Pisica mea Dulce
Buna: va scriu acest mesaj si va rog sa ma ajutati
sunt un iubitor de animale, dar ar fi dupa mine as lua toate animalele de pe strada la mine acasa
acum 1 saptamana am gasit o pisicutza pe strada tare slabuta si micutza nu cred ca are mai mult de 1 luna jumate max 2
am duso repede acasa i-am facut baitza cu apa calduta cu sampon special pentru pisici si un prieten mi-o adus niste boabe pentru pisici are si el una
i-am dat sa pape si o papat 1,2,3 zile dupa 3 zile i-am cumparat un pliculet de wiskas lo mancat tot foarte repede io placut tare mult, dupaia maicamea io cumparat si ea 2-3 pungulite de wiskas si acum am o problema
nu mai vrea sa manance boabe vrea doar wiskas nu mai mananca ce pot face? nu vreau sa o tin doar in wiskas as vrea sa ii dau si alt ceva i-am cumparat o punga mare de boabe si abea daca so arins de cateva
oare daca nu ii dau de mancare si las boabele acolo pana la urma o sa manance din ele ? mi frica sa nu pateasca ceva
Raspunsuri
blackpanterro spune:
Nu avem pisica ci caine care ar manca mancare de la noi daca ar putea dar cum nu primeste nimic isi mananca boabele.Ce vreau sa zic e ca pisicuta nu se va infometa, instictul de supravietuire e mai mare decat moftul asa ca pune boabele in bolul ei si nu ii da nimic altceva indiferent cat plange. Asta daca chiar vrei sa ii dai boabe si nu poti sa ii mai oferi wiskas.
Adriana 40+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Uricanez spune:
ok o sa las boabele acolo mie imi era frica sa nu pateasca ceva multumesc de raspuns.
popescudora spune:
E drept ca o sa manance cat sa supravietuiasca, dar s-ar putea sa manance foarte putin, am avut si eu pisici, si daca nu le placea un sortiment de mancare se hraneau doar cat sa supravietuiasca, dar slabisera foarte mult. Incearca sa ii schimbi sortimentul de boabe, ale mele se plictiseau daca le dadeam prea mult timp acelasi sortiment, si trebuia sa le dau prin rotatie, sau sa le schimb macar aroma (pui, peste, vita etc).
carmaw spune:
si la mine choupy vrea numai mincarica umeda
deci il mai pacalesc pun niste boabe inmuiate in mincare umeda!
succes!
emaaimee spune:
vet-ul ne-a zis ca mancarea umeda nu e buna pt pise, are continut prea mare de sare si grasime. cea mai buna este mancarea uscata de calitate(gen Purina ori de la vet) adecvata varstei pisicii. si nu mai are nevoie decat de apa. de lapte nu mai au nevoie pt ca mancarica pt bb e completa. daca tineti musai sa le dati laptic, dati-le laptic de matze, ca nu tolereaza continutul mare de lactoza din laptele de vaca.
si a mea(3 luni) facea mofturi, dar acum papa uscate. ca nu a primit altceva.]
eu stiam ca nu e indicat sa speli pisicile, doar sa le tai unghiutele cu clestisor special, daca stau in casa.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
mianna spune:
ce mai face pisicuta?
boabele sigur erau adecvate varstei ei? daca erau prea mari, normal ca era un efort prea mare sa le rontaie.
nu le dauneaza cate-o baita nici celor tinute in casa; taiatul unghiutelor trebuie facut cu grija, si doar dupa ce-ti arata cineva cat sa tai. iar despre laptele de vaca, am doua exemplare care de 5 ani tot demoleaza si teoria intolerantei, si pe cea care spune ca omul e singura specie care bea laptele altei specii
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mianna teoria... care spune ca omul e singura specie care bea laptele altei specii |
Asta e o gluma; am vazut (cu ochii mei) urmatoarele specii care beau lapte de vaca: pisica, caine, porc, soarece, vrabie. Asa ca...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Uricanez spune:
io m-am tot chinuit sa ii dau boabe da maicamea tot wiskas si conserve si mancarica gatita ii da pe ascuns, e de azi inainte sunt liber si voi sta numa acasa, jur sa nu ii dau nimic altceva decat boabele ce le are
are 2 feluri de boabe i-am cumparat un saculet de boabe ptr pisici mici
so o punga de boabe varsate tot ptr juniori sunt boabe mici ca o steluta ceva de genu si am observat ca mananca doar cele rotunde si colorate alea maro raman acolo .. sa o las sa planga pana mananca si maro ??
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Uricanez Buna: va scriu acest mesaj si va rog sa ma ajutati sunt un iubitor de animale, dar ar fi dupa mine as lua toate animalele de pe strada la mine acasa acum 1 saptamana am gasit o pisicutza pe strada tare slabuta si micutza nu cred ca are mai mult de 1 luna jumate max 2 |
Felicitari pentru gest!
Dar ai dus-o la veterinar pentru control si vaccin? Sunt aspecte mult mei importante decat bobitele X sau Y.