Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisik - tare ma bucur ca ati finalizat operatiunea renuntare la suzi
ai ramas datoare cu tortul aferent - sa stii ca de aia nu-si gaseste linistea inca, pentru ca ai ramas tu cu datorii
mai ilinco, ce m-ai emotionat tu cu dragalasenia sophiphicii. Off , si viata asta, vezi ce-i facerea de bine?
pupacim si uriasul bun la suflet (eu una nici nu ma asteptam la altceva din partea davidutului, eu exact asa il si vad)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novus, ma bucur ca te simti mai bine!

Fata gentila, Sophiphi!Ioi, mie mi-e ca la Sovata se apuca Gulia de scarmanat tovarasii de varsta si ma vad renegata de pe forum!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Doamne Ana, nu pot sa cred Sper sa faci cumva sa-ti recuperezi paginile, caci mare pacat ar fi. Poate mai bine il astepti pe sot si reuseste el sa recupereze paginile scrise. Ar fi aiurea sa pierzi iarasi 2 zile.

Olga, mamica lui David iepurasul

Da, asta sper si eu, insa, din cate mi-a explicat H. la telefon, sansele sunt infime ( bine ca exista totusi!)

Mergi la inceput

o da...
deabia astept intalnirea de la sovata sa ne "umplem" cu pozele voastre + povestirile aferente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

o da...
deabia astept intalnirea de la sovata sa ne "umplem" cu pozele voastre + povestirile aferente

Reao! In loc sa ma consolezi zicandu-mi ca se face Gulia baiat cuminte pana atunci, tu astepti putina actiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Va mai amintiti de noi?

Am mai citit cate ceva, dar cum nu am apucat sa citesc tot... nu am mai lansat opinii/pareri/sugestii/reclamatii... Am zis sa intru totusi un pic... sa ma vait.
Adela e in greva completa... De mancat ziua... doar cate-o lingurita-doua ratacite din ce prepar eu.. am incercat si cu borcanele, dar alea nu-i plac nici atat... mananca in skimb "mnia-mnia"... astia sunt fulgi de porumb... Noaptea 3-4 mese de lapte (din astea 1-2 sunt dupa ce ne culcam si noi ).. cam cu asta traim... a! si aer!
De cand am dat jos laterala patutului si am inlocuit-o cu aparatoare, s-a terminat si cu somnul de dupa amiaza... cum o pun in patutz... cum se da jos... ba se urca si singura... ca sa aiba de unde se da jos.. Iar dimineata ne trezim direct cu ea in cap... Aici nu comentam, ca e tare pupacioasa dimineta si e placut sa te trezesti in pupici.
Inca nu i-am facut camera Adelei, so nu stim daca o sa colaboreze la dormit in alta camera... eu sper ca da, pentru ca de pe la 3 luni jumate-4 ea doarme (din proprie initiativa) doar la ea in patutz... ma rog... cand doarme...
Pisik, ma bucur ca sunteti mai bine... eu nu ma gandeam la internare, doar la niste analize mai... structurate. La Adela "Ana" este sinonim cu "bebe", cum vede un bebelush, cum incepe sa strige ANA!!!
Nu va mai povestesc despre peripetiile mele de... amenajari interioare...
Va pup , sper sa reusesc sa tin pasul, sa nu ma kiulesc, ca tare mi-ati lipsit.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

aoleu mai anaaan
nu pot sa cred la ce avant avaei sa ti se intample una ca asta
si cand vine domnul sot? ca sunt convinsa ca pana nu apare si rezolva problema (speram din tot sufletul) nu-ti gasesti linistea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ai vostri si-au revenit cu somnul si au trimis taraboiul la mine!!! Ca azi-noapte, pe la 2,30, piciul meu s-a dat jos din pat si a inceput sa bantuie urland prin casa, pe la 3 imi arata usa sa iesim in parc am stat vreo 30 min sa ne uitam pe geam si pe la 4.15 a adormit in kur pe hol cu spinarea sprijinita de mine, nu voia nicicum sa intre in camera si urla cand il puneam in pat... in orice pat.
Sa va zic la cat a fost in picioare si la cat l-am doborat cu greu acum
Gizzzz...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Si tu, Chiscuta, si tu?!!

Mie Andrei imi da impresia ca nu vrea sa se culce pentru ca are sentimentul ca sunt ataaaaatea de facut si timpul dormit e timp pierdut ( poate pentru el, ca pentru ma-sa, timpul dormit de odrasla= love)

Da, da!!! Si mie David imi da exact aceeasi impresie.
Inainte cum stingeam lumina, cum se punea in pat copilul meu si adormea (ca papagalul), iar acum sting lumina, intuneric bezna, David se da jos din pat si se joaca

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Olga, eu intotdeauna ma gandesc la David ca fiind "David iepurasul". Faza nostima este ca si lui H., cand ii mai povestesc una alta de pe forum( nu secrete capitale, stati linistite!) ii spun mereu de David iepurasul si Olga, mama lui David iepurasul. El prenumele nu le prea tine minte, da' de mama lui David iepurasul stie, asa ca, daca te trezesti strigata pe la Sovata in acest mod, sa nu te superi!

Cu mutrita lui aia dulce si zambetul bland, uriasul nici n-are cum sa fie altfel decat bun si generos!

Mergi la inceput

denisamada - bine-ai revenit ca tocmai ce ma gandeam la tine

ba bine-nteles ca vrem sa auzim toate peripetiile de la mutare, ce...numai cu operatiunea marea parketare sa stam cu sufletul la gura?
vrem toate detaliile

cat despre mancacioasa de laptic... bun si ala, nica-i bun?
aoleu, imi si imaginez cum aterizeaza in capul vostru dimineata la pupaceli.... ce veselie si chitaiala trebuie sa fie la voi in dormitor

Mergi la inceput