Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Puii Xelei sunt fenomenali impreuna, cand ma uit la pozele lor imi doresc un/o fratior/surioara pt Mara. Fericita trebuie sa fii mamico!

Ginerele Ivanel e mortal cum se da el pe tobogan si cum se joaca cu tati. Cum adica se da cu masina?

Haircut sper sa-ti placa puiul cu ciuperci. Eu azi n-am gasit ciuperci pe gustul meu asa ca incerc o noua reteta: piept de pui cu mirodenii, usturoi si rosii cherry. Ce mai face Maya?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

grozav a fost puiul...n-a mai ramas nik multumesc de reteta
Spor la gatit, sigur iese tare bun si de data asta.

Multumesc de intrebare!Maia e o scumpa, in fiecare zi ne distram cu ea. de cateva zile "vorbeste" la greu, e haioasa tare. nu zice mama sau tata, dar dei, dei; dadada; nei,nei...e tare haioasa in carucior cand bombane, rade lumea la ea se taraste pe coate si de cateva zile incearca sa se ridice in 4 labe, inca nu-i iese, dar e pe aproape.e un titirez, exact ca o veverita face..

si cel mai important e ca azi a papat vreo 200ml si de fructe si de legume cu ou fara sa comenteze..am ramas masca, in conditiile in care ieri a fost imposibil s-o fac sa termine mesele...zile si zile...

de Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:

Puii Xelei sunt fenomenali impreuna, cand ma uit la pozele lor imi doresc un/o fratior/surioara pt Mara. Fericita trebuie sa fii mamico!

Ginerele Ivanel e mortal cum se da el pe tobogan si cum se joaca cu tati. Cum adica se da cu masina?

Haircut sper sa-ti placa puiul cu ciuperci. Eu azi n-am gasit ciuperci pe gustul meu asa ca incerc o noua reteta: piept de pui cu mirodenii, usturoi si rosii cherry. Ce mai face Maya?

AMR 6 kg

grozav a fost puiul...n-a mai ramas nik multumesc de reteta
Spor la gatit, sigur iese tare bun si de data asta.

Multumesc de intrebare!Maia e o scumpa, in fiecare zi ne distram cu ea. de cateva zile "vorbeste" la greu, e haioasa tare. nu zice mama sau tata, dar dei, dei; dadada; nei,nei...e tare haioasa in carucior cand bombane, rade lumea la ea se taraste pe coate si de cateva zile incearca sa se ridice in 4 labe, inca nu-i iese, dar e pe aproape.e un titirez, exact ca o veverita face..

si cel mai important e ca azi a papat vreo 200ml si de fructe si de legume cu ou fara sa comenteze..am ramas masca, in conditiile in care ieri a fost imposibil s-o fac sa termine mesele...zile si zile...

de Maia

Nici Mara nu spune vreun cuvant inca dar scoate niste sunete....de 2 seri are program de chiuituri foarte inalte, o apuca pe la 9 seara si mai termina la culcare.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua si d ela noi.
am venit vineri de la munte. ce sa va zic a fost frumos, am prins cam frig, dar multumesc lui Dumnezeu ca nu a racit nici un pui.
am de recuperat cam mult si nu stiu cand voi avea timp, am mai citit zilele astea pe diagonala asa...
lalitica esti o super mamica si ai tot respectul meu pt asta. sa va dea Dumnezeu sanatate si micului luptator o viata plina de impliniri si succese.
xela condoleante pt pierderea suferita.
bubu am vazut colajul de la nunta. sunetti frumosi si tineri amandoi iar tu ai fost o mireasa super frumoasa.
am vazut bobitza care e mult mai harnicuta decat cata al meu, al meu e mai puturos ink nu sta in 4 labe. lorex ce mai ai o fumusete de fetita. de fapt toti pufuletii sunt frumosi.
am mai vazut poze cu pufii nostri ce mari au crescut.
nu stiu cn zicea sa ia cereale de alea pt noapte... vax eu leam incercat pe toate am avut si sirop calma baby care nu stiu ec avea in compozitie si vezi Doamne doarme toata noaptea. minciuni. tine de firea copilului... amm convins...
la munte dupa 2 ore puiul meu cerea sopmn cred ca il obos3a aerul...
de fapt si acasa el oboseste repede.. are cam 4 somnuri pe zi de cate o ora doua depinde.. iar noptile cand mai bune cand mai rele...
mai voiam sa zic ceva dar na am uitat.
lorex tu intrebai de branzica din alpte de vaca eu iam facut... la munet dak ne vedea ca manacam ceva ii dadeam si lui sa guste ca efectiv inghitea in sec. de fapt si acasa dak ne vede deschide o gura....
maicitesc si mai revin sper..

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Poftiti la praji cu mere proaspat scoasa din cuptor si o cana de laptic sa mearga cu ea
Xela,merci de reteta Eu nu i-am mai dat lui Andrei deloc mazare Pot oare sa-i dau direct mancarica de mazare sau sa-l testez intai cu niste boabe,pt inceput? :(nu am mazare congelata
Varza putem da la puiuti ? ma gandesc sa fac o ciorbita de varza si inainte sa o condimentez sa-i scot si puiului putin
Multumesc fetele de incurajari Conteaza f mult pt mine sa stiu ca ma asculta si intelege cineva
LOREX,mami,ce numere au iesit la LOTO?

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Fiu-mio nu a prea supt azi ,dovada sanii mei ca piatradar nici papa nu a prestat Simt deja de 2 saptamani ca trebuie sa-mi vina CM dar vad ca ma chinuie rau si tot nu apare Toate cele ,ma dor Deja sunt 36 de zile de la ultimul Poate de asta refuza sanul,A.
Am apucat sa fac si eu o baita scurta acum Toata ziua am trebaluit Am profitat si eu ca tati e acasa ...Imi pare rau ca fac toate astea Duminica si nu ma relaxez si eu,nu ma odihnesc Mai bine mergeam la bazin un pic,asa imi mai limpezeam si eu mintea

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Baietii mei sunt jos Acum vin Am vorbit la telf cu tati si l-am auzit pe al meu copilchiuia si radea de mama foculuiIl ador

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

AMR 6 kg

adik face tot brrrrummmmmmmmmmmmm brummmmmmm brum brum bruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:))))))

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

beatrice, vezi ca daca Ivan are febra, mananca si pe urma vomita cu jet si face caca moale cu un miros mai dulce, poate sa fie rotavirus. incearca sa dai de dr ta, ca doar ea poate sa te indrume cel mai bine. sanatate puiului.

Lali de David luptatorul nostru

apoi nu stiu.......

o singura data a vomitat asa dimineata cam pe la 7,.........dar nu a vrut sa pape, si cumva l-am fortat ca nu mancase de la 12 si era 7.........si l-am chinuit sa pape 2.5 ml de panadol....si apoi cand l-am ridicat a vomat, dar pe urma a paapt numai mancare solida, numai acum la 7 seara i-am dat 90 de ml de lapte..............pana acum nu i-am dat numai supa pireu cu carne.orez...........banana si de astea...............o fost musai sa ii dau un pic de lapte ca ii lipsea

a fc kk nu moale ci apa.....................iesea din el ca de la robinet.dar nu mult.....si apoi a mai fc azi dar nu asa si nu era nici molae.....nu are miros dulce...........are un miros foarte foarte urat...........................

sper sa fi fost de la iaurt............acum nu a mai fc azi febra...........sper sa fie bine la noapte...........i-a aparut si ceva pe piele, cred ca tot de la iaurt, dar numai in doua locuri.............

sa vedem cum o fi la noapte, daca nu mergem maine la dr........

mersi mult

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

va urez o saptamana frumoasa!
sa petreceti cat mai mult timp si cat mai frumos alaturi de pufii vostri!

nu stiu cand o sa mai pot intra
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

multumim de complimente

haircut - in cismigiu este. cand mergeti acolo neaparat sa luati niste painica cu voi sa le dati de mancare la porumbei.

dulcineea
- am uitat sa iti spun ca mazarea era congelata si cumparata. acum parearile sunt impartite ofc si cu mazarea. in cartea pe care a retrimis-o lorex pe mail se sugera sa nu se dea mazare la bebei. in alte parti spuneau ca e ok ... no comment. varza mi se pare totusi prea mult ptr ei, dar asta e doar parerae mea. s-ar putea sa ai placuta surpriza sa-i placa si sa nu aiba probleme cu burtica, nu stiu ...

Mergi la inceput