Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

back!
eu am, dar nu stiu unde sa le pun sau unde va uitati voi pe contul comun.
help?

sanziana - sef de trib si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ziki nu ai Pm -ul activat ca sa iti trimit.

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Inca nu avem o lista bine definita, mie imi placea mult Ianis, dar la sot nu-i place, asa ca deocamdata avem David, Andrei, Mihai si cam atat. Ne mai gandim.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 22+ cu

Mergi la inceput

exact asa zic si eu, noi avem numele de baietel, dar pt orice eventualitate mai tin hainutele de la Flavia, just in case...
eu mai am doua zile pana la triplu test si sunt deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Andri, legea spune obligatoriu 43 dupa nastere, al meu era si mai dus pe carari , mi-a zis 32 de saptamani. Nu am stat la discutii cu el si m-am dus la ginecolog caruia nici macar nu a trebuit sa-i explic.
eu vreau cat mai repede concediu....dar uite ca vin totusi in continuare la servici, si trec zilele una cate una, parca am prea mult obraz sa-i las asa cu ochii in soare, nu stiu "educatie" asta nu e prea buna in zilele noastre. Altii trag in piept de rup, si eu ma chinui sa vin sa nu zica cine stie ce. Dar din decembrie clar cu o luna inainte imi iau medical si de la sfarsitul lunii prenatal.
Dar eu zic sa iei legea su brat si bag-o sub ochii lui, ca altfel sunt ciudati tare. Nu vor sa priceapa nimic.
Bebelu, normal ca la 7 saptamani nu avea cum sa-i spuna dar nu-mi venea sa cred cat era ea de incantata ca i-a spus. Eu ajung la concluzia ca doctorul o fi glumit si ea l-a luat in serios.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

plec pe afara si revin cam intr0o ora si un pic

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vas ti-ai calculat din ce data iti iei prenatal?? intreb ca noi avem cam acelasi DNP. eu am zis ca din 10 dec.

ziki ai facut si DT?

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

yasmi, multumesc ca mi-ai zis.
desi, acum cand m-am dus sa ma uit ce si cum, mi-am dat seama ca aveam doua mesaje
poate pana nasc, ma obisnuiesc si eu cu forumul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Roxxy tari pozele, felicitari pt tortul in forma de chitara, e reusit..

ma cam ia cu frig, eu sunt sensibila la ger, la curent de orice fel si imi ingheata tare de tot picioarele si mainile, daca cumva ma ia vreun guturai ce am voie sa iau??? specific ca nu sunt bautoare de ceai si nici nu stiu care fel este permis in sarcina..ca daca o sa trebuiasca...beau

si tot de la frig ma cam junghie asa in zona bazinului...

urasc frigul de orice fel ....

fluturas 18 + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Chiar fetele, ce ceaiuri avem voie sa bem? Ca eu am in casa de ceva timp doar de musetel. Si aseara am baut din ala, dar nu stiu de unde mi-a intret in cap ca nu prea e bun ala.

Si apropo de mancaruri si pofte, m-a pus cucu sa ma uit pe la retete d emancaruri, ca nu stiu ce sa mai gatesc, si... am gasit galuste cu prune.ioiiii, reteta mai avea si poza atasata, asa ca imi ploua in gura. ??Ne facea bunica niste galuste atat de bune de ne bateam pe ele.
Din intamplare am acasa prune, asa ca ... sper sa am timp sa fac si eu!

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput