Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, Miruna, asa, aparatoare ochi
http://www.bebelusi-copii.ro/ProductDetails.aspx?ProductID=1068

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

tatal meu a plecat azi si se intoarce sambata asa ca nici eu nu mai pot sa vin la intalnire..dar sigur o sa ne vedem 1 data atunci cand o sa fie si ursuletii cu noi.....sa faceti pozeeeee multe multe
gabriela ai grija si ce mananci ..fara prajeli sau grasime sau zahar prea mult ca sa faca si ficatul fata .....oricum nu te speria pt ca in sarcina multe valori ies din normal
beatrice eu nu am auzit de chesti dinj alea pt ochii lui bb...si nu le vad rostul ..chiar daca cumva ii intra vreo picatura de apa nu cred ac e dezstru..e apa ..poate fetele care sunt la bb2 sau 3 sa imi explice si mie pt ca nu stiam de asta ..
sa va spun si eu despre ursuleata mea: este extrem de activa..doarme f f ff putin...ma loveste f tare ..ieri mi-a facut ficatul K.O..dar nu ma supar

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Nici eu nu cred ca pot veni la intalnire, cum ma ridic din pat, mi se intareste burtica, incepe sa ma doara, as face un efort sa merg la cursuri, desi nu stiu cat pot, apoi vineri tre sa ajung la medic, o alta iesire, cam mult acum....la ultimul modul de cursuri de la Filantropia, la care am participat, chiar zicea moasa respectiva, ca sa avem grija sa nu-i intre apa in ochi si am luat de bun ce zicea ea.

30+

Mergi la inceput

Waw si eu am visat asta-noapte ca ajunsesem iar cu contractii la spital, ieri noapte am visat ca aveam 2 picaturi de sange pe chilot.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

ukume felicitari !!!

sugubino unde scrie ca bertoni pt gemeni e de la 0 luni ca io nu vaz

27+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Bravegirl, cel putin la Medlife asa este:daca medicul este permanent, o nastere naturala costa 70 mil, daca medicul este colaborator, atunci-90 mil

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

JoAnn, Ukume si sa fiti ferite de cosmaruri! Eu si la sarcina anterioara am tinut-o numai in cosmaruri.

Andreea eu m-am lansat intr-o curatenie generala pentru care mi-am atribuit 2 saptamani, sunt realista . Cand am citit de ordinea in acte m-a luat frica, tocmai ce am terminat. Vad numai hartoage in fata ochilor .

Betarice, de acea aparatoare s-ar putea sa ai nevoie muuult mai tarziu. Daca il obisnuiesti pe bebe din prima zi cu apa si spalatul pe cap probabil vei fi chiar scutita. Oricum nu merge la un bebe. abia isi tine capsorul, ii mai pui si ciuperca aia . La mine a fost clar. Mie imi era frica de baita el era fericit...L-am bagat in apa si ma speriasem ca nu plange

ma duc sa mai brodez un ursulet. Ii fac o lenjerie cu ursuleti, o gramada de ursuleti cu fundite. Am ajuns sa vad numai ursuleti. Asta e ultimul.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Miruna ce de visee urate..Am citit pe undeva ca in sarcina sunt vise dinastea!
Eu aznuapte a trebuit sa ma mut pe canapea...pentru ca Pufescu din dotare sforaia ca un urs. Imi venea sa plang de nervi. Acu ma duare spatele. Si m-am sculat si mai devreme pt ca nu mai puteam de spate.

Apropo de gatit ieri a facut ciorba de verisoare. Foaarte buna acrisoara asa. Am mancat vreo doo castronase de imi crapa burta.

Fetele voi aveti mancarimi? Pe burta si prin piele? Eu de cateva zile nu mai pot! Si ma spal o data pe zi-fac dush. Si calumea, cu scrub peste tot in afara de burta. Daca nu ma ia cateo serie de screchiuiri de ma omoara!!! Si hai ca pe burta inteleg - ca se intinde pielea-da de exemplu pe picioare? Sau pe deasupra sanilor?
Ieri de disperare am gasit un tubulet de Ben Gay-mentolat! L-am amestecat cu putina crema si m-am dat pe picioare. M-a mai calmat.

Joann bine ca nu ai facut pe burta..eu am subt buric. Pe solduri aveam si eu da alea au ramas asa ca nu m-am ingrasat in alta parte de cat pe burta. Las ca ajugem noi mai mult de 32s ai sa vezi. La bertoni twin scrie- 0-36 luni. Mai cauta pe siteuri ca tre sa gasesti. Orcum i-am vazut pe gemenasii de la bloc in dinasta si stau perfect intinsi la orizontala.

ukume24 felicitari ce vesti buneee!

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

sugubina...pai daca zici ca ai vazut cu okii tai ca e de la 0 luni atunci e OK.
eu as opta pt culoarea aia mov ...tie care iti place???

27+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Da, Miruna, asa, aparatoare ochi
http://www.bebelusi-copii.ro/ProductDetails.aspx?ProductID=1068

30+

'Neatza!

N-are rost te complici, si, cum a zis si Miruna, este pentru copii mai mari care nu accepta sa fie spalati pe cap Noi nu am avut nevoie niciodata de asa ceva, Sofia isi lasa capul pe spate cand o clatesc si daca ii vine apa pe fata o amuza, nu se sperie. In plus, mai toate sampoanele pt copii sunt "fara lacrimi".

Cand e bebe mic vor fi atatea mici "ritualuri" de facut (sters ochisori, curtatat nas, buric, dat picaturi anticolici etc) incat cel mai bine este sa mentii lucrurile cat mai simple unde se poate. Imi amintesc cat ma stresam la baie in primele 2 saptamani...pffff: aduceam cadita cu apa in living unde mi se parea ca e mai cald, masuram temperatura apei ca nu mai aveam incredere in simturile mele , masuram temperatura in camera, faceam ceai pt clatit copilul, raceam ceaiul pana la temperatura de baitza, masa din living era plina cu toate cosmeticalele care tb folosite intr-o anumita ordine... Dupa baie si dupa ce hraneam copilul eram o epava. Acum voi fi ceva mai relaxata si baia va avea loc chiar in baie

Victoria, mami de Anna Sofia, 29+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Beatrice, asa cum a zis si mirunam, aparatoarea aceea de ochi nu este necesara in prima faza cand oricum bb sta in cadita intins pe spate deci nu are cum sa intre apa in ochi si mai tarziu vezi tu daca il va deranja sau nu....oricum eu am testat sampoanele de copii si chiar nu ustura ochii...doar sa nu ii deranjeze pe ei apa pe fata.

Sugubino, asa am patit si eu ;la sarcina anterioara, am dat cu solutie mentolata si ma mai calma, temporar....insa am observat ca dupa aceea au aparut vergeturi.
Acum ma dau din belsug cu crema antivergeturi si intr-un singur loc deasupra buricului unde m-a mancat pielea mi-au aparut 2 mititele....deci la mine e clar, daca ma mananca pielea dau cu crema ca imi apar vergeturi.

fetelor, m-ati omorat; m-am uitat si eu pe blogul ala...ma duc sa cumpar ingrediente ptr pariziene....deja le simt mirosul.

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput