**Capsunele de mai-iunie2007(125)BUN VENIT, DARIO!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

In zona... Un sfarsit de saptamana insorit!

Alina-Mirela 40+6Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana de la Cluj, stii vreun medic oftalmolog pentru copii? Am auzit ca este unul pe Bucuresti, dar nu am retinut numele. Andreea clipeste, eu banuiesc ca e un tic, dar trebuie totusi sa o verific ca taica-sau are miopie si oricum trebuie verificati la varsta asta.

Am pus o poza cu printesele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Betty ce dulci sunt printesele!
Alynta unde esti? Vine Maria? Punem majorete de incurajare
Maine mergem si noi la gradi. Am strans pe ultima suta de metri toate avizele necesare si maine suntem pregatiti. Am emotii. Educatoarea preferata a lui Andrei nu mai vine anul acesta. Am tot discutat asta cu el si mi-a zis ca nu e asa trist totusi, ca o s-o mai vada cand vine sa-l aduca si sa-l ia pe David (baietelul ei este cu Andrei in grupa). Off, asa rau mi-a parut de el.
Succes maine tuturor capsuneilor care incep/reincep gradi!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Salutare!
Tot 2 in 1! Maine de dimineata il duc pe David la gradi! Am luat floricele, pregatit ruxacelul! Emotii cat incap! Pe urma merg la maternitate la control si in caz ca fata nu vrea sa vina azi, maine pe marti incepem procedura de inducere!

Alina-Mirela 41Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

BEtty, nu am auzit de oftalmologi nici de copii nici de adulti. Le voi intreba si pe mamicile de Cluj.
TAre zimbarete fetele tale!

Si noi miine la gradi! P ar mai vrea la cresa, dar asta e!
Ieri seara a zis ca e copil mare si nu mai vrea pampers, si a baut laptele si a dormit pina la 9 azi, fara sa faca pipi! Tare mindra sint! De el nu va mai spun!

Succces gradinarilor!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Succes celor ce merg maine la gradinita! Un an cu cat mai putine imbolnaviri! Si noi avem emotii!

Alina-Mirela 41Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

alynta, nastere usoara iti doresc, o fetita sanatoasa si refacere rapida!

citeva vesti despre noi, vineri am fost la medic si colul era sters la 30% si dilatatie 2cm dr zicea ca nu crede ca mai prind 1 saptamina...........ma luase panica, luni abia intru in 38 s.....se pare ca e grabit Dario....asa am ales pina la urma ca si nume. am pus 3 kg toata sarcina, am facut eco acuma citeva saptamini, bebe e bine dezvoltat in ciuda faptului ca am pierdut atitea kg, ca de fapt medicul zice ca eu nu am luat 3 kg ci am pierdut cel putin 10, avind in vedere ca numa bebe si placenta cintaresc cam 4 kg.........macar nu am avut de luat haine de gravida port aceeasi pantaloni ca si anul trecut pe vremea asta, unele bluze sint largi, am sa incerc sa pun niste poze daca ma tine spatele. am avut mari probleme si cu spatele, de fapt soldul, ma doare de abia mai merg de 1 luna, plus o durere de masea........si nu vreau sa fac radiografie, etc, etc. atit de mult imi doresc sa-l tin in brate si sa-i numar degetele sa ma asigur ca totul e ok cu el, ca e sanatos........nimeni nu-si explica pierderea mea de kg......desi am tot facut teste si analize.....am fost in medical toata perioada asta.....sa fie bine bebe atit vreau.....singura grija a mea este sa fie baietii bine pina nasc eu, si ajungem acasa, e mai greu fara bunici....

aud ca sint emotii cu gradinitele, etc. va doresc bafta multa la toti piticotii, si curaj la mamici!
si david a trecut intr-o alta grupa, dar la aceeasi gradinita, dominic in prima clasa e, pina in decembrie va stii sa citeasca, facem teme in fiecare saptamina, e baiat mare deja.......a inceput in 30 august. ma uitam la pozele de anul trecut...........mi se pare ca au crescut atit de mult......david are 104 cm si dominic 124 cm....nu-mi venea sa cred ce mari s-au facut........incep sa le inteleg pe mamicile de copii mai mari cind imi zic ca timpul fuge....tre sa profitam de ei pina sint mici........chiar daca uneori e mai greu cu noptile nedormite.
multa sanatate va doresc la toate, nu prea intru pe forum, de fapt doar la voi si la mamicile de ingeri intru cind intru, nici macar nu m-am inscris la odisee acuma, de voi m-=am atasat, si de fetele de la ingeri.....
va pup pe toate si pe bebei!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 si de (DPN 28/09/2010) POZE NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Pepsiiii, ce ma bucur ca ai scris...m-am tot gandit la tine week-endul asta, faceam socoteala ca mai ai putin si tu.
Ce nume frumos ai ales! ai vrut sa fie toti cu D .
SA AI O NASTERE USOARA! si abea asteptam sa ne dai de veste ca totul e bine si te-ai linistit!!

Noi am ratat inceperea gradinitei, ca Ana a facut febra aseara (39.1) si peste noapte ... asa mila imi era de ea dimineata ca ma intreba unde mergem si cand i-am zis ca la bunici, zice: "pai n-ai zis ca merg la gradinita azi ?" Isi facuse si bagajul aseara, isi pregatise si hainutele pt azi ...dar cine stie, poate pana mergem noi, or sa urle mai putini copii decat in prima zi si poate se acomodeaza mai usor ...ma imbarbatez si io.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pepsi ma bucur ca ne mai dai vesti. Sa ai o nastere usoara si sa iti dea DD un bb sanatos si mancacios.

Bafta tuturor la gradi!

alynta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

heiiiii, bafta si de la mine pentru inceputul gradinitei

alina, nastere usoara eu de cand am nascut nu mai am timp de nimic; baia in cada e un lux;

vas, ma bucur mult; sa ai sarcina usoara.

pepsico, sa ai nastere usoara; eu nu cred ca ai de ce sa ti faci griji; sora mea s a ingrasat in sarcina 5 kg si cand s a externat din maternitate pierduse 7 kg; deci la fel ca si tine a slabit in sarcina; si am o nepotica zdravana de 16 ani;cu grabitul nasterii cred ca dario vrea sa iasa mai repede sa te linisteasca

an@ multa sanatate

didi.... daca ai sti ce rau imi pare

va recomand un joc frumos pt capsunici http://www.jucariihartie.ro/

edit: am uitat sa spun de bianca. ea a mers continuu la gradinita toata vara

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput