Hoteluri cu apa termala in Ardeal ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Va multumesc tuturor pt sugestii si ajutor

Dintre toate variantele doar Clermont indeplineste conditiile pe care le vreau: adica patru stele adevarate, lux, curatenie, camere frumoase si mari, reviewuri pozitive. In plus au si pachete pt weekenduri romantice http://www.clermonthotel.ro/romantic.php.

Din Felix, hotelul International pare superok, dar Clermontul arata mai bine in poze

M-am gandit si la Ungaria. Dar acolo mi-ar fi placut la Ramada Aquaworld Budapesta, unde e prea scump si prea departe. Oricum Ramada ramane number one in topul hotelurilor unde am fost: curatenie,mancare,spa,piscine, aquapark, camere, totul la superlativ.

Revin cu impresii

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda2008 spune:

Buna,

Un hotel care are piscina cu apa termala ar fi si Germisara din Geoagiu Bai.Am auzit (de la cunostinte)si am citit lucruri bune despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

un coleg de-al meu a fost saptamana trecuta la Szeged, s-a deschis un aqualand foarte mare, mi se pare ca se numeste "Aquapolis"

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Anda,la Germisara am fot deja si e ok.

Ioana, caut sa vad ce e cu aquaparcul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Mai este Ocna Sibiului, poti intra pe siteul complexului si au oferte variate si mai multe detalii despre piscine, etc. Petrecere frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Hotelperla1mai.ro.Noi am fost aici si ne-am simtit bine. Acum depinde de buget. Clar cel din Covasna e lux, e si mai scump.

Mergi la inceput

Din nefericire la Clermont nu mai sunt camere libere . Am incercat si la Szeged si la www.salirisresort.hu/en" target="_blank">Saliris tot in Ungaria si nici acolo nu mai sunt camere. Sicica e criza...

Miha, cum sunt piscinele la Perla? E calda apa? Spa-ul e ok? Mancarea e buna? Eu mi-as fi dorit ceva aproape perfect si de-asta e asa greu de ales.

Si acum sunt in impas,l-am si anuntat pe huzband sa isi ia liber vineri ca va avea o surpriza si cand colo surpriza nu-i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Incearca la Geoagiu Bai la hotel Germisara.E destul de aproape de Cj.
www.hotelgermisara.ro .Aici scrie de apa termala.
Si pe noi ne tenteaza un wk-end aici.
La Bazna este apa sarata,si calda.

La hotel Clermont va recomand sa mergeti.E un hotel super.Am fost in primavara si mi-a placut tare mult.Am facut si proceduri pentru circulatie si sunt si proceduri de Spa.Iar mancarea e mmmmmm

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Ali,decat Germisara mai bine Complex Apolo din Mures. Acum suntem la Apolo si e foarte bine.La Germisara sunt mici camerele, nu prea mi s-a parut de patru stele.

Daca nu am putut merge de ziua sotului la Clermont,sper sa ajungem in Decembrie de ziua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Scuze, am scris si cateva zile n-am mai intrat, e f. bine la perla, nu-s mari piscinele interioare, dar ptr. cata lume e sunt suficiente, au si doua jacuzzi, sauna umeda, uscata, saloane masaj, impachetari. Au oferte de weekend.
La Apollo au piscina cu apa incalzita, la ce hotel ati mers?

Mergi la inceput