Aspirante optimiste > 20 ani (566)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

te las acum ca deja ma ia somnu si merg la
somnic usor si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_b

asa imi place de tine. noi ar trebui sa avem primele grija de noi. astept cu nerabdare sa imi spui ce a zis dr. si chiar daca nu sunt prea cuminti tot sunt niste minuni.

Pai daca nu ar face nazdravani la ce ii mai avem ? ii tinem de bibelou ? Mai frumos e cand iti da un ras dala smecher, cand face pipi pe tati cand ii schimba pampersul, cand mai sparge o vaza sau ceva la care ti, cand te mai injura ( sper sa nu invete asa ceva copilul meu, dar anturaju.. ).. asa e frumos! Nu sa fie un frumos, destept si sa stea unde il pui, zici ca e pe comanda.

Dar sti ce ma oftica pe mine cel mai si cel mai si cel mai pana la infinit cel mai mult ? Ca fetele/femeile care nu isi doresc copii, raman insarcinate si nici macar nu au sufletul de al creste sau sa il dea in adoptie, ii abandoneaza sau cel mai rau Doamne fereste ii omoara! Si sunt unele fete care se chinuie de ani buni, tratamente, bani dati cu miile de euro, si lacrimi varsate de ar umple un lac numai sa aiba un si ele nu au parte de minunea asta. DOAMNE FERESTE SA AJUNGI LA ASA CEVA!

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput

sunt intru totul de acord cu tine.

Mergi la inceput

Citat:

te las acum ca deja ma ia somnu si merg la
somnic usor si tie

nb somnic usor si pufos vorbim maine de dim la o

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

eu nu voi fi ca plec devreme sa fac mancare la mesteri, ca ne renovam casa. voi aparea maine seara
somnic usor si sa bei o cafeluta si in locul meu

Mergi la inceput

Citat:

eu nu voi fi ca plec devreme sa fac mancare la mesteri, ca ne renovam casa. voi aparea maine seara
somnic usor si sa bei o cafeluta si in locul meu

Nu beau cafea, era doar asa .. la o barfa mai bine spus. Hai fugi la somn eu mai raman un pic ma joc remi online pana vine mos ENE! Nb

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaa
www.youtube.com/watch?v=1BocS1jardY&feature=related" target="_blank">cafeluta
moooooooooama
ma duc sa citesc ca ati scris o grooooaza

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata fetelor,

Va invit la o cafelutza sau ceiuc si la un mic dejun delicios- ficerae dupa pofta inimii.

Am vazut ca fetele s-au conversat pana la 2 noaptea. Pai fetelor, la ora aia e musai sa faceti copii .

Noi suntem bine, am avut un weekend mai mult de munca si relaxare... nu am facut nik deosebit. Sunt insa bucuroasa ca am reusit sa imi pun vinete la congelator. Am fost sambata la cabana socrilor mei si am copt vinete... a fost tare frumos ca am stat in aer curat, departe de galagie si praf. Duminica am fost la biserica, am dormit un pic, prin vizita si a trecut ziua.

Cine ne da vesti bune saptamana asta? haideti ca dupa atatea teste negative tre sa apara si o veste bune. Hmmmmm... oare de la cine va fi???

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!!!

Ramona nu toate cazurile de ovare polichistice se trateaza usor,eu am fost si in Ungaria la medic si tot nimic
Alina asta nu inseamna ca si la tine e la fel mai ales ca tu ai ramas odata gravidutza
multi tuturor si o zi minunata!!!

Capitol nou

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput