Septembrie-Octombrie 2010! Bravo aniast72 !!(156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Fetelor, Aniast a pus poze pe facebook cu ea si cu bebeul!!! Sunt superbi amandoi, iar ea pare asa de relaxata si linistita!!! Doamne, cat ma bucur pentru ei!!! Sunt asa de entuziasmata!!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Aniast, felicitari!!! Ai fost nemaipomenita!!! Iti doresc refacere usoara si rapida si mult mult laptic pentru baietelul tau frumos, sanatos si papacios!!! Te asteptam cu detalii tehnice!!!

Crinutza, multa multa bafta!!! Sa ai o nastere usoara si frumoasa!!! Veronica, te asteptam cu drag!!!

Tanamera, la multi aaaani fericiti impreuna!!!

Alynta, ce grasunica ai tu acolo!!! Nu vrea sa iasa inca la lumina, nu? Mai vrea sa stea un pic la copt! [pupi]

Eu sunt pregatita, adica sunt coafata, epilata, mani+pedi impecabile, bagajul e la usa (mai trebuie sa pun inauntru doar cartile si fardurile, dar asta maine de dimineata), telefonul, camera video si aparatul foto sunt la incarcat, cam atat... Emotii nu am inca... e clar ca nu constientizez!!! Cred ca o sa va scriu si maine de dimineata, inainte de apleca spre spital. In cazul in care ma trezesc tarziu si nu mai apuc sa intru pe DC, o sa va tin la curent prin intermediul lui Kiti! Tot ceea ce imi doresc este sa o vad pe Sofia sanatoasa!

39+

O sa dorm cu telefonul sub perna

Abia asteptam sa o cunoastem pe Sofia!!
Sa ai o nastere usoara, bebe sanatos si numai bine

Kiti, 35+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buburuzule bafta maine si spor la treaba

avand in vedere ca ccc cu toatele vrem sa fim rapitoare in ziua cea mare o sa ne tot pedichiurim si manichiurim de-acu. aveti grija insa sa va dati cu lac transparent, cel mult o manichiura frantuzeasca, si poate n-ar strica sa aveti si o acetona la voi. in caz ca trebuie intrat in cezariana si in special cele programate la cezariana, nu trebuie sa fim vopsite pe des'te

mihaelka si bebe sunt bine - miercuri vor ajunge si ele acasa bebe cica e mare papacioasa a zis ca nici nu simte ca e in spital pt ca a intalnit oameni cu suflet mare

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buburuza multa bafta pe maine,iti doresc o nastere cat mai usoara,iar intalnirea cu Sofia sa fie de nota 10.

Maitreyi ce legatura are oja de pe unghii cu operatia de cezariana?Multumim pentru vestile despre Mihaelka.

33+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Nastere usoara, Buburuza!!! Sa vina Sofia repede, repede si sa fie sanatoasa si papacioasa!

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 36+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

buburuzule bafta maine si spor la treaba

avand in vedere ca ccc cu toatele vrem sa fim rapitoare in ziua cea mare o sa ne tot pedichiurim si manichiurim de-acu. aveti grija insa sa va dati cu lac transparent, cel mult o manichiura frantuzeasca, si poate n-ar strica sa aveti si o acetona la voi. in caz ca trebuie intrat in cezariana si in special cele programate la cezariana, nu trebuie sa fim vopsite pe des'te

mihaelka si bebe sunt bine - miercuri vor ajunge si ele acasa bebe cica e mare papacioasa a zis ca nici nu simte ca e in spital pt ca a intalnit oameni cu suflet mare

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mai3 Lumineaza-ma si pe mine!!! Care e treaba cu vopsitul gherutelor? Am mai auzit ceva de genul... Eu am mani frantuzeasca, ca asta mi-a fost inspiratia, dar mi-ar placea sa stiu motivul...

39+

Mergi la inceput

Kiti, Tanamera, Olivia, va si va multumesc!!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Iaca venii si eu cu intirziere la apel. Ginduri de nastere nu am inca, de la stresul in persoana am devenit chiar foarte relaxata. Si se pare ca nici contractii ca in perioada cind ma ingrijoram nu mai am. Asta desi mai mult in picoare si in plimbari am fost.
Anuto, poti deci sa stai linistita ca nu vine Tudor inca. Mai sta la ingrasat, si prevad ca o sa ajung sa ma rog de el sa vina cind trebuie.

Vad ca pe aici e agitatie mare. Se ingramadesc bebelusii sa vina, de zici ca vor sa se nasca toti la inceput de septembrie

Am vazut si pozici frumoaseee Si burtici, si mamici si bebici Fff frumos!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Fetelor, Aniast a pus poze pe facebook cu ea si cu bebeul!!! Sunt superbi amandoi, iar ea pare asa de relaxata si linistita!!! Doamne, cat ma bucur pentru ei!!! Sunt asa de entuziasmata!!!

39+

pai si ce cont are????

33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Felicitari Aniast!!! Sa va traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata!

fetele, imi trimiteti si mie userul si parola de la albumul bb-ilor, pls

Nico, burtica de 38+

Mergi la inceput