Cum sa fac sa dorm noaptea

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

nu modifica concentratia de lapte nici decum in laptele lui adaugi cerealele
adica pudra o masura la 30 ml si cereale peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

narcisa poate l-au mai lasat durerile de dinti .Doamne-ajuta sa fie bine si mai departe.

A propos de calcat, eu sunt nevoita sa ii calc Andei pentru ca usuc la uscator (nu am unde altfel, uscatoria da intr-o curte unde miroase a tevi si fiind la parte nexam balcon). Rifele ei necalcate sut practic adunate, nu mototolite pt ca, daca masina are capacitate de 6 kg , e recomandat sa usuci 3 odata dar eu nu scot jumatate din rufe. Poate ar trebui sa incerc si asta, acum in al 12-lea cea.

Iar in afara de spalatul vaselor, calcatul ma agaseaza cel mai tare. Ma gandesc acum poate ca se intampla asa pentru ca in ambele cazuri ma doare spatele de mor dar aman cat pot de mult si cand se ofera altcineva sa le faca nu ma supar deloc. In rest, soata isi calc atunci cand are nevoi si eu la fel dar nu prea am nevoie, stand acasa. Sa vad peste o luna, ca merg la birou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Iar a dormit!!! uau sunt impresionata de flacaul meu. s-a trezit doar la 1 si i-am dat suzeta si apoi la 6,30! Parca incep sa ma simt si eu iar om.
Nu am modificat cantitatile la lapte. ci doar in loc sa pun la 150 ml apa 5 linguri de cereale am pus 3 linguri si 2 masuri de lapte.
Si nu i-au dat dinti...dar eu tot astept...ups s-a trezit!
o zi buna fetelor!

Mergi la inceput

deci cerealele se fac cu lapte da?
un bibe cu apa de 150 ml tre sa contina 5 masuri de lapte pudra plus cerealele
pe orice cutie de lapte scrie sa nu modifici cantitatea de pudra pt sanatatea copilului tau cerealele nu inlocuiesc laptele deci 5 pudra plus 2 cereale
asta in conditiile in care o masura de pudra egal cu 30ml de apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nu toate cerealele se fac cu lapte, unele au lapte praf in compozitie

scrie pe fiecare cutie care e regula

nestle in general se fac cu lapte, majoritatea milupa se fac cu apa

Mergi la inceput

in acest caz nu se mai adauga nici un fel de lapte nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui kj74

in acest caz nu se mai adauga nici un fel de lapte nu?

depinde

se pune o cantitate de cereale in functie de cantitatea de apa (la ce foloseam eu erau 5 linguri la 150 ml de apa). daca puneam doar 2 linguri + 60 ml de apa puteam pune lapte ca sa fie moale, sa il bea cu biberonul.
ideea e ca cele care contin lapte sa fie facute cu apa suficienta pt cat lapte contin.

ca si cum ai amesteca 2 mese, dar compozitia initala a fiecareia e cea din reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

draga narcisa, sper pentru tine sa se fi trezit asa de des de foame si sa fi gasit solutia (cu lapte si cereale). ce pot eu sa-ti zic e ca a mea s-a trezit de cel putin 4-5 ori pe noapte, urland, pana pe la 1 an jumate. uneori nu dormeam mai mult de 30 min legate pe noapte. evident, luni de zile am fost zombie si eu si sotul. iar eu sunt rea de somn... ca sa supravietuiesc mi-am reordonat prioritatile, asa cum au zis de altfel toate doamnele de-aici. m-am invata sa port chestii nesifonabile si anti-jeg, de ex materiale colorate pe care nu se vede orice mica pata sau cuta, sau teflonate care la nevoie se sterg cu carpa. geamurile n-au vazut curatare decat la ploaie mai multa vreme decat as vrea sa recunosc. copilul a mancat despuiat in pielea goala (ma rog, cu pampersi) tot timpul cat a fost cald, ca mi se parea mai usor si mai placut s-o spal pe ea decat niste carpe. m-am tuns ca sa nu mai am grija coafurii, ca ma stresa daca nu-mi statea parul bine
si uite-asa am supravietuit pana intr-o seara cand mi-am dat seama ca parca se scoala altfel noaptea si m-am gandit ca poate a disparut motivul de dinainte si acum se trezeste din obisnuinta de a suge (ca doar asa ii putea calma urletele, o puneam la tzatza). in noaptea aia i-am explicat ca noapte e pentru dormit, nu pentru papat si nu am mai alaptat-o. a protestat un pic, a doua noapte a mai incercat de vreo 2 ori, la care a primit acelasi raspuns - noapte e pt dormit nu pt papat. sa stii ca la 1 an si cateva luni inteleg perfect ce le spui, desi nu-ti dau prea multe semne in sensul asta. din a treia noapte am dormit toti trei neintorsi pana dimineata si de atunci nu s-a mai trezit noapte decat in cazuri exceptionale.
stiu ca un an pare scurt dupa ce a trecut dar ingrozitor de mult daca abia urmeaza sa vina, dar, curaj! si, desigur, simplifica-ti viata pe cat poti. lasa-le incolo de lucruri, tu, copilul si sotul sunteti importanti. sa va bucurati unii de altii!
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Am ras si plans la mesajul tau draga "raton". dupa cum ati banuit ca orice minune ce tine 3 zile asa si baiatul meu a dormit doar 2 nopti mai bine. a 3-a ne-am trezit in urlete din 15 in 15 min ca sa ne aducem aminte de zilele bune. dar acum chiar i-au dat dinti. adica se simte ceva acolo la gingie. si asa cum banuiti acum nu numai noaptea e de cosmar ci si ziua.
Maine ma duc la doctor pt vaccinul de 6 luni. Am vb cu dr despre faptul ca se trezeste noaptea si a zis ca o sa-i de-a ceva. sper sa nu ii dea pastile pt ca nu sunt de acord cu asta.
Uneori mi se pare ca plange doar asa ca sa il i-au in brate. dar mi se pare prea mic sa fa instructaj cu el acum.
Asta este. Pana face macar un an....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

incearca nurofen in perioada dintilor...2-3 seri inainte de culcare..nu lungi perioada...pe noi ne-a ajutat

Mergi la inceput