Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Nici eu nu ma pot " lauda" cu stare de rau in sarcina. Singurele simptome naspa au fost la inceput cam o luna si numai seara. Nu suportam carnea sa o vad in fata ochilor. In rest mancam orice. Numai ca eu niciodata nu am mancat prea mult, doar atat cat sa-mi tina de foame. Acum cand imi e foame fac ravagii in frigider.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac feteleee???
am ajuns si eu aksica.

roxx stai linistita, si eu am pus 9kg pana acu.
mie frica de ce va fi de acu incolo.

restu fetelor unde sunt????
azi chiar nu ati avut chef de vb

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Hop si eu,asa sa stiti ca sunt p=aici.M-am trezit mai devreme,am dormit vreo juma de ora,mai mult n-am putut,dupa ce am fost si-am mancat ca un porcusor (ca to vb de kg in plus)

18+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Hop si eu in fapt de seara!!!
Am fost azi la masuratori, la pozat... si doc spune ca bondocelul meu e FETITA!!! Oricum, a mea fetita m-a tratat cu spatele pe toata durata ecografiei, nu a vrut sa stea de nici o culoare cu fata la mami si la nenea doctoru'. Isi dadea cu manuta pe la ochisori, parca imi facea cu mana. Are 410 grame, e in parametri normali, deci pana acum totul e bine. Am iesit atat de bucuroasa si de emotionata de la doc, de parca pluteam, dar toata bucuria mi s-a dus cand m-am intors la servici, abia acum sa plec si eu acasa, dupa ce caut de nebuna de la 4 niste copii care au fost ratacite de o cascata, si toate s-au spart in capul meu.
Sunt asa de amarata la ora asta, de parca imi vine sa pland pt ca nu ma pot bucura de ceea ce e mai important acum, dar asta e viata, n-am ce-i face.
Ma jur ca abia astept sa treaca perioada asta urata cu servicul, si sa stau acasa sa nu ma mai stresez atat.Si mi-e o groaza de ziua de maine (tot legat de serviciu) de cred ca bebelina mea o sa doarma la noate tot nu.
In fine, sa las smiorcaiala la o parte si plec spre casa cu gandul la bebelina mea. Sa-mi trimiteti voi ganduri bune, sa nu mai fiu trista, sa intristez si scumpetea mea.
Va pup si va doresc o seara placuta si linistita!!!

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

roxx eu stiam ca de evitat e pestele oceanic(gen ton, macrou, cod).
Bine ati revenit Ralu si Ana.

Eu ma pregatesc de nani ca maine ma trezesc la 4 juma din nou.Si-a gasit una sa se imbolnaveasc si tre sa-i tin locul, dar si-a luat concediu de odihna in loc de medical. Ca sa fiu rea daca ti-e rau te duci la medic si iti iei concediu medical. Eu una asa as proceda..

SOMNIC USOR. Mai vb maine. toate buburuzele si burticile.

PS:pe protv e comedie Dr. Doolittle3

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Salut fetele! am venit si noi de la cabana, a fost fain insa m-am cam agitat si am avut niste contractii urate de tot, si lumea din jurul meu vedea cum se intarea burtica. Asa ca de azi am revenit la servici deci incepe odihna si pentru mine Mie chiar mi-era dor de servici, asta pentru ca nu ma bate nimeni la cap, deci imi fac eu treaba in legea mea, desi imi lipseste cate o barfa mica, pe ici pe colo, mai sun fetele si mai vorbim, dar in persoana e altceva.

Vorbeati de kg, eu sunt tare fercita ca n-am luat nimic pana la 3 luni, sa vad acuma, a patra luna cum stau, pe 16 mai merg la doctor la cantar. Ma iau dupa cantarul lui ca al meu acasa e cam prost.
Calculatorul de pe site mi se pare cam exagerat, pai conform lui ar trebui sa ajung la 72 de kg la 9 luni, ceea ce mi se pare prea exagerat, cand eu am 1.50 m. Dar e bun pentru cele care iau mult in greutate

Daria felicitari pentru fetita! Si celor care au mai vazut bebeii la eco... n-am reusit sa citesc tot, atat am vazut ca la Angie s-a schimbat culoarea, si acum cauta nora, nu ginerica,

V-am pupat ca ma mai cheama datoria din cand in cand.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -16+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mirelaeu sunt foarte friguroasa dar nu te sfatuiesc sa faci intre 22 si 24 in camera ca iti va raci imediat ce va iesi la frig, parerea mea este ca 21 maxim 22 este perfect, am testat la Vlad

Daria felicitari de fetita. La ce med mergi?

Daca va spun ce am mancat eu azi.....o porcarie de preparat facut din jumari si usturoi date prin masina de tocat, se intinde pe paine .... o bunatate.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

daria felicitari pt printesa!!

eu sunt de parere ca trebuie luat treptat in greutate cate putin. pana acum am luat 3 kg :( . la prima sarcina la 20 de sapt aveam luat 1 kg....dar nu are rost sa va mai spun continuarea....

fetelor, nu e prea devreme la mine pt arsuri??

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Yasmi sa stii ca si eu mai am arsuri, nu cred ca exista "prea devreme"

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Neatza burticutze. Va servesc si azi cu o de cafea, lapte, cappuccino, etc.

Legat de arsuri la stomac pot sa spun ca am vreo 3 sapt de catnd o tot tin asa. Nu stiu bine de la ce e. Intr-o zi e de la iaurt, in alta de la suc, in alta de la paine, etc. Sincer nici nu ma mai stresez. Dr mi-a spus sa iau rennie daca nu ma lasa.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput