Septembrie-Octombrie 2010! Bravo aniast72 !!(156)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Camisv - nu te-ai intors inca de la medic?

Tutz 35+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Alynta faza e ca nu stiu cand e cazul sa ma panichez.. de-a binelea..adica daca e normal asa..stau linistita si astept sa treaca..

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor

FElicitari Aniast , ai fost de coma astazi , asa vreau i eu dai si sfaturi hop si o contractie , mesaj dupa nastere , jos palaria , Bravo tie , sanate maxima pentru amandoi!!!

Intru sa dau si eu raportul , am ascultat sfatul lui Mai3 , am sunat dr si maine dimineata sunt din nou internata si pe perfuzii..pentru ca am contractii (nedureroase e drept) la 20-30 minute

Astazi schimbam semnatura avem 35 s+

Oficial sunt depresiva astazi ca tot vorbeati de magneziu , mi-ar trebui o doza tripla , arunca cineva si la mine? aseara am avuto repriza de bocit ca eu nasc si nu am pregatit nimic ptr bebe

Ce m-a binedispus in schimb e Buburuza, cu explicatia ei despre putze... apopos dati-mi si mie linkuri sa ma documntez ca acum m-am trezit ca nu stiu nimic despre ingrijire , deh am avut o pasarica cuminte si a fost usor.

Tanamera si eu am avut si am si la sarcina asta burtica mica , nici o grija , Alexandra me a avut 3350 , nu te panica asa suntem noi ...micute

nsun04 bine ai venit

Crintabafta multa

2ingerasite inteleg , uite sa treaca

fulgutamulta sanatate

Daca nu apuc sa mai intru astazi ... vedem , sigur va scriu din spital , ca daca acum ma deprim acolo...

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 35s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Alynta felicitari pentru asa o bebelina , mi ai un pic

Klarisse merge si un scobutil daca ai in casa , oricum cu colul inchis nu te panica ca o sa treaca

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

zoze mie imi zici? la baby tot asa, n-am facut nic 9 luni. da' crezi ca am asteptat 6 saptamani dupa? neee probabil si acum va fi la fel eu n-am incercat nici altfel nici nic i've been clean for 37 weeks now

klarisse sun-o pe dr. nu sta asa. eu am facut in maternitate o monitorizare la burta tare ca piatra si bebe nu se simtea bine. macar iti da ceva care sa o "inmoaie" la loc. desi cel mai tare se intareste de la stres. ia incearca sa te calmezi si nu te mai gandi la asta si se linistetste.

oana

am fost si noi la echo si de-acum mergem saptamanl. bibi mic-mare are 2800 g si am stabilit si data sa ma trec singura pe listuta sau ma trece cineva ca sa ma simt si eu himportanta? Slava Domnului in toate!

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Alynta faza e ca nu stiu cand e cazul sa ma panichez.. de-a binelea..adica daca e normal asa..stau linistita si astept sa treaca..

Poti sa mai iei linistita inca un No-spa (chiar 4/zi de 40mg) sau un supozitor Uscosin. Cofeina zero si apa plata - cat incape. Deshidratarea cica ar predispune la contractii. Acum.. sunt persoane care pot sa dea pareri avizate pe aici (Chichi, Mai3, Zoze), dar la mine functioneaza ce am scris mai sus.

Donna 35+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgescu oana

Intru sa dau si eu raportul , am ascultat sfatul lui Mai3 , am sunat dr si maine dimineata sunt din nou internata si pe perfuzii..pentru ca am contractii (nedureroase e drept) la 20-30 minute

Astazi schimbam semnatura avem 35 s+

Oficial sunt depresiva astazi ca tot vorbeati de magneziu , mi-ar trebui o doza tripla , arunca cineva si la mine? aseara am avuto repriza de bocit ca eu nasc si nu am pregatit nimic ptr bebe

Martie-Aprilie

Felicitari pt semnatura! Ti-am aruncat eu ceva magneziu, te-am nimerit?
Ai grija de tine, nu te deprima, ca nu mai e mult!

Donna 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

no-spa merge pana la 4 pe zi dar sa fie distanta de 4 ore intre ele.

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mai3, Oana, Donna.. multumesc.
Am sa vad cum evolueaza lucrurile, saptamana trecuta la inceput am avut aceleasi simptome..toata ziua m-a 'deranjat'..insa la control colul era ok. Ma gandesc sa nu aiba legatura cu aseara..am fost la un party, am stat pana la 12, am baut cola..Off..cred ca de acum tre sa o las mai moale cu toate cele...sa nu stric treburile pe ultima suta de metri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

no-spa merge pana la 4 pe zi dar sa fie distanta de 4 ore intre ele.

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

... uite parerea avizata pe care o asteptam.

Felicitari pt bebelin pufos!

In alta ordine de idei, vad ca esti campioana absoluta la abstinenta . Cam asa as fi si eu, ma rog, cu o mica abatere acum ... 21 de saptamani. Si zi... nu rugineste? sa stiu la ce sa ma astept

Donna 35+ cu

Mergi la inceput