar corpul cat mai bine, ca sa evit surprizele; nu e greu, e f greu, dar nevoita fiind trebuie sa invat 

sa fiu