Gasca de Constanta ***123***
Raspunsuri - Pagina 15
mihaela77O spune:
tania,multa sanatate!
am vazut si eu pozele...frumoase,civilizatie,alta lume....
cum iesi din tara,de la unguri se cunoaste diferenta,incepand cu drumurile...am facut drum de vreo 600-700 km,in 9 ore jumate,afara l-as fi facut in 6...deh,traim in romania
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
happymumy spune:
Neata!
Iar sunt prima? Ma oftic ca si in weekend ma trezesc tot devreme .
Da, Dana ar fi o idee minunata, daca reusim sa ne mobilizam.
Tania, ai grija de tine si insanatosire grabnica!
Gabi, ce fac hunii?
Multumesc tuturor de urari!
Duminica frumoasa!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
Dodo-pui spune:
CT,
am aparut si eu pe aici dupa ce-am hranit hunii.Povestit iar "mortea caprioarei"=Da,maine incepe gradi...iar acum scriu si-s cu ochii pe ei ca se "bat" pe-o jucarie...si de regula se lasa cu plans la final
Tania refacere rapida iti doresc,,,speram deja sa-ti fi trecut ...dar..
O duminica frumoasa tuturor.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
happymumy spune:
Cam liniste pe aici !
Cryss, unde ai disparut, mi-am dat seama azi ca nu ai mai scris de ceva zile?
Cornelia, Crix , cum stati cu pregatirile si mai ales, cu emotiile?
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
cryss_cryss spune:
buna gashca!eu intru mai rar acum.am citit ca aveti emotii ptr noul an scolar si va tin pumnii.stiu ca sunteti super mame si o sa va descurcati de minune.eu sunt cu probleme.mi-a venit ciclu si luna astasi tot n-am reusit sa-mi induplec sotul sa-si faca spermograma.in rest toate bune....
toate fetele si bafta multa in noul an scolar!
DanaAlex spune:
salut!!!
pe fuga shi eu!
help...Cornelia, Vladis - cum e procedura maine la gradi noastra?...abia maine dupa-amiaza sunt gata analizele shi merg la dr. fam dupa adeverintza...ma gandesc sa ma prezint dimi cu baiatul la gradi, sa vad la ce grupa e distribuit, sa cunosc personalul didactic shi sa plecam, oare ar fi bine sa ma duc shi cu flori? sau le duc zilele urmatoare...
plus ca mai am de vazut/ cunoascut shi Doamnele Nanei (nu cred ca ramas in grupa de anul trecut), deshi ea vine abia pe sfarshit de saptamana, macar sa anuntz.
in fine, vad eu maine ce voi face shi daca ma impotmolesc...sun dupa ajutor!!!
~~~~~~~~~~~~
urare generala: succese mari la invatzatura anul acesta!!! pentru cei mici...rabdare shi tutun!!! pentru cei mari
Madamsadamy spune:
Salutare!!!
Propun ziua de sambata pentru intalneala. Sunt libera, vineri seara sunt la un botez la Zorile. Cade chiar pe tura mea de munca, iar a doua zi adica sambata sunt libera. Calculati-va tura si vedeti daca se poate, ar fi OK. Pastrama putem cumpara de la o carmangerie, parca pe Uniri si o facem la gratar, luam de acolo si mici, sunt super, super. Must poate cumparam direct de la colonadelor, imi intind eu antenele sa vad daca au. Cat despre COLA..... . Au oferta in Carrefour, azi am dat o raita pe acolo si am vazut toate ingredientele la oferta. se inscriu doritoarele, facem piata, si restul .... .
Acum astept sa vad inscrierile si aprobarea spatiului, ARU-Adinutza.
Cornelia spune:
La multi ani fericiti baiatului tau, Andata!
Dana, la 9 e deschiderea. Nu cred sa fie o problema daca duci marti avizul. Eu l-am lua pt. Stefan, dar nu am luat adeverintele noastre de boli cronice. Oricum, in prima zi nu dorm la pranz (cel putin asa a fost pana acum), doar se intra in clasa, se spun cateva vorbe si ...acasa! Flori, noi ducem in prima zi pt. educatoare si directoare. Chiar daca sunt la gramada, asa imi place, sa fie momentul festiv in prima zi. Ingrijitoarelor cred ca le dau un pachet de cafea.
Doresc mult succes copiilor in acest an scolar! Pupici speciali boboceilor si mamicilor lor emotionate!
DanaAlex spune:
Cornelia
Tania-sanatate multa!
Happy - ce tzinuta va avea Ayla in prima zi de shcoala? ai hotarat tu sau ea sau e uniforma impusa...
ashteptam impresii maine de la mamicile de clasa I-a: Cornelia , Crixia, Happy ...emotzii mari in noaptea asta
CRIXIA spune:
parca n-am intrat d'un veac....
Sunt pe fuga, cu Ana in brate....in pregatiri pt maine...emotii..noi ne ducem cu un ghiveci la scoala, anul asta suntem atipici a sosit si uniforma, poate reusesc sa pun poze maine cu scolarita...sper sa prind rand la pc
Dana, dodo si cine a mai putut arunca cate un ochi pe topicul concusului...chiar e trist, dar asta e....
La multi ani cavalerului major, Andata!!
Cris mami de Alexia & Ana