Aspirante optimiste > 20 ani (567)
Raspunsuri - Pagina 22
draguta spune:
Apiterapia si infertilitatea feminina
• de vorba cu prof. Vasile Andritoiu, apiterapeut, membru al Asociatiei Nationale de Terapii Complementare din Romania
didi dai cautare pe google
neliaCris spune:
Buna.Cine face capitol nou?
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
gabyv spune:
nelia ce mai faci? nu ai mai intrat de mult ...
vorbaretelor, cateva capitole pe zi,nu?
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
neliaCris spune:
Adevarul e ca ne-am stans prea multe aici la aspirante si va rog frumos sa mai mergeti si pe la odisee!!!
neliaCris spune:
Am scris ditamai mes....fiumeo a dat esc si dus a fost,acum plange fara lacrimi
AlinaBu spune:
raman eu singura plecati voi toate la odisee !!!
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
neliaCris spune:
Haideti in sir indian fuguta,eu mai stau pe aici un pic,din pacate.Daca nu se schimba schimbarea,dupa ce ne mutam la casa noastra incepem proiectul bebe.Sotul vorsbeste fr mult despre un nou bebel,incepe sa isi doreasca cu adevarat un al doilea copchilas,o alta nebunie,vomitaturi cu lapte peste tot,pampersi mirositori,parturi,chiar ia spus vecinei la intrebarea "va mai doriti copii?",ca da,probabil inca unul,apoi GATA."sa zicem ca poate chiar trei dar mai multi de atati imposibil,imi venea sa il mananc,mereu mi-am dorit o familie maricica,sper doar ca DD sa ne lase linistea familiala pe care o avem acum
didi32 spune:
Draguta, am citit, dar de unde le luam? Dl cu pricina zicea ca se gasesc doar la el la Tg. Jiu
in devenire
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 Draguta, am citit, dar de unde le luam? Dl cu pricina zicea ca se gasesc doar la el la Tg. Jiu in devenire |
si eu am citit interesant. Eu o sa caut la plafar maine sau poimaine si o sa va zic ce am gasit
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!