Aspirante optimiste > 20 ani (567)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
didi32 spune:
Poate le gasim asa separat, dar el zicea acolo de un amestec pe care-l face el. Mie chiar imi place mierea, mananc asa cu lingurita... in devenire
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AlinaBu spune:
sa nu ne facem iluzi .. cititi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128052
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabyv/gabyv.jpg)
gabyv spune:
didi... nu se indura nimeni de noi si asa e greu de urmarit, ca avem limbarnita
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
didi32 spune:
Alina, ai citit tot ce-i acolo? Parca nu prea am rabdare... Din primele postari rezulta c-ar fi un sarlatan, oricum eu n-as fi dat banii aia. Desi am mai auzit ca mierea si scortisoara ar fi bune pt infertilitate. Dar la noi nu e cazul de asta, sotul are analizele ffff bune, iar eu am endometrioza despre care stie toata lumea ca nu se vindeca. In rest si analizele mele sunt ca la carte, ovulez de n-am treaba, dar degeaba in devenire
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/neliaCris/neliaCris.jpg)
neliaCris spune:
Eu acum ma bazez fr mult pe miere,e fr buna pentru imunitate,bronsite si dureri de gat.Numai buna pentru Cris acum in sezonul rece.Si eu sunt racita,azi sunt mai bine,amm bagat mereu miere si lamaie.Ati citit despre monica tatoiu si tratarea ei de cancer mamar cu miere si ...laptisor de matca...etc?
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 Alina, ai citit tot ce-i acolo? Parca nu prea am rabdare... Din primele postari rezulta c-ar fi un sarlatan, oricum eu n-as fi dat banii aia. Desi am mai auzit ca mierea si scortisoara ar fi bune pt infertilitate. Dar la noi nu e cazul de asta, sotul are analizele ffff bune, iar eu am endometrioza despre care stie toata lumea ca nu se vindeca. In rest si analizele mele sunt ca la carte, ovulez de n-am treaba, dar degeaba ![]() ![]() |
Dap si am gasit si un rezultat. Citeste aici :
"pana ne impartaseste cineva tratamentul lui andritoiu iti explic cum luam noi tratamentul:
laptisorul chiar cand ne trezim, dupa vreo 20 min bem apa, apoi luam cam 2 lingurite de polen si la scurt timp 1 lingura de miere si apoi o lingura de apa cu 30 picaturi de propolis
mancam
dupa ce manca, sotul ia o lingura de apivitas forte (miere cu apilarnil)
in timpul zilei bem (de persoana) 0.5l de apa cu 1,5 lingure de miere si 1,5 linguri de otet d emere de la apicola
seara, la fel ca dimineata, dar fara laptisor de matca, iar sotul isi pune si o lingurita de tinct de branca ursului in 100ml apa
atat facem noi, atata am putut afla din stanga-n dreapta de la ff putine fete binevoitoare"
apoi dupa 4 luni de zile revine cu mesajul asta :
Salutare fetelor!!!!
daca va uitati in urma la acest subiect veti vedea ca am facut tratamentul lui Andritoiu, de fapt mai mult sotul, ca avea oligospermie severa.
Acum, la 4 luni de la inceperea tratamentului pot sa va spun ca am ramas GRAVIDA!!!!! nu pot sa cred!!!!! de Rusalii am avut primul test pozitiv din viata mea si am ramas masca!
deci se poate! tratamentul functioneaza!
AlinaBu spune:
eu trebuie sa fug ma asteapta al meu pe jos sa mergem la un suc si sa vorbim de petrecerea care vrea sa o dea maine .. care pe mine nu ma incanta cu deloc ca apoi stau sa fac curat
. Dar o data face 22 de ani nu fetelor ?
didi32 spune:
Ma bucur c-au fost si rezultate, dar nu cred ca merge si la mine. O sa vad ce gasesc din produsele pe care le enumera ea acolo sa vedem ce gasim. Uita-te si tu la plafar si comparam. Oricum, mierea e buna, deci n-are ce sa strice in devenire
didi32 spune:
Alina, La Multi Ani pt sot! Sa-ti traiasca si sa va indepliniti visul cat mai curand!
Nelia si eu tot pe miere si lamaie ma bazez cand racesc. Urasc medicamentele si nu iau daca nu e musai musai in devenire