Aspirante optimiste > 20 ani (567)
Raspunsuri - Pagina 12
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlinaBu eu oricum pe 13 cand ma duc la medicul de familie am de luat o trimitere la eco generala si aflu sigur ce e cu mine , deci nu prea mai ma stresez si soro hai cu II The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
20 de ani ai alina??
super tare
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
AlinaBu spune:
lia tu esti prietena cu cris_09 ?
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Lia73 spune:
citat din mesajul lui AlinaBu lia tu esti prietena cu cris_09 ? The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
da
dc ma intrebi
pozulici
AlinaBu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
20 de ani ai alina?? super tare pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
da lia 20 si 8 luni hai ca nu sunt chiar asa mica
mandreeac spune:
citat din mesajul lui andr@ fetelor am innebunit cu netu asta; nu mi-a mers deloc pana acum, numai eror eror si iar eror ; lia iti tin pumnii sa fie cu ochisori, la fel si tie didi, soro , ingerash si cine s-a mai inscris ; eu sunt intoarsa pe dos, m-a luat o raceala de nu stiu ce-i cu mine, stranut, sunt intepenita de spate, ma ustura ochii....si culmea, cm nu a venit de-a binelea, inca sunt la scurgeri maronii; offff mama lor de polichisturi; eu am doar pe ovarul dr, dar nu m-am tratat, ziceti sa incurce mult? |
Andra, sa dea Domnul sa fie bebe, asa a fost si la mine,ma durea fiecare bucatica din corp, ma usturau ochii, ba chiar imi si curgeau si 2-3 zile am stat numai in pat, nu ma puteam ridica si ma si minunam cum de a racit in halul asta si cand colo era bebe care striga: "mami, eu sunt de vina" si intr-un final am facut un test care a si iesit pozitiv, iar acum avem deja 14 saptamani si suntem baietel. Asa ca, sa dea Domnul sa fie bine.
Mai avem o mamica, si ea tot cu aceleasi simptome Cami Antonia.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
AlinaBu spune:
pentru ca mi-a zis ieri ca esti o aspiranta pana in maduva osoasa
citat din mesajul lui cris_09 AliBu sunt niste fete super la aspirante.Mai arunc si eu cate un ochi din cand in cand pe acolo,am o prietena ce este aspiranta pana in maduva oaselor si astept cu sufletul la gura vesti bune de la ea |
Lia73 spune:
am dat la sapa aman2
yo cu harletu ea cu grebla pe tarla
pozulici
AlinaBu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Andra, sa dea Domnul sa fie bebe, asa a fost si la mine,ma durea fiecare bucatica din corp, ma usturau ochii, ba chiar imi si curgeau si 2-3 zile am stat numai in pat, nu ma puteam ridica si ma si minunam cum de a racit in halul asta si cand colo era bebe care striga: "mami, eu sunt de vina" si intr-un final am facut un test care a si iesit pozitiv, iar acum avem deja 14 saptamani si suntem baietel. Asa ca, sa dea Domnul sa fie bine. Mai avem o mamica, si ea tot cu aceleasi simptome Cami Antonia. Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+ |
Sa iti traiasca sa te bucuri de el i-ai gasit deaja un nume ?
Lia73 spune:
alina nu esti mica
esti cu trei ani mai mare decat fiimiu
pozulici
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui Lia73 am dat la sapa aman2 yo cu harletu ea cu grebla pe tarla pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |