Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
mica_daria spune:
Neata burticutelor.
O
cu muuuult laptic, o cioco, un capuccino, un ceiut sau ce vreti voi.
Spor la treaba celor care munciti la ora asta, si caldurica sub plapumica celor care baga somnic in timp ce noi muncim.
Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
IceSky spune:
bebelusi am vazut ca esti dinn sibiu...foarte frumos. si eu am stat acolo 4 ani si imi doresc foarte mult sa mai ajung acolo macar o data.
IceSky spune:
am uitat sa va mai spun ca am 26 de ani si ca mi-as dori sa nasc normal, mai ales ca am aflat ca nu sunt obligata sa fac cezariana(tinand cont de faptul ca port ochelari)
IceSky spune:
cine imi poate spune si mie la cat timp de la primele miscari simtite poate si tati sa simta pe bebe? mie mi-a miscat prima data pe 28 august.
bulina_mica spune:
Buna dimineata burtici!
Pe mine m-ati uitat 
Am fost plecata in concediu la mare unde m-am balacit de numa, am facut excursii, m-am plimbat, intr-un cuvant m-am simtit foarte bine. Mai nasoala a fost intoarcerea la servici...
Voi vad ca sunteti bine, aveti spor la scris si gatit 
Saptamana viitoare mergem si noi la eco si speram sa vedem un 
V-am citit din urma tot ce ati scris (la ambele odisei si fluturasi si buburuze-pentru ca sunt intre cele doua, data prognozata fiind 25 februarie)
Va pup pe toate cu drag si sper sa scriu si eu mai mult!
Gravidutza fericita 15+
IceSky spune:
sa scriu si eu datele pentru prima pagina :) UM=22.04.2010; DNP=28.01.2011; DN=10.02.1984
am vazut ca ma potrivesc la UM cu userul Fragrant8.
acum mie medicul ginecolog mi-a zis DNP=28.01.2011 iar la ecografie mi-a zis(alt medic) 27.01.2011 acum ramane de vazut :)
monika_bt spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
15+ 
Irinukaaa spune:
IceSky la mine la 17S am simtit prima data miscarile. Tati cred ca peste vreo 2-3 saptamani a inceput sa le perceapa... eu chiar nu stiam si ma miram cum de nu simte el
, ulterior intelegand ca e normal... Acum vede oricine e atent cu ochiul liber la ce fel de miscari face bb!
De unde din Prahova esti? 
Irina ~
23+ cu 
Shhhht! Cresc...
IceSky spune:
am vazut pe prima pagina acest tabelas:
Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 01-05 sapt...luna 4= 14-18 sapt...luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt...luna 5= 19-22 sapt...luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt...luna 6= 23-27 sapt...luna 9= 37-40 sapt.
eu stiam dintr-o carte ca o luna de sarcina are fix 4 saptamani deaia am zis ca azi fac 5 luni pentru ca de fapt azi avem 20 de saptamani.din tabelasul asta reiese ca am 5 luni si o saptamana.
IceSky spune:
sunt dintr-o comula, Floresti, intre campina si ploiesti ca sa iti dai seama daca sti pe aici. eu am simtit prima data miscarile la 18 saptamani si 3 zile.iar aseara cred ca a simtit si tati, ma gandesc ca bebe era, nu gaze la stomac![]()