Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Neata burticutelor.
O cu muuuult laptic, o cioco, un capuccino, un ceiut sau ce vreti voi.
Spor la treaba celor care munciti la ora asta, si caldurica sub plapumica celor care baga somnic in timp ce noi muncim.

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IceSky spune:

bebelusi am vazut ca esti dinn sibiu...foarte frumos. si eu am stat acolo 4 ani si imi doresc foarte mult sa mai ajung acolo macar o data.

Mergi la inceput

am uitat sa va mai spun ca am 26 de ani si ca mi-as dori sa nasc normal, mai ales ca am aflat ca nu sunt obligata sa fac cezariana(tinand cont de faptul ca port ochelari)

Mergi la inceput

cine imi poate spune si mie la cat timp de la primele miscari simtite poate si tati sa simta pe bebe? mie mi-a miscat prima data pe 28 august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Buna dimineata burtici!
Pe mine m-ati uitat
Am fost plecata in concediu la mare unde m-am balacit de numa, am facut excursii, m-am plimbat, intr-un cuvant m-am simtit foarte bine. Mai nasoala a fost intoarcerea la servici...
Voi vad ca sunteti bine, aveti spor la scris si gatit
Saptamana viitoare mergem si noi la eco si speram sa vedem un
V-am citit din urma tot ce ati scris (la ambele odisei si fluturasi si buburuze-pentru ca sunt intre cele doua, data prognozata fiind 25 februarie)
Va pup pe toate cu drag si sper sa scriu si eu mai mult!

Gravidutza fericita 15+

Mergi la inceput

sa scriu si eu datele pentru prima pagina :) UM=22.04.2010; DNP=28.01.2011; DN=10.02.1984
am vazut ca ma potrivesc la UM cu userul Fragrant8.
acum mie medicul ginecolog mi-a zis DNP=28.01.2011 iar la ecografie mi-a zis(alt medic) 27.01.2011 acum ramane de vazut :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

IceSky la mine la 17S am simtit prima data miscarile. Tati cred ca peste vreo 2-3 saptamani a inceput sa le perceapa... eu chiar nu stiam si ma miram cum de nu simte el , ulterior intelegand ca e normal... Acum vede oricine e atent cu ochiul liber la ce fel de miscari face bb!

De unde din Prahova esti?

Irina ~ 23+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

am vazut pe prima pagina acest tabelas:
Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 01-05 sapt...luna 4= 14-18 sapt...luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt...luna 5= 19-22 sapt...luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt...luna 6= 23-27 sapt...luna 9= 37-40 sapt.
eu stiam dintr-o carte ca o luna de sarcina are fix 4 saptamani deaia am zis ca azi fac 5 luni pentru ca de fapt azi avem 20 de saptamani.din tabelasul asta reiese ca am 5 luni si o saptamana.

Mergi la inceput

sunt dintr-o comula, Floresti, intre campina si ploiesti ca sa iti dai seama daca sti pe aici. eu am simtit prima data miscarile la 18 saptamani si 3 zile.iar aseara cred ca a simtit si tati, ma gandesc ca bebe era, nu gaze la stomac

Mergi la inceput