Septembrie-Octombrie 2010! Bravo aniast72 !!(156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

aaa...alynta e in drum spre casa si ne va da ea detalii. cica mai sta o saptamana bebe.

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Andreea,tu ai sunat medicul in legatura cu eliminarea dopului?

Donna merci mult.

Buburuza te-ai facut frumoasa?

33+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Tanamera am observat ca au aparut de cand s-a racit afara si nu am mai baut atata apa si nu am mai mancat lubenita in fiecare zi! Deci toata treaba are legatura cu hidratarea nu cu cremuitul! E adevarat ca nu ma mai dau cu crema de ceva vreme,dar am incetat sa ma mai ung,cand am vazut ca e degeaba datul cu crema! Inainte ma ungeam in fiecare zi cu crema de la gat pana la genunchi si...degeaba!! Mi-au aparut vergeturi pe sani,pe coapse si cateva pe fund (cu tot cu cremuitul meu zilnic). Ata ete!! Vorba lui Mai3,sa le purtam cu mandrie!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Fetelor, am intrat repejor sa va dau vesti FIERBINTI despre Crinutza noastra!!! SE pare ca i-a venit si ei randul!
Dimineata a pierdut dopul si doctora a chemat-o fugutza la spital, unde a si internat-o si i-a scos firul de la serclaj. Sigur sigur saptamana asta vine si Veronica!
Mamica ei e emotionata, dar pregatita sa o cunosca! Va tin la curent si ii voi spune si ei de Aniast!

Sa scoatem deci si pt ea !

Multumesc de intrebare Donna, sunt binisor, zic eu! Am lipsit ceva timp, am avut o perioada stresanta, care se va termina joi si sper sa ma linistesc si eu si sa revin "online" alaturi de voi, macar "pe ultima suta de metri", ca vad ca e agitatie mare pe aici.
De citit v-am citit mereu, dar nu am reusit sa mai scriu! Promit sa ma revansez de saptamana viitoare!

Am vb din nou cu Crina acum! E chiar mai relaxata, maine dimineata face niste analize si vedem ce urmeaza! Ea ar vrea sa nasca pe 10. Acum sa vedem ce vrea si Veronica! Transmite si ea felicitari pt Andreea si e alaturi de celelalte fete care se pregatesc de marea intalnire!

Felicitari Andreea! Sa fii sanatoasa si puiutzul tau mic! Oare i-ai gasit numele potrivit?

danaisa20 fericita 33+
cu

Multumim mult pt vesti!!! Doamne ajuta sa fie o nastere usoara!

Tu cum mai esti? Nu te-am mai "vazut" de mult.

Donna 35+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

danaisa20 fericita 33+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
M-am prezentat la ora 11 la maternitate cu gandul ca acolo raman! Mai ales ca aveam si ceva intepaturi dubioase in spate! Acolo surpriza....Dr mea era in operatie si dura pe putin 2 ore! Mi se recomanda calduros sa plec si sa revin maine! Ma inarmez cu rabdare si raman! La 13 apare d-ra dr!
Cocluziile: colul tot gros si penetrabil la index
bebelina grasunica-4000grame!
Ce e de facut?! Mai aplic un plasture pe burta pentru inducerea contractiilor, mai astept o saptamana in ideia ca d-ra va veni singurica! Ne "permitem" asteptarea deorece placenta nu e "imbatranita" si lichidul amniotic e in cantitate normala! Asa ca mama pune-ti rabdarea la incercare! Lunea viitoare merg la control si marti ma interneaza sa ma induca, in caz ca nu vine de la sine intre timp!
Mai3 si fetelor multumesc de sms si de grija!

Alina-Mirela 40+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Ana merci pentru explicatii.

Danaisa si Crina ramane internata?Multumim pentru vesti.

33+ cu

Mergi la inceput

Alynta ce mare e Maria,poate totusi se hotareste si vine mai repede.Multa rabdare!

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Trage omul un somnic de doua ore si uite surprize!!

FELICITARI, ANDREEA!! Sa fiti amandoi sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.

Inca nu scot motzatele pentru Crina, poate mai sta Vero cateva zile la caldurica, la mami, sa mai puna falcute. Dar pupam cu mult drag si tinem pumnii

Fulgutza - . Ti-am pastrat si tie niste tort de ciocolata
Buburuzule, pentru tine scot diseara pampoanele

Kiti, 35+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Aniast felicitari! Refacere rapida! Sa va traiasca puiul!

Crina nastere usoara!

Alina-Mirela 40+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Alynta bine ai revenit acasa. Se pare ca fetitza are ganduri sa mai stea la caldurica..
Daca sta si saptamana asta sigur se mai ingrasa..o sa fie o falcoasa.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput