Septembrie-Octombrie 2010! Bravo aniast72 !!(156)
Raspunsuri - Pagina 16
Klarisse spune:
Alynta faza e ca nu stiu cand e cazul sa ma panichez..
de-a binelea..adica daca e normal asa..stau linistita si astept sa treaca..
Klarisse
graviduta 35+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire
georgescu oana spune:
Buna fetelor
FElicitari Aniast , ai fost de coma astazi , asa vreau i eu dai si sfaturi hop si o contractie , mesaj dupa nastere , jos palaria
, Bravo tie , sanate maxima pentru amandoi!!!
Intru sa dau si eu raportul , am ascultat sfatul lui Mai3 , am sunat dr si maine dimineata sunt din nou internata si pe perfuzii..pentru ca am contractii (nedureroase e drept) la 20-30 minute
Astazi schimbam semnatura avem 35 s+
Oficial sunt depresiva astazi ca tot vorbeati de magneziu , mi-ar trebui o doza tripla , arunca cineva si la mine? aseara am avuto repriza de bocit ca eu nasc si nu am pregatit nimic ptr bebe
Ce m-a binedispus in schimb e Buburuza, cu explicatia ei despre putze
... apopos dati-mi si mie linkuri sa ma documntez ca acum m-am trezit ca nu stiu nimic despre ingrijire , deh am avut o pasarica cuminte si a fost usor.
Tanamera si eu am avut si am si la sarcina asta burtica mica , nici o grija , Alexandra me a avut 3350 , nu te panica asa suntem noi ...micute
nsun04 bine ai venit
Crintabafta multa
2ingerasite inteleg , uite
sa treaca
fulgutamulta sanatate
Daca nu apuc sa mai intru astazi ... vedem , sigur va scriu din spital , ca daca acum ma deprim acolo...
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 35s +
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Alynta felicitari pentru asa o bebelina , mi ai un pic 
Klarisse merge si un scobutil daca ai in casa , oricum cu colul inchis nu te panica ca o sa treaca 
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 35s +
Martie-Aprilie
maitreyi spune:
zoze mie imi zici? la baby tot asa, n-am facut nic 9 luni. da' crezi ca am asteptat 6 saptamani dupa? neee
probabil si acum va fi la fel
eu n-am incercat nici altfel nici nic
i've been clean for 37 weeks now 
klarisse sun-o pe dr. nu sta asa. eu am facut in maternitate o monitorizare la burta tare ca piatra si bebe nu se simtea bine. macar iti da ceva care sa o "inmoaie" la loc. desi cel mai tare se intareste de la stres. ia incearca sa te calmezi si nu te mai gandi la asta si se linistetste.
oana 
am fost si noi la echo si de-acum mergem saptamanl. bibi mic-mare are 2800 g
si am stabilit si data
sa ma trec singura pe listuta sau ma trece cineva ca sa ma simt si eu himportanta?
Slava Domnului in toate!
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Alynta faza e ca nu stiu cand e cazul sa ma panichez.. ![]() de-a binelea..adica daca e normal asa..stau linistita si astept sa treaca..Klarisse graviduta 35+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 4 s pana la marea intalnire |
Poti sa mai iei linistita inca un No-spa (chiar 4/zi de 40mg) sau un supozitor Uscosin. Cofeina zero si apa plata - cat incape. Deshidratarea cica ar predispune la contractii. Acum.. sunt persoane care pot sa dea pareri avizate pe aici (Chichi, Mai3, Zoze), dar la mine functioneaza ce am scris mai sus.

Donna
35+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
donna79 spune:
| citat din mesajul lui georgescu oana Intru sa dau si eu raportul , am ascultat sfatul lui Mai3 , am sunat dr si maine dimineata sunt din nou internata si pe perfuzii..pentru ca am contractii (nedureroase e drept) la 20-30 minute ![]() Astazi schimbam semnatura avem 35 s+ Oficial sunt depresiva astazi ca tot vorbeati de magneziu , mi-ar trebui o doza tripla , arunca cineva si la mine? aseara am avuto repriza de bocit ca eu nasc si nu am pregatit nimic ptr bebe Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 35s + Martie-Aprilie |
Felicitari pt semnatura! Ti-am aruncat eu ceva magneziu, te-am nimerit?

Ai grija de tine, nu te deprima, ca nu mai e mult!

Donna
35+ cu 
maitreyi spune:
no-spa merge pana la 4 pe zi dar sa fie distanta de 4 ore intre ele.
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Klarisse spune:
Mai3, Oana, Donna..

multumesc.
Am sa vad cum evolueaza lucrurile, saptamana trecuta la inceput am avut aceleasi simptome..toata ziua m-a 'deranjat'..insa la control colul era ok. Ma gandesc sa nu aiba legatura cu aseara..am fost la un party, am stat pana la 12, am baut cola

..Off..cred ca de acum tre sa o las mai moale cu toate cele...sa nu stric treburile pe ultima suta de metri.
Klarisse
graviduta 35+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire
donna79 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi no-spa merge pana la 4 pe zi dar sa fie distanta de 4 ore intre ele. ----- Mami de roza + 37 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
... uite parerea avizata pe care o asteptam.Felicitari pt bebelin pufos!
In alta ordine de idei, vad ca esti campioana absoluta la abstinenta
Donna
35+ cu 

35+ cu
Julia la purtator