Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu iau tardyferon

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

spune-mi te rog de cate mg? ca mi-a dat de la farma de 80 de mg si am citit pe net ca ar fi nevoie de doar 30 de mg...

stiti sa aiba vreo contraindicatie la final de sarcina? ceva cu contractiile ?

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Ratusca, eu le folosesc ca ovule de la bun inceput pentru ca am vrut sa-mi protejez cat mai mult ficatul. Am luat o singura data un utrogestan pe cale orala si am dormit toata ziua . Asa ca tot respectul ca le poti suporta asa .

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc
Mamicile cu experienta? voi ati folosit centuri din acelea ombilicale la bb pana i-a cazut buricul?

Si eu ma gandesc sa iau aceste centuri ombilicale, insa nu stiu daca nu cumva faptul ca sta asa "pitit" il va impiedica sa se usuce mai repede. Ce ziceti mamicile?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna, fetelor, v-am pierdut urma! Am tot avut multa treaba la serviciu si nu am mai intrat deloc sa va citesc. Abia sunt la capitolul 97, nu stiu cand voi recupera...

Am intrat sa va salut, sa va spun ca maine ma duc la ecografia de 32 de saptamani la Filantropia, d-na. Veduta. De rezerva mai am o programare la Diagnosis, la dr. Pop. pentru 10.09 ora 17.30. In caz ca maine totul e bine cu mine si cu bebe, renunt la programarea de la Diagnosis. Daca e cineva interesat, il rog sa imi scrie pe pm, incat sa vad in Inbox-ul de la mail-ul meu privat, ca stiu sigur ca nu am timp sa intru sa va citesc. Cu parere de rau..., dar nu am ce face. Daca va intalniti cumva maine seara, ca stiu ca miercurea era o zi acceptata de cele mai multe, dati-mi de asemenea pe pm toate coordonatele. Daca cineva vrea programarea la Diagnosis, sa imi lase pe pm si nr. de mobil, sa o sun maine dupa ce termin cu ecografia, sa ii spun daca ramane sau nu oferta pentru 10.09 la Diagnosis.

Sper ca sunteti bine si ca nimeni nu a avut incidente neplacute... Va urez numai bine si va pup pe toate. Eu abia de la 1 oct raman acasa, asa ca mai stau pe baricade cu multe treburi...

Pupici dulci tuturor!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Apropo de Weleda - is suuper scumpe(dunno cel putin mie asa mi se par!). Am vazut la farmacia Dona. de la 30 lei in sus. Si au cantitati mici! Nu le-am mirosit insa..

Miru multumesc de sfaturi!

Andreea asa e cu Galactogilul am vazut si eu tot pe la 65 lei. Cat te tine ala?
Prietena ta cu colul de 2.7 la 15s mi se pare destul de mic.. sincer. Mie sa am la 15s asa col cre ca ma interna si imi facea si cerclaj. Si cum e dr conteaza-unii sunt foarte grijulii si dau f multe analize pe cand altii isi asuma riscuri si merg mai departe asa..
Eu azi am mai cumparat pt Pufice un pampers new born-sa am pt spita; si niste bibe.

Hera25 probabil ca ti-a zis ca e micut pt ca poa sa scada repede asa ca mai bine multa odihna fara efort si servici.

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Daca va intalniti cumva maine seara, ca stiu ca miercurea era o zi acceptata de cele mai multe, dati-mi de asemenea pe pm toate coordonatele.
30+

maine mergem la filantropia la cursuri.

Mergi la inceput

apropos, cine se imbraca cu ceva vizibil ca sa ne serveasca drept loc de intalnire ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Daca va intalniti cumva maine seara, ca stiu ca miercurea era o zi acceptata de cele mai multe, dati-mi de asemenea pe pm toate coordonatele.
30+

maine mergem la filantropia la cursuri.

Super! Eu am eco la 13, asa ca nu stau pana la curs... Si nici nu are rost sa ma intorc, ca am frecventat cursul trecut! Spor la luat notite, pregatiti-va lista cu intrebari :) Teoretic, veti primi si niste mostre Mustell de la o firma de recoltare celule stem (CBC), asa a fost la cursul meu, la prima sedinta, dar poate fiecare moasa isi concepe cursul altfel...

Ma duc la treburi!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Alinusca eu iau supliment de fier. Maltofer.

SI magne B6-una pe zi. Eu nu am contractii de loc, e de la tratamentul cu nospa , scobutil si magne asta. Deci conteaza..Bine plus odihna la pat.

Sorinaalex si eu iau 4 utrogestan/zi.Intravaginal se absorb cel mai bine. Pe gura da somnolenta la greu.

Am aflat de la dr meu de familie ca pt prenatal ii trebuie o adeverinta de salariat pe care sa fie specificat neaparat cate zile de concediu medical ai avut in ultimele 12 luni.

Miru am luat 5kile de prune! Au facut 10lei toate asa ca nu e mare pierdere dc nu iese magiunu. Ieri am cercetat pe net si voi face reteta in care le lasi cu otet la macerat 12h si dupa se pun la cuptor.

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina
[
Andreea asa e cu Galactogilul am vazut si eu tot pe la 65 lei. Cat te tine ala?

sugubina 26+ cu Puficele

daca iei de 3 ori/zi, cam 5-6 zile...si uite asa ajungi sa te coste galactogilul mai mult decat laptele praf ...macar sa functioneze, eu perseverez desi nici mama lui nu m-a ajutat cand a fost sa se opreasca robinetul.

Andreea, mami de baiat si 31+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput