Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip mandreeac..., am sa pun o vorba buna pe linga Ally sa motivam absenta...Pentru plimbarici oricind se motiveazaNu stiu si cu greturile astea ce sa mai zic...cum vine asta pe masura ce inaintez in sarcina sa fie si mai greu de suportat...Dar uite ca se poate orice si nimic nu e predictibil la o sarcina... E baiat si la tine, stai linistita nu cred ca se va schimba ceva.. Ah, Irinuca, sunt normale si starile astea de lesin in sarcina. Si eu am avut la prima sarcina, mi-a venit rau in Unirii, noroc cu o doamna care mi-a oferit un loc la ea acolo in spatele tejghelei...Cred ca pisucmic are dreptate: o cadere de calciu sau de glicemie...eu oricum am glicemia mica si atunci aveam vreo 65... Simona, mami de baieti David si Matei si 13+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Multumesc. Ce inseamna sa fii mama, imediat mi-ai sarit in ajutor.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
roxy_s spune:
mandreeac eu parca incep sa-mi revin cu mancatul, greturi mai am cateodata mai tare seara. tu cum te mai simti, mai ai greturi? eu parca incep sa fiu si mai vioaie fata de pana acum. ma mai ia cheful de treaba , de una alta
simona ia-ti concediu, stii ce bine este acasa, nu stres, nu nimic. te mai si odihnesti putin. tu vrei sa mergi la munca pana la 7 luni??. ai inebunit? vorbeste cu dr. sa-ti dea concediu si gata, mai incolo.
irinuca imi pare rau pentru starile de lesin. imi imaginez ca este foarte nasol. am avut si eu la inceput usoare stari de ameteala si lesin, dar mi-am revenit repede, am tras aer mult in piept, am stat jos si mi-am revenit.
S-a intamplat minunea mult asteptata15+
roxy_s spune:
simona asa-i, aseara m-am culcat mai devreme, m-am uitat la tv asa cu un ochi. eram asa obosita de la aerul ala tare. am fost chiar in apropiere de Poiana Brasov, pe o strada pe acolo mergi si dai in niste poienite, asa frumos si acolo este un aer tare si racoros la umbra. la soare era chiar cald dar la umbra rece.
mandreeac spune:
Roxy, greata mai am dimineata cand ma trezesc sau cand imi este foarte foame , imi vine sa si vomit, dar ma ridic repede din pat si pun sa mananc. In rest ma simt mult mai bine fatza de primele saptamani cand abia ma ridicam din pat, incomparabil mai bine.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
bb_yasmi spune:
buna dimi
scuzati intarzierea
simo, un pussi la fel de mare pt tine te asteptam cu vesti bune de la dr, poate iti face si eco si ne spui sigur ce e in burtik...[ola][ola]
roxy, da, il simt pe bb fff tare, fff bine!! nici nu ma asteptam sa se simta asa tare de la inceput. tot pun pe seama ca nah e a doua sarcina si de aceea. e minunat....acum de exemplu misuna..... tu in ce parte simti bebelina>???
andreea, eu la iasmi (prima sarcina) mi-am dat seama din prima ca e bb, doar ca s a simtit total diferit fata de acum. erau ca si bataia lina de aripi a fluturasilor, asa finute.... acum la a doua sarcina a inceput direct cu "lovituri" usoare si doar in partea dreapta. o fi normal ca sunt doar in partea dreapta???
pt cine nu a servit micul dejun, azi, avem: laptic cu cacao, sana cu corn, ceai sau o cafeluta mica cu multttt laptic pt gravidute!!!
aaaa uitasem sa va pove de fii'mea, azi nu a avut rabdare nici sa ii dau tenisi de gradi ca vroia sa plece la copii....
mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%
ama22 spune:
Buna dimineata burtici :)
Am lipsit cateva zile ca am crezut ca imi dau duhul de la greturi si vomitat. Cam intr-o saptamana jumatate am dat jos 5 kile. Nu-i bai ca am de unde ;)) Sambata si duminica am reusit sa am cate o masa care sa nu o mai dau afara si care chiar sa imi cada bine. Nici mancarurile care alta data imi placeau nu imi mai priesc acum, le invart doar prin farfurie :(
Simona parca tu ziceai ceva de fosa. Nu stiu care era intrebarea initiala, dar incerc sa iti spun experienta mea. La noi la casa nu avem fosa eco :D avem o fosa adanca, cu peretii de beton, dar fundul nu e acoperit. Si noi nu am avut deloc probleme cu mirosurile.
Am fost un pic ingrijorati din cauza putului, dar avem putul la 84 m, la distanta de 4 panze freatice si am facut si analizele la apa si in afara unui miros de sulf (noi locuim langa un sat celebru ptr baile de sulf), cei de la ape au zis ca nu au mai vazut de mult apa atat de curata.
In fine, noi suntem mutati de fix un an la casa. Ai mei au fosa eco, s-au mutat in aprilie anul asta si sunt distrusi din cauza mirosului de canal. Nu mai stiu cum sa lupte, ce sa mai toarne pe tevi, desi aia care au pus fosa i-au asigurat ca nu o sa aiba nici o problema. Mama e distrusa ca zicea ca s-a mutat de la bloc sa nu mai simta miros de canal pe casa scarii si acum ii miroase a canal in casa
8+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
roxy_s spune:
bb_yasmi si eu tot in dreapta si pe mijloc am simtit.
eu la prima sarcina tot asa simteam , ca niste fluturasi, acum este un pic mai tare, ca niste mici batai asa.
bb_yasmi spune:
roxy ce chestie si se zice ca in dreapta e baiat....
roxy_s spune:
ama in cateva saptamani o sa treaca si greturile astea mari, mari. si o sa te simti mult mai bine.
bb_yasmi spune:
ama ma bucur ca acum esti mai bine. intrebam de tine ieri parca