Cum v-ati vindecat deStarea anxioasa si at.d.panik

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Pai tot asa...Senzatie de ieral,visare,frica de moarte,ameteli...in rest,nimic nou.De cateva seri se aude si o cucuvea pe aici,chestia e ca eu stau la tara si sunt pomi mari pe la vencini prin gradini...Chestia asta ma inspaimanta si ma enerveaza.Ma doare si ochiul stang nustiu de ce...Senzatia asta de ieral ma enerveaza foarte rau.Am numai ganduri proaste,nu in sensul suicidului,in sensul ca daca oi muri.etc.Senzatia asta de ieral ma enerveaza foarte tare,ma aduce sa am o descarcare de nervi...sa dau cu pumnul in perete...Nu mai suport starea asta in care sunt,vreau sa fiu bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

mai Stefan parintii tai ce zic??????ca deja ai o perioada cam lunga de cand ti e rauofff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi686 spune:

Te-ai lasat recent de alcool/droguri/medicamente? Nu vreau sa te jignesc, dar multe din simptomele de care vorbesti suna a 'post acute withdrawal symptoms'...
Renuntarea la alcool/droguri/anumite medicamente poate provoca multe simptome extrem de neplacute.

Sper ca te simti mai bine.

Mergi la inceput

Nu.Doamne Fereste.Ce-ti venii?

Mergi la inceput

hei Stefan cum te simti????

Mergi la inceput

Cum sa ma simt,tot asa.Cum decid si eu sa fac o schimbare,sa incerc sa trec peste asta nu pot,ceva imi pune piedica,din interior,si mai e si o "cucuvea" care ma demoralizeaza.Nu mai imi place sa ma distrez,sa ascult muzica,sa am musafirii...Parca as fi bolnav din ala de cancer care isi asteapta moartea,dar si ala are putin optimism in el,dar eu ce sa am,cand am starea asta de depersonalizare.Viata mi-a dat un PUMN peste care cu ajutorul Celui De Sus sper sa trec cu bine.

Mergi la inceput

Stefan......sigur il vei trece dar tb rabdare....Bunul Dumnezeu nu te va lasa....

cum iti e cu tratamentul???

Mergi la inceput

Am fost la antrenament,m-a intepat aproape tot antrenamnentul inima,pe langa depersonalizare,si simt si ceva in gat,parca as avea ceva in gat pe partea stanga.De cand am venit de la antrenament nu am sub 110 batai/min la inima,am aparat de tensiune,si tensiunea ba era 14,cu 113,ma doare si mana stanga...ba 9 cu nu stiu cat,ba 10,nici nu stiu daca se manifeste atac de panica,vad ca mi-au transpirat si palmile.Cand vad efectele dp antrenament zic ca nu o sa mai ma duc niciodata...Maine avem meci,si nici gand nu cred ca mai ma duc..

Mergi la inceput

Nu se mai incumeta nimeni sa imi raspunda?
Cred ca am ajuns intr-o stare jos de tot.Nu mai ma incanta nimic,ba din contra imi vine sa-mi plang de mila,nu imi mai place sa mi se faca o poza.Incerc sa ma bucur,si parca mi-ar spune cineva : Ma trebui sa mori la ce mai te bucuri?"Ma exaspereaza,ma innebuneste gandul asta...Azi m-am simtit si rau,si n-am fost la scoala,ameteli,palpitatii prin tot corpul,oboseala ( Chiar dupa 10 ore de somn).Unde sa mai merg sa ma videc?Ce sa mai fac??Sunt intr-o stare foarte proasta,care ma face sa fiu nepasator,sa nu mai fiu fericit...
Vreau sa stiu,s-a mai simtit cineva asa?Cum le-a venit cheful de viata.Cunoaste-ti pe cineva?

Mergi la inceput