Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 2

bebelu86 spune:
pm trmis
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

babyleeks spune:
am stat de vorba cu alte romance care au nascut aici si sunt foarte multumite...si imi ziceau cv de un aparat care il pun pe burtica la nastere cand ai contractii dureroase si iti mai ia din durere... am fost foarte indecisa nu stiam daca sa nasc in tara sau aici...dar cand am vazut cum se poarta doctorii si moasa cu mine...pot sa zic ca ma fac sa ma bucur de fiecare moment petrecut si vorbesc asa frumos cu tine... aaa si totul e pe gratis nu am dat un banutz...
+18

bebelu86 spune:
super tare asa
eu dispar un pic k are sotu treaba la pc
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Natalia Maria

loutzy spune:
Hello fetele cu buburuze. Am revenit de la eco si de la o plimbare prin Cora.
Am primit numai vesti bune. Bebe are 491g si 22 sapt si toate sunt la locul lor, nu lipseste nimic. Nu am reusit sa vb cu doctorul. Cred ca o sa fac o programare sa vb cu el ce si cu.(eu nu platesc consultatiile sunt suportate de abonament).
Felicitari Angie pt caruciorul albastru si multa sanatate si sa scapi repede de raceala.
Felicitari si tie kitzy.
Abramburika eu tarta cu fructe in general o fac cu, compozitie de pandispan.(5 oua, 5 linguri faina si 5 inguri zahar+zahar vanilat. Compozitia o torni intr-o tava si apoi pui fructele. O dai la cuptor 30-40 min, daca bagi o scobitoare nu se prinde compozitia de ea)
Laura 21+ cu

bebelu86 spune:
Laura felicitari pt vestile bune
ma bucur k totu e ok.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Natalia Maria

babyleeks spune:
Laura ma bucur sa aud vesti bune despre bebel... ard de nerabdare ...noi avem "masuratoriile "pe 22 .......si speram sa primim si noi vesti bune la pachet cu un cuc
+18

Shines spune:
Buna fetele..
eu am avut o zi groaznica iar..numar zilele pana intru in concediu, nu mai rezist..si inca ma asteapta sapt grele
de munca e la greu..le fac pe ale mele si mai am si niste fete cam tute asa, de tre sa stau sa verific, sa refac si sa muncesc dupa ele..maine intru in ele ca nu se mai poate...faza e ca tac si tot eu mi-o iau...dau si eu militaria jos din pod ca nu se mai poate...da macar eu urlu cand am motiv..nu ca altii cand sunt ne...calmati
ma doare capul de mor bag o cafea calda acu si sper sa ma lase
am prog grave..dar graave cu constipatia, nu mai functioneaza nimic-nimic, de cand am inceput serv am mers de doua ori la baie si tot nu am rezolvat nimic
in seara asta am luat tranzactiv ca nu mai rezistam..am intrebat, au zis ca e 100 natural si nu are contraindicatii..am mai luat si supozitoare cu glicerina in caz ca nu are efect...
''cetesc'' si revin cu pareri si rasp
pup fetele
Simo 23

roxx26 spune:
andri, multi inainte, sa fiti sanatosi si fericiti iar bebelina sa va aduca numai bucurii!
angi, sa-ti traiasca bebelul cu cuculet! S-a dus incuscreala ta programata...tre sa umbli dupa gagici acum
daria, vas da-ti-l naibii de serviciu, nu mai puneti la suflet, asta e, oameni rautaciosi sunt peste tot. Si eu ii simt din plin in fiecare zi. dar nu ma gandesc decat ca am inceput numaratoarea inversa. Si ei o sa ramana cu rautatile lor. Hai, capul sus, mai e putin!
kitzy, felicitari pt rezultatul de la eco! sa-ti traiasca somnorosul si sa fie sanatos!
_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

mirela2 spune:
cucu bau
am venit si noi
am fost la nenea dr cu care vom naste, l am prin la clinica de langa noi
1 ora jumatate am stat, din care mai bine de o ora ne a tot masurat si numarat toate degetele
100 n mie sunt baieti, unul cu capul pr ficatul meu si nebunici ala mai mic era cu talpile la nasul lui frasu
bb 1 cel cumintel are 346g
bb 2 cel agitat are 312g, din cauza miscarii in care e tot timpul
abia i a prins bataile inimii lui nebunici, ca nu statea de loc
sunt ok puii
ne mai vedem cu dr pe la 28 de sapt
si bomba bombelor, screning la gemelara 675 lei, sa mi pice fata si nu alta
acum nush ce sa fac cu programarea de la medlife banuiesc ca altceva nu mi face, offff
maine tre sa ma duc la hematolog, poate scap de clexane
si.....mi foame tatica +20
si mami de Vlad (12.12.1999)