Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

JoAnn, daca pe mine care am un singur bebe la purtator si sunt si dita-mai iapa si ma dor coastele... imi imaginez in ce mare fel trebuie sa fie la tine saracutza. Dar o sa se mai lase burta sub greutatea lor, se vor angaja tot mai mult si atunci si tu o sa respiri un pic mai usor.

sugubina, daca ai analizele la ficat ok nu-i bai ca nu mai e mult si scapi de ele. daca nu ai analizele proaspete la ficat, fa-ti-le.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Apropo de gatit ieri a facut ciorba de verisoare. Foaarte buna acrisoara asa. Am mancat vreo doo castronase de imi crapa burta.

Victoria, mami de Anna Sofia, 29+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Da, Miruna, asa, aparatoare ochi
http://www.bebelusi-copii.ro/ProductDetails.aspx?ProductID=1068

30+

'Neatza!

N-are rost te complici, si, cum a zis si Miruna, este pentru copii mai mari care nu accepta sa fie spalati pe cap Noi nu am avut nevoie niciodata de asa ceva, Sofia isi lasa capul pe spate cand o clatesc si daca ii vine apa pe fata o amuza, nu se sperie. In plus, mai toate sampoanele pt copii sunt "fara lacrimi".

Cand e bebe mic vor fi atatea mici "ritualuri" de facut (sters ochisori, curtatat nas, buric, dat picaturi anticolici etc) incat cel mai bine este sa mentii lucrurile cat mai simple unde se poate. Imi amintesc cat ma stresam la baie in primele 2 saptamani...pffff: aduceam cadita cu apa in living unde mi se parea ca e mai cald, masuram temperatura apei ca nu mai aveam incredere in simturile mele , masuram temperatura in camera, faceam ceai pt clatit copilul, raceam ceaiul pana la temperatura de baitza, masa din living era plina cu toate cosmeticalele care tb folosite intr-o anumita ordine... Dupa baie si dupa ce hraneam copilul eram o epava. Acum voi fi ceva mai relaxata si baia va avea loc chiar in baie

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

ma recunosc pe deplin....aceeasi decizie am luat-o si eu pentru copilul ce va sa vina.

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Fetelor multumesc mult pentru felicitari. Sper din suflet sa ne ajute Dumnezeu sa avem numai vesti bune pana la sfarsit.
Vasari ai o sefa super. Ce bine este cand iti face cineva un compliment in perioada asta.
Miruna imi pare sincer rau pentru cosmarurile tale. visele vin din subconstient asa ca incearca ca fii mai linistita, sa te relaxezi, uitat-te la o comedie inainte de somn si poate ajuta. E groaznic sa ai asa vise.... nici nu vreau sa ma gandesc ce impact au .

JoAnnte inteleg cu coastele. Eu inca ma mai lupt cu durerea din partea dreapta de sub coasta( jungi intercostal-cum l-a denumit doctorul) si doctorul mi-a spus sa ma dau cu Fastum gel sau Ben Gay dar am citit pe prospect ca nu sunt prea bune in trimestrul 3 de sarcina. Doctorul a zis ca nu are nik ca doar nu ma dau dact pe o portiune mica dar eu totusi in paranoia mea prefer sa sufar decat sa stiu ca ii face rau la bebe

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Acum m-am uitat si eu pe picasa. Sunteti f frumoase. Joy, arati super!!! Nu-mi vine sa cred, nu cred ca te-ai ingrasat delco...ia spune secretul.

Multumesc de complimente. Secretul... e ca nu prea mananc. Si nu sunt mandra de mine. Eu am cam o masa cosistenta/zi, si in restul mai un cappucino, mai un biscuite, un fruct... Recunosc ca nu e prea bine ce fac, insa asa m-am obisnuit si cat timp bebe creste ok nu ma stresez tare. Mai greu va fi cand incepe alaptatul, din experienta stiu ca daca sar peste mese scade si productia. Si va tb sa imi impun sa mananc si eu normal.

Oricum, din cate am vazut, si tu ai o constitutie asemanatoare cu a mea. Deci n-ai de ce sa te plangi

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, vreau sa ma interesez de pe acum despre tot si toate!Asa este la primul bebe!

Voi vorbiti numai de mancare

Eu incerc sa-mi abat gandul de la asa ceva!

Ce termometru pt corp ma sfatuiti sa iau?S-a mai vorbit pe forum de acest lucru, dar inca nu am ajuns la niciun rezultat. Stiu ca exista unul care masoara temperatura corpului de la distanta. Ce parere aveti de produsele Avent? Mai citesc si eu carti pt mamici, dar tot mai bine este cand sunt probate de voi!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

o idee buna la termometru este sa nu bipaie prea tare cand a terminat de masurat temperatura... in mod stupid multe bipaie asa de tare ca tezesc copilul din somn. din punctul meu de vedere e clar Omron cu cap de cauciuc, care se poate pune in fundulet. nu m-as risca cu nici un alt tip de termometru in afaa de cel pentru funduletz. cel putin nu pentru temperaturi mari >39.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

Mergi la inceput

Mi se pare aiurea sa dezbraci copilul sa ii bagi termometrul in fundulet.

Andreea, tu ziceai de Braun Thermoscan. Ai fost multumita de el?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ce termometru pt corp ma sfatuiti sa iau?S-a mai vorbit pe forum de acest lucru, dar inca nu am ajuns la niciun rezultat. Stiu ca exista unul care masoara temperatura corpului de la distanta. Ce parere aveti de produsele Avent? Mai citesc si eu carti pt mamici, dar tot mai bine este cand sunt probate de voi!

30+

Beatrice
, eu recomand cu caldura termometru auricular de la Braun...n-a dat gres niciodata...iar Sebastian cand face febra trece f usor de 40...

Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Alinushca, gand la gand cu bucurie
Scriam aproape in acelasi timp:tu ziceai de bagat termometrul in fundulet, eu, nu. Cand i-oi introduce termom. in funduletz si va incepe sa planga, mi se va rupe inima. Ca asa-i la primul bebe.

30+

Mergi la inceput