America (210)
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
Wow, Panteruto, felicitari pt domnisoara Isabelle
Corina, LMA intoarcem complimentele celor doua minuni ale tale Scriu aici ca uitai sa scriu dincolo
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
corinadana spune:
Felicitari Panterutzo si aici!!! iti vazui grasunica, pregateste tatele mami!!! refacere usoara.
Mama Giuliei cea f frumoasa !
Ready to ROCK!!! Ralu meu este in honor class cu o homeroom teacher asian si cam (ochiometric) 90% colegi albi. Am plecat de acolo fericita, de fericire am ratat stanga la doua intersectii mari dar ce conteaza?!
Intr o zi de 13 in room 13 incep middle school; acum 5 ani intr o room 13 incepeam clasa 1a.
Scoala mare dar extrem de bine organizati mai ales ptr prima zi.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
AB_AC spune:
ADRIANA sa fie sanatoasa, mancacioasa si va aduca numai fericire Isabelle!
Legat de conservatori te cred ca la militarie risca sa fie concentratia mai mare. Si conservatori si mai dispusi sa ti-o impuna. In viata civila nu prea a incercat nimeni sa mi-o impuna. Mereu m-am simtit mai libera in US decat in Europa. Se poate sa fiu eu mai norocoasa. In fine pe aici lumea strange bani pentru ambele tabere. Din fericire nu doar conservatorii.
Corina sa fie cu noroc si sa-nvete bine ca zau sunteti un exemplu de alergata pentru binele copilei!
Multam fetelor. De fapt eu n-am sarbatorit. Mi-am plans de mila ca-s departe de ai mei cand al meu 'ot ar fi vrut sa-i fiu pe aproape. De necaz am fost la expozitiile de fotografie din Arles dupa ce am fost pe la mama. Am mers pana mi-am tocit picioarele in ideea de a intra acasa si dormi neintoarsa. Tot m-am perpelit .. Saptamana asta iese mama din spital ..ufff.
Nici pozele cu cu starurile rock nu m-au inseninat . Sub emblema I am a cliché erau unele cu Mick Jaegger tanar, Patti Smith ... of course Andy Warhol..
Lai m-am gandit la tine.. o mare parte a expozitiei era cu si despre fotografii brazilieni. Era ceva imens vreo 60 de ateliere. Am vizitat cateva... doar.
Ramona multam. Eu sarbatoresc asa pentru ca ai mei o fac ca altfel eu nu-s decat pe-o parte. Se spune un an bun si dulce! =Shannah tova u metukah! (tova=buna, metukah=dulce shanna= an, si rosh e cap inceput deci Rosh Hashannah e inceputul anului). Evreii au simtul umorului: De ce si bun si dulce? intreaba Itic...Pai zice rabinul.. Tot ce face D-zeu e spre binele tau, dar un pic de dulceata nu strica ca sa-ti fie mai usor:))
Large pet-ul ii LOOOL ! Complicat sa intri in forme. Oricum au fost amabili cu tot conservatorismul ca putea sa nu-i pese. Cel putin in Europa nu-i pasa cu si fara casatorie:)
pumba spune:
panteruto - felicitari!!recuperare usoara si laptic mult !
corina-a fost ziua ta?
felicitari pt clasa si un an nou cu multe reusite!
sanzi- ce baiat frumos si talentat are mama!
miere - bravo! ma bucur ca ati scapat de antibiotice!
liris spune:
Shannah tova u metukah, Andreea! multa multa sanatate mamei tale!
Adriana, sa va traiasca, Isabelle! sanatate, pofta de mincare si mult lapte 9a si recuperare usoara tie, binenteles!)!
felicitari miere ptr ca a reusit operatia si ptr progresele uimitoare pe care le face Aidan! Diana are doar cu 3 luni mai putin si nu spune aproape nimic, hai vreo 3-4 cuvinte ... poate vom avea si cu ea aceiasi problema ca cu Robert
A fost si ziua lui Alexandru al Ramonei. sa va traiasca Ramona, sanatate sa aiba si noroc! La multi ani!
miereamara spune:
AB-urel, Shannah tova u metukah!
Am vazut poze cu minunea mica, e bruneta si are o gramada de par in cap
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
sinzi_ana spune:
Si eu am vazut poze cu micuta Isabell, e superba si grasuta!!!!
Adriana ii uram LA MULTI ANI!!!! Sa fie fericita, sanatoasa si iubita!!!!!
Corinadana, felicitari Ralucai!!!! Si eu ma simt mandra de ea!!!
Multumim de urari pt David....eu am fost tare trista ca dupa vacanta de vara, nu mai stia sa cante nimic la pian....si era si el foarte frustrat...tot incerca si nu iesea nimic....acum s-a destins si practica cu placere si satisfactie!!!!
Azi am avut o experienta foarte trista....o fetita de 13 ani, insarcinata in trimestrul 2 , a venit la spital dupa ce a incercat sa scape de sarcina, sangerand....dupa un overdose......Am plecat....era inca in stare critica...uff....
Ramona J spune:
AB multumesc pentru explicatie. M-am codit pentru ca am mai dat-o cu batul in balta cind am vrut sa fac small talk cu un prieten de-al sotului meu. Era dupa nu stiu ce sarbatoare si eu am intrebat cum s-a distrat. As it turns out sarbatorile evreiesti sint majoritatea triste si el m-a atentionat oarecum dojenitor. Asa ca ma tem sa mai deschid gura.
Cred ca-i greu sa fii departe de sot, dar macar iese in curind mama ta din spital. Sper sa-si revina repede. O aduci cu tine sau merge acasa? Sanatate multa!
Corina, ma bucur ca lucrurile par OK la scoala. Un an bun pentru Raluca! Ce mai face Francesca?
Multumesc Liris, asa-i ca l-am sarbatorit recent pe Alexandru. Voi cum mai sinteti cu actele? Tot va ginditi sa va intoarceti in Europa?
Curaj Philip, ca doar si la Nick aveai acelasi diagnostic si uite ca-i OK. Dr. ce zice?
Sinzi, ce situatie...