Cum v-ati vindecat deStarea anxioasa si at.d.panik
Raspunsuri - Pagina 2
giulia71 spune:
Sorry, n-am stiut ca nu mai iei medicatie.
Da, starea de depersonalizare este de la anxietate.
Sport faci?
Daca nu, mergi la alergat, te oboseste si se vor elibera endorfine benefice pentru creier.
Bafta!
uneori gandesc prea mult....
stefan1994 spune:
De cand am starile astea sunt mai mult izolat.Mi-e frica sa mai ies.Azi am fost la Manastirea Ghighiu la Ploiesti,cam 2 ore de mers cu masina.Tot drumul la dus o senzatie de sufocare,depersonalizare tot timpul,firca de moarte...Cand am ajuns,m-ai m-am linistit si la intors mi-a fost la bine,dar tot depersonalizari am...Sport nu mai fac din pacate faceam fotbal,antrenamente , meciuri ..dar de atunci m-am lasat...Mi-e frica si cu starile astea.Parca cand depuneam efort m-i se accentuau,sau m-i se parea mie.Maine o sa urmez sfatul tau,dimineata am sa merg la Biserica si dupa am sa alerg.Mai am si sinuzita si ma doare in frunte deasupra sprancenelor si capu` ... :( ...
Gabrilici spune:
mie psihoterapeutul mi-a dat sa fac ceea ce eu ziceam ca nu sunt in stare.eu sunt traducator si ajunsesem sa cred ca nu sunt in stare sa traduc 2 randuri.plus ca nu eram in stare sa tin creionul in mana din cauza medicatiei.asa ca tipa mi-a dat sa-i traduc ceva pe loc si mi-a dovedit ca sunt in stare.si mi-a explicat de ce am probleme cu coordonarea membrelor(medicatia era de vina).nu numai ca am tradus doar fragmentul de atunci ci de atunci am prins curaj si m-am apucat serios de treaba.a ajutat si prezenta sotului la fiecare sedinta.poate ar trebui si tu un prieten sau un parinte sa te insoteasca la psiholog.imi recomanda miscare zilnica, minim 30 min pe zi.ma plimbam zilnic, in parc sau prin cartier si uneori mergeam la inot.terapia prin miscare chiar ajuta.
pot sa spun ca esti un om curajos daca ai renuntat la medicatie.din cate stiu eu, daca ai fi luat mai multa vreme, ar fi trebuit sa reduci dozele treptat.poti discuta cu un medic mai luminat despre asta.incearca sa nu stai singur prea mult.fa ceea ce-ti place.poate te-ar ajuta sa ai cu tine un obiect care iti poarta noroc.
poate poti sa tii un jurnal.uneori, scriind ceea ce te framanta si te sperie, reusesti partial sa scapi de ....frici si framantari.
ca o paranteza...sa vezi ce stari de panica si anxietate am avut dupa ce am nascut.dar am vorbit mult despre ele cu sotul meu si usor, usor am reusit sa imi revin.
daca nu poti iesi, cheama un prieten la tine.si miscare poti face si in casa cu geamul deschis.poate dupa un timp iti vei face curaj si sa iesi.
iti tin pumnii!
Mami de Sofia frumoasa si scumpa
stefan1994 spune:
Si cu tulburarile astea de depersonalizare ce fac?Ca nu le mai suport,vreau sa-mi treaca mai repede :(
Gabrilici spune:
din pacate vindecarea nu se intampla peste noapte.inarmeaza-te cu rabdare.discuta cu un psiholog.nu are ce sa-ti faca rau.
Mami de Sofia frumoasa si scumpa
stefan1994 spune:
Maine voi merge la doi psihoterpeuti.La ora 10.00 si la ora 14.00.Sper sa vin cu vesti bune la voi :-*
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefan1994 Maine voi merge la doi psihoterpeuti.La ora 10.00 si la ora 14.00.Sper sa vin cu vesti bune la voi :-* |
tin pumnii!!!
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI