Hoteluri cu apa termala in Ardeal ?
Raspunsuri - Pagina 2
puisorul spune:
Va multumesc tuturor pt sugestii si ajutor 
Dintre toate variantele doar Clermont indeplineste conditiile pe care le vreau: adica patru stele adevarate, lux, curatenie, camere frumoase si mari, reviewuri pozitive. In plus au si pachete pt weekenduri romantice
http://www.clermonthotel.ro/romantic.php.
Din Felix, hotelul International pare superok, dar Clermontul arata mai bine in poze ![]()
M-am gandit si la Ungaria. Dar acolo mi-ar fi placut la Ramada Aquaworld Budapesta, unde e prea scump si prea departe. Oricum Ramada ramane number one in topul hotelurilor unde am fost: curatenie,mancare,spa,piscine, aquapark, camere, totul la superlativ.
Revin cu impresii 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
anda2008 spune:
Buna,
Un hotel care are piscina cu apa termala ar fi si Germisara din Geoagiu Bai.Am auzit (de la cunostinte)si am citit lucruri bune despre el.
ioanaiub spune:
un coleg de-al meu a fost saptamana trecuta la Szeged, s-a deschis un aqualand foarte mare, mi se pare ca se numeste "Aquapolis"
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
puisorul spune:
Anda,la Germisara am fot deja si e ok.
Ioana, caut sa vad ce e cu aquaparcul asta.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
fritz spune:
Mai este Ocna Sibiului, poti intra pe siteul complexului si au oferte variate si mai multe detalii despre piscine, etc. Petrecere frumoasa!!
MIHA78 spune:
Hotelperla1mai.ro.Noi am fost aici si ne-am simtit bine. Acum depinde de buget. Clar cel din Covasna e lux, e si mai scump.
puisorul spune:
Din nefericire la Clermont nu mai sunt camere libere 

. Am incercat si la Szeged si la www.salirisresort.hu/en" target="_blank">Saliris tot in Ungaria si nici acolo nu mai sunt camere. Sicica e criza...
Miha, cum sunt piscinele la Perla? E calda apa? Spa-ul e ok? Mancarea e buna? Eu mi-as fi dorit ceva aproape perfect si de-asta e asa greu de ales.
Si acum sunt in impas,l-am si anuntat pe huzband sa isi ia liber vineri ca va avea o surpriza si cand colo surpriza nu-i 

Ani de
Stefana (23.01.2008)
ali spune:
Incearca la Geoagiu Bai la hotel Germisara.E destul de aproape de Cj.
www.hotelgermisara.ro .Aici scrie de apa termala.
Si pe noi ne tenteaza un wk-end aici.
La Bazna este apa sarata,si calda.
La hotel Clermont va recomand sa mergeti.E un hotel super.Am fost in primavara si mi-a placut tare mult.Am facut si proceduri pentru circulatie si sunt si proceduri de Spa.Iar mancarea e mmmmmm
ali
Mama fericita de Andrei
puisorul spune:
Ali,decat Germisara mai bine Complex Apolo din Mures. Acum suntem la Apolo si e foarte bine.La Germisara sunt mici camerele, nu prea mi s-a parut de patru stele.
Daca nu am putut merge de ziua sotului la Clermont,sper sa ajungem in Decembrie de ziua mea ![]()
Ani de
Stefana (23.01.2008)
MIHA78 spune:
Scuze, am scris si cateva zile n-am mai intrat, e f. bine la perla, nu-s mari piscinele interioare, dar ptr. cata lume e sunt suficiente, au si doua jacuzzi, sauna umeda, uscata, saloane masaj, impachetari. Au oferte de weekend.
La Apollo au piscina cu apa incalzita, la ce hotel ati mers?