Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna dimineata....
nu ma mai laudati atat ca rosesc , fac si eu ce pot si sincer fac cu mare placere....azi iar tre sa gatesc ca au mancat ieri termitele tot .
sincer pana acum nu am auzit de paravane ptr ochi dar par interesanta....iustin de vreo jumatate de ani nu mai suporta sa-l spal pe cap asa ca este o idee buna. cat despre vorba cuiva...alte ritualuri la baita....asta depinde de copil...la iustin ii faceam o gramada, pe sasha cum il scoteam din apa urla de zici ca il omoram. nu stiam cum sa-l dam mai repede cu crema si sa-l bagam in scutece...ce masaj, ce bibileala ca se invinetea de plans.
miruna si eu am niste cosmaruri groazice, ma scol de multe ori si imi vine sa ma dau cu capul de pereti. ultimul a fost ca sotul m-a parasit si mi-a luat copii. m-a trezit el saracu ca il strangeam de gat.. va da-ti seama unde am ajuns
deci cred ca eu va intrec pe toate la sunculite pe toate partile corpului...ma simt ca un elefant . daca nu ma credeti pute-ti vedea pe picasa ca am pus poze .
sorinaalex eu din experienta iti spun ca nu am folosit masa de infasat...mi-am luat zeloasa la inceput, si asa cum am luat-o am si dat-o. ptr mine a fost mult mai comod sa-l pun pe bebe pe pat, eu stateam in fund cu picioarele in jurul lui...

Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Sugubina, singura utilitate pe care eu o gasesc este ca ne salveaza noua mijlocul pentru ca e inalta si nu trebuie sa stai mereu aplecata.
Bebe nu va avea deocamdata camera lui pt ca locuim momentan cu parintii mei. Asa ca este exclus sa-l schimb in alta parte decat in camera noastra, in special in timpul noptii...nu vreau sa trezesc toata casa.
Beatrice, stiu ca exista masa de infasat cu cadita, insa daca ma hotarasc sa il spalam in baia mare si sa renunt si la masa de infasat, atunci nu ii gasesc utilitatea, mai ales ca suntem presati de spatiu.
Cate sa incapa intr-un dormitor? Pat, patut, sifonier pentru 2 oameni si un omuletz eventual si masa de infasat. E cam mult si nu vreau sa am impresia ca pica toate pe mine.
Ma mai gandesc la o varianta: eu in primele luni voi folosi un cosuletz pt bebe si nu patut. Cred ca ma chinui cu infasatul in patul mare in perioada asta, apoi dupa ce trecem la patut, am vazut ca exista niste suporti de montat pe patutul bebeului pe care ii poti schimba. Nush, sunt tare incurcata

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata fetelor!!

nici nu ne-amtrezit bune ca m-am dus direct in bucatarie..am mancat si acum ma odihnesc/balenizez pe aici...

miruna sa nu mai ai cosmaruri..si eu am uneori. Acum la cat dorm eu nici cosmarurile nu mai au timp sa apara.
Si eu tot la capitolul ordine in sifoniere sunt. asa ca azi voi avea de lucru.

mie nu mi-au aparut vergeturi, dar in schimb am celulita..
Raportez o bebelusa f miscacioasa care se imipinge prin burta.

pupici la toate

28+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Buna fetelor!
Eu mi-am petrecut o saptamana in spital, din cauza unor contractii si o sangerare de un rosu intens! Am fost la urgenta duminica noaptea, saptamana trecuta!

Acum sunt bine, dar trebuie sa stau cat mai linistita, lucru imposibil, va imaginati! BB este foarte bine, biiine dezvoltat si jucaus. Am insa infectie urinara pt. care fac iarasi tratament cu antibiotice (al treilea in ultimele doua luni ). Am sa il otravesc pe copilul asta cu atatea antib.! Dar pe de alta parte mi-e frica de ruperea prematura a membranelor din cauza infectiei!

Sper ca sunteti bine, n-am apucat sa citesc din urma!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

mi-a cerut cineva (nu mai stiu cine...scuze stiti cum este cu neuronii plecati in vacanta) reteta de biscuiti....daca nu va suparati o scriu aici poate mai vrea si altcineva..sunt foarte usor de facut.....
100g zahar pudra, 200 g unt sau margarina, 300 g faina, 1 ou, 1 praf de copt, un zahar vanilat. Toate se pun pe o planseta sau intr-un castron se amesteca bine si se framanta. Se mai adauga faina pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Se intinde o foie de 0,5 cm, care se taie cu diverse forme de biscuiti. Se aseaza in tava neunsa sau cu hartie de copt si se coc la foc potrivit. se pot pasta timp mai indelungat. Pofta buna!!

azi cred ca mai fac o portie ca cea de ieri mi-au mancat-o

Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

O alta ingrijorare este dinmensiunea colului, care este cam mic! Are in jur de 2,5 cm.

Mi-a mai dat si Gynozol, impotriva micozelor, pt. ca de la atatea antibiotice!!!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata!
Eu pt schimbat am folosit salteluta www.ikea.ro/product/show/code/70025318" target="_blank">asta de la ikea, e tare flexibila si am carat-o cu mine peste tot. Eu o puneam pe pat, ma asezam si eu langa ea si o schimbam. Partea centrala din mijloc e moale, contine si aer, asa ca daca face pp ramane acolo, nu ajunge pe langa si se spala f usor. Na, noi trebuie sa economisim mult spatiul, avem doar 2 camere. In plus, cand am schimbat-o pe Maria la cineva acasa pe o masuta speciala s-a rasucit, a cazut si am prins-o in ultimul moment. Asa ca nu sunt pt suporturile inalte de schimbat.
Va pup si mai revin!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

A, Sashenka, te-am vazut zilele trecute, esti foarte frumoasa si mi-ai dat o super idee cu colantii, si-asa sunt certata rau cu pantalonii de gravida.:) Mai bine mai iau o rochita-doua de toamna si le asortez la ei.

Imi pare rau pentru cosmarurile voastre, eu inca nu am inceput, dar sunt si in saptamana mai mica.

Alina, joi intru in sapt 28, deci incep cu de toate, ceaiuri si pastilute. Tu ce iei/ai luat pana acum? Neaparat trebuie sa sun si homeopata, poate mai vine cu o idee.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Anes saracuta de tine! bine ca ai stat doar o sapt in spital si nu pana la nastere ca Mosulic de exemplu! Multa sanatate!

sorinaalex ai dreptate cate sa incapa intr-un dormitor mic..Asta e le voi schimba pe pat sau pe canapeaua din sufragerie. Pt inceput iau doar un patut si dupa 3luni pe al doilea.

sugubina 26+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Andreea si Alina, multumim de sfaturile cu masa de infasat. Suportul ala gonflabil de la Ikea, eu il am deja. Cred ca raman si eu la varianta cu infasatul in pat pe salteluta Ikea.
Anya cu cine nasti la Euroclinic? Si eu tot acolo. Daca nu vrei sa faci publica identitatea, poti te rog sa-mi dai PM? Multumesc.

23+

Mergi la inceput