Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata!

La multi ani dovlecutilor!!!! sa fiti sanatosi

uka, poate din greseala le-a sters cineva. nu cred sa fi fost cu intentie

mada, wow! m-ai lasat cu gura cascata.

apropo de mail... nu imi datis i mie parola, va roooog frumos de tot?!

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

kawaichan, Fragutza, luto, mely, alex, selen, vik, camy_pus, diamar, manga, dana, ellenutza, daci, anamaria, monis, carina, raluk, uka, anomis, biaz, aricelu & co va pupam si a multumim mult pentru urari

camy foarte tare concediu si super locatia , iar Flavius e

biaz azi o sa iti spun finalul la ce am gasit

Fragutzo acceptam pupici de la Natalixa si trimitem inapoi inzecit (credeam ca e furata deja ) si ma gandesc mereu la tine , sper ca esti spre bine

uka te rog pune inapoi pozele in inbox ca eu nu am apucat sa intru de cand am primit parola ca am ceva sechele pe creier cu yahoo messenger si e-mailul de cand mi-au matrasit laptopu de m-au scos pe bara cateva lunii ... asa ca poate primesc un link pe PM sa vad si eu Carinutza scumpa si draga si un link cu pozele lu suede daca se poate si raluk ... zau ca am un mare STOP in fata

huh s-a trezit cheliutza , care acum arata ca un baietel unde e bebelushu meu ... vine altu ... am fugit , o zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mamideandrei sincere condoleante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Uka, nu stiu ce s-a intamplat de au ajuns pozele Karinei in trash (sunt sigura ca a fost o greseala), dar acum le-am pus eu bine. Ia sa vad, le gasesti?

Revin mai tarziu pentru alte mesaje.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Uka si zici ca acolo erau pozele cu Carinuta draguta. Eu am vizionat ieri poze pe email si cand am cititi ca ai pus poze cu ea pe email m-am mirat pt ca nu le-am vazut. Eu parca nu as crede ca le-a pus acolo cineva din rea intentie.

Mada, ma bucur tare mult pt tine. Domane ajuta sa fie bine pt ca meriti.

Sabina, eu din reteta am inteles ca trebuie apa si zahar ca restul sunt limbi straine pt mine. La fel si cantitatile.

Lali si zici ca si tu vrei sa faci tort cu fondant. I-a baga si tu reteta dar sa fie in romana. Ti-e mai bine acum?

Biaz, afacerist il faci pe junior.

Ioana e super zona.

Anomis, ce spuneai tu mami ca i-au luat sange din cap sau nu am citit eu bine?

Aricelul, voi ati repetat analizele?

Noua nu ne-a trecut laringita si acum a luat si viroza de la cel mare si a inceput sa tuseasca si sa-i curga nasul.

Hepi, m=ai pus pe ganduri cu iesitul afara. Eu asta iarna nu l-am prea scos afara pe puiut cand ii curgea nasul si pt aia tot nu-i trecea. Dr ce a spus de iesitul afara cand au mucisori? Si tuseste sau are doar secretii?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Am trimis fara sa-i felicit pe dovleceii nostri.

La multi ani Darius, Robert, Iris si Andrei! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet! Andrei tu sa fii vesel ca-ntodeauna ca sa-l faci pe tati sa mai uite de necaz. mamicilor pt asa realizare.

Aida si zici ca e schimbat Eric de cand l-ai tuns. Nu te credam pe cuvand, vrem dovezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Diamar reteta ar fi asta : Pasta de zahar este facuta din zahar pudra in proportie de 450 de grame (atentie nu zahar tos facut pudra de voi in robot ci zahar pudra cumparat deoarece contine amidon care e indispensabil pentru reusita acestei paste) amestecat cu 30 ml apa, 5 gr gelatina, 50 gr glucoza.
Se pune gelatina in apa, se lasa sa se umfle, se pune pe foc ca sa se dizolve si se adauga glucoza. Nu trebuie sa fiarba, trebuie numai sa devina lichid.
Se amesteca apoi cu zaharul si se lucreaza ca un aluat, daca se lipeste se adauga zahar, daca e prea tare se adauga apa, se lucreaza ori cu zahar presarat mereu pe masa de lucru ori cu amidon, asta ca sa nu se lipeasca.
Se intinde cu sucitorul ca un aluat, cind incepeti sa faceti treaba asta trebuie sa nu va intrerupeti pentru ca pasta cum trece timpul cum se intareste si nu mai e maleabila.
Se pune apoi foaia peste tort. Stratul de deasupra poate sa fie uns cu o marmelata sau o gelatina calda ca sa fie lichida, astfel foaia se lipeste si nu aluneca.
Si peste foaia de pasta de zahar puneti ce vreti, ori floricele ori jucarele, friu liber fantaziei voastre.
Cu adaugarea ca in loc de glucoza folosesc miere ptr ca nu stiu de unde sa cumpar glucoza . Am facut o singura data jumatate de compozitie,mi-a iesit bine . Am colorat pasta cu un colorant alimentar la sticluta.
Eu plec la sora mea sa o ajut la treburi ( moama de cand nu am mai cules porumb ).Ma intorc pe vineri. Va pup.
Uka nu cred ca a facut cineva cu intentie asa ceva.

Eu la poze ma uit abea de vineri incolo,am de vizionat de la pozele Ralukai in Grecia incoace

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

La multi ani Darius si Robert!!

La multi ani Iris!!

La multi ani Andrei!!

fetelor va pup tare si va multumim pt cuvintele frumoase!!Revin zilele astea!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 14+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

fetelor va pup tare si va multumim pt cuvintele frumoase!!Revin zilele astea!

Si noi te pupam. M-am gandit la tine, sper ca sunteti ok.

Mergi la inceput

Si daca totusi treaba cu trash-ul a fost cu intentie e grav.

Mergi la inceput