Cum procedez acum?

Cum procedez acum? | Autor: elaga

Link direct la acest mesaj

Bebe are 2 ani. Doarme singur in camera lui de la 3 luni. De obicei il pun in patut si el adoarme singurel, uneori mai repede alteori mai greu. Problema e ca acum deschide usile si m-am trezit cu el in living. Si n-a mai vrut la somn. Ce fac? Cum procedez? O sa inteleaga el la 2 ani ca trebuie sa doarma? M-am gandit sa incui usa lui dar mi se pare cam fortata aceasta solutie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si ce face ? Ce spune ?
Nu incuia usile, s ar putea speria extrem de tare sa nu poata iesi in miez de noapte.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

In nici un caz incuiate usile. In primul rand ca este un risc in caz de incendiu, Doamne Fereste, apoi daca nu reuseste poate sa se sperie/panicheze.

Depinde ce face cand vine in living room. Si la ce ora. Si voi ce faceti atunci (ma refer, dormiti, va uitati la tv). Important ar fi sa-l "interceptezi" inainte sa va vada pe voi activi caci normal ca vrea si el sa stea treaz, sa nu piarda ceva distractie.

Pune-ti un babyphone sa-l auzi inca de cand se trezeste ca sa poti merge sa-l potolesti acolo in camera lui pe intuneric inainte sa se trezeasca de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Babyphone avem de cand l-am nascut. Nu l-as fi lasat singur altfel. Pana acum nu s-a intamplat decat o singura data sa iasa din camera, la somnul de pranz, desi desschide usile cam de o luna. Si binenteles ca nu s-a mai culcat. Am incercat sa-l duc dar a sarit din pat de ziceai ca are arc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Pai daca s-a trezit din somnul de pranz inseamna ca a dormit de ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai de-acu o sa tot deschida usile :D
eu zic ca mai bine sa incepi tu sa te obisnuiesti cu ideea.

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Pai daca s-a trezit din somnul de pranz inseamna ca a dormit de ajuns.

Tocmai, ca nu dormise deloc. El sta si se joaca si dupa o perioada se culca singur, dar acum s-a hotarat sa ne faca o vizita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

pai de-acu o sa tot deschida usile :D
eu zic ca mai bine sa incepi tu sa te obisnuiesti cu ideea.

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Sa stii ca si eu am ajuns la aceeasi concluzie.

Mergi la inceput