America (210)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

LOL, parerea de peste ocean a unui American nu conteaza? numai pt ca e peste ocean? ptiu noroc ca "now the they have the internet on the computer"(Homer Simpson) si suntem si noi la curent cu ce se intampla :)))

N-ai inteles, bineinteles ca conteaza. Dar este puternic influentata de mass media, adica ziarele, canalele tv la care are acces/abonament, si da, informatiile citite pe Internet. Get the idea? "citite".

"Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble."

LOL si in America cum este, esti mereu la gura celor ce spun chestii sau tot din presa auzi?
Noi deocamdata, recunoastem, ascultam liberal media, NPR, Olberman, Rachel Maddow type stuff :)

Adriana 41 Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:

"Nu am nimic cu mormonii (ori altii ca ei), atit timp cit isi mentin conservatorismul in ograda proprie."

Inca o data si gata, tot ce vreau eu sa spun e ca nu isi tin conservatorismul in ograda proprie ci incearca sa impuna altora stilul lor de viata, hence Prop 8.

La fel e cu toata hoarda de Tea-Baggers, incearca sa schimbe legile, vezi Arizona si incercarea de modificare a Amendamentului 14.

Multam de urari, o sa fie naspa ca e cezariana si numai ce aflai ca imi fac aia si clisma, poate ma scot cumva din beleaua asta :D

Mey, tu degeaba ma combati pe mine, noi ne situam de aceeasi parte a baricadei, doar alegem actionam diferit. Numa' de te relocalizezi pe continentul asta in TX, atunci dau cu flit (ca asa imi cere onoarea de NM-ican)

Good luck tomorrow!

Edit: in America esti in mijlocul lor, discuti cu ei, interactionezi cu ei, ii vezi cum gindesc la modul direct. Nu filtrat ori prin prisma mass media only.

Mergi la inceput

Nu cred ca va fi in TX, sota-miu e fixat acum pe Tampa sau Hawaii, eu numai pe Hawaii :D.

Multu!

Mergi la inceput

Ah si noi suntem in mijlocul americanilor, din pacate mai toti conservatori asa ca noi suntem vazuti ca niste freaks :)). Sa va fereasca sfantul de viata militara! :)))

Mergi la inceput

Citat:

Nu cred ca va fi in TX, sota-miu e fixat acum pe Tampa sau Hawaii, eu numai pe Hawaii :D.

Multu!

Hawaii, eu recomand cu toata inima Hawaii.

Mergi la inceput

Citat:

Ah si noi suntem in mijlocul americanilor, din pacate mai toti conservatori asa ca noi suntem vazuti ca niste freaks :)). Sa va fereasca sfantul de viata militara! :)))

Uite, asta e un exemeplu foarte bun: comunitatea ta conservatoare (in principal job related) vs comunitatea in care locuiesc eu, cunoscuta ca foarte liberala. Tu de iesi dintr-a ta, dai de nemti. Eu de ies dintr-a mea, dau de alte comunitati, mai mult sau mai putin conservatoare, depinde de directia in care aleg sa calatoresc (nordul statului e majoritar liberal, sudul majoritar conservator, puternic legat de numarul bazelor militare si populatia Hispanic majoritara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nastere usoara Pantera!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Adriana, eu asteptam deja poze cu Isabell....nu-i frumos sa ne tii in suspans:)) hhihihi!!!!

Eu nu pot sa dorm...de ceva nopti...stau noaptea in pat fara sa pot adromi desi mi se face rau de oboseala...si ma trezesc la 6 am si in weekend......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Recuperam :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana, nastere usoara, recuperare si mai usoara si asteptam poze!

Sinzi ti-l trimit pe Aidan vreo saptamana, garantez ca dormi si in pauza de pranz, nu numai noaptea:))

Acum sa il laud putin:)) a recuperat incredibil pe partea de vorbire si nu numai!
Deja face propozitii de 2 cuvinte, ii turuie gurita non stop, ii plac cifrele si formele, stie cam 5-6 forme goemetrice si numerele pana la 5, cateva litere....nu imi vine sa cred ca este copilul care in urma cu 2 luni nu spunea decat mama si tata!
Cat de frustrant trebuie sa fi fost pentru el sa nu auda si sa nu se poata exprima.
Ieri a auzit zgomotul unui avion din casa si s-a dus repede la fereastra sa mi-l arate, deci aude sigur.
Saptamana trecuta (la o saptamna dupa operatie) a facut iar infectie la urechea stanga, dar tuburile au inceput sa dreneze si in 3-4 zile i-a trecut fara antibiotice, doar cu niste picaturi puse in ureche.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput