Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

fetelor sa va zic ce am patit

vineri am fost la baby boom in ideea sa iau o gecuta piticului ptr iarna

plimbandu-ne printre cele cateva standuri( doar atatea erau) , o femeie cu un ap foto in mana da sa-i faca foto lui Dragos in carut; o vad si trag carutul din fata ei
dupa cateva minute apare iar in fata noastra, si iar sa-i faca poza

si o intreb - ce faceti doamna?
- faceam o poza
- pai cum asa, fara sa ma intrebati?
- da ce am facut, doamna? faceam si eu poze cu copilu!
- va rog frumos sa stergeti fotografia din aparat si sa imi aratati ca ati sters-o!
doamna era f mirata ca ce a facut ea, si ca nu poate sterge ca e aparatul defect si nu poate vedea pozele, doar poate sa faca
sii ....cand vede ca nu renunt se intoarce cu spatele, ca vb si la tel si fuge........

am ramas incremenita in mijlocul aleii si nu stiam ce sa mai cred.......

si ma duc dupa ea........
la intrare, primul stand era de la Stem-Health Unirea.

acolo mai era o doamna si un barbat
le explic care e problema si ca vreau sa-mi fie stearsa foto din aparat
doamna cealalta, si ea indignata ca ce am, ce au facut ele si ca am pitici pe creier ,
le-am intrebat ce fac ele cu pozele copiilor si ce credeti ca mi-au raspuns.......
- nu facem doamnaaa nimic, le punem pe site !!!!
atunci chiar am ramas socata

degeaba am incercat sa le zic, ca nu am avut cu cine vorbi, tot ele mi-au vb f zeflemitor, ca maine o sa-mi vad copilul in toate publicatiile si poimaine o sa mi-l si rapeasca

pana la urma barbatul a venit cu ap foto, l-a selectat sa se vada pozele pe ecran si m-am uitat si nu mai era nici o poza cu Dragos, ori nu a apucat sa faca ori a sters-o intre timp
si imi ziceau: " uitati-va 'doamna' cum sta lumea la poza!!"
'doamna' pe cel mai acru ton posibil

am venit acasa plina de nervi.........

vreau sa va zic ca aveau sute de poze, si am intrat pe site si acolo nu au
ma gandeam sa sun la ei sa ii intreb daca ei stiu , dar poate iar imi fac nervi de pomana

au voie sa faca foto cu copiii daca sunt in loc public?

Dana, mami de Dragos Andrei (27.12.2009)

Eu o bateam! Clar. Este de sunat la 112.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

daaa
si mie imi venea dar ei erau 3
ce sa mai fac.........am plecat
oricum tot ei se ratoiau la mine, degeaba le ziceam eu

nici acum nu imi vine sa cred ca se poate asa ceva, mai avem muuuuult pana ne civilizam

Dana, mami de Dragos Andrei (27.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua si de la noi!

Ieri am avut asa o zi plina cu muulte plimbari, vizite etc. Am ajuns la 11 acasa seara si am facut baitza. A adormit instant amaratu' s-a mai trezit la 9 jumate, la 10 a adormit iar . Pana la 11, iar de la 12 doarme!! ASA DA!!

Nu este corect!! Ati furat tot somnul!

varsta lui Tudor

Si inca nu s-a trezit!! Da si cand s-o trezi nici ca mai doarme pana diseara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata la amiaza.........

am fost la dr..............cu capul..doctorul...........

azi noapte nu am dormit nici unul mai deloc...........

a fc kk din doua-n doau ore........apa facea numai........era de culori diferite de fiecare data si azi dimi inainte sa plecam a facut deja cu firisoare de snage............

i-am zis la dr nu a zis nimic.,..........

a facut febra iar de 38.6 i-am bagat paracetamol.....
de mancat mai nimc
nu vrioa azi noapte
a plans un pic
la 6.15 i-am dat o banana...............apoi a dormit pana la 10.20

am plecat la dr si nu vrut sa pape
ca nu am vrut sa ii dau lapte

ne-a dat loperamid...pe prospect scrie ca e pt copii>2ani
smecta
hidrasec
milumil fara lactoza
biseptrim............???????????????

orez sa ii dau morcov

banana mar portocala

asa si daca azi nu isi revine maine emrgem la spital ca se deshidrateaza.................

jeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzz sper sa nu fie cazul ca si innebunesc..............

dupa ce ne-am intors de la dr, a fc kk normal.......nici eu nu mai inteleg nimic.............sa vedem ce o mai fi azi............

nu prea vrea sa bea nik...........ii dau cu forta ca nu am ce face.....

oof nu mai pot de stres.............
ma doare capul intr-una
ma duc sa ii fac papa
ca nu are voie laptic.................

nu am citit.................nu am fost nici la serv.............cum sa fi mers?????of offffffffffffff

doamne ajuita sa se faca bine!!!!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

neata la amiaza.........

a fc kk din doua-n doau ore........apa facea numai........era de culori diferite de fiecare data si azi dimi inainte sa plecam a facut deja cu firisoare de snage............

de mancat mai nimc
nu vrioa azi noapte
a plans un pic

smecta
hidrasec
milumil fara lactoza

orez sa ii dau morcov

banana mar portocala

asa si daca azi nu isi revine maine emrgem la spital ca se deshidrateaza.................

dupa ce ne-am intors de la dr, a fc kk normal.......nici eu nu mai inteleg nimic.............sa vedem ce o mai fi azi............

ma doare capul intr-una
ma duc sa ii fac papa

nu am citit.................nu am fost nici la serv.............cum sa fi mers?????of offffffffffffff

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Of Doamne !! Multa sanatate. Nu puteti merge si la alt doctor? Poate totusi este mai priceput. Daca este rotavirus cum zice Lali, nu este usor. Se deshidrateaza mult.teti satui de spitale. Ar trebui sa-i faca o analiza la scaun sa vada ce este.
Mai bine stai la spital chiar daca sun Mar si portocala la diaree? Nu cred. Mi se pare enterocolita, dar nu sunt doctor.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Bea, sanatate multa!!!!

Am pus si eu cateva poze.

Tomaca, la multi ani fericiti!!!

de Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

neata la amiaza.........

de mancat mai nimc
nu vrioa azi noapte
a plans un pic

smecta
hidrasec
milumil fara lactoza

orez sa ii dau morcov

banana mar portocala

ma doare capul intr-una
ma duc sa ii fac papa

Of Doamne !! Multa sanatate. Nu puteti merge si la alt doctor? Poate totusi este mai priceput. Daca este rotavirus cum zice Lali, nu este usor. Se deshidrateaza mult.teti satui de spitale. Ar trebui sa-i faca o analiza la scaun sa vada ce este.
Mai bine stai la spital chiar daca sun Mar si portocala la diaree? Nu cred. Mi se pare enterocolita, dar nu sunt doctor.

varsta lui Tudor

morcovul fiert si orezul strang la stomac
la fel si banana si branza calcica
si marul pe unii copii, nu pe toti
dar portocala?..........stiam ca e iritanta

ce diagnostic a pus?
sanatate multa!

mami de Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

va alerg si nu va mai ajung .... am incercat sa va citesc saptamana trecuta....am ratat tot capitolu trecut si am venit sa va salut

treaba multa....

Yannis nu sta singur si doarme f putin ziua....

Ieri am achizitionat scaun de masa si mesele de 5 minute cu biberonu (tetina taiata si date fructele, supele toate cele terciuite la bibe) s-au transformat in aventuri de 40 de minute.....

Am fost la dr si am facut vaccinu joia trecuta

a luat 440g si 2 cm in aproape 2 luni...mi se pare putin....

Acum are 8340 si 70 cm

Dupa vaccin febra mare 39....distrat cu comprese reci , lichide multe, paracetamoale, nurofenuri si iar nu am avut timp de forum si tot asa

Sper sa revin repede

Pana atunci va pup pe toate si fug la Yannis care vrea atentie si la mormanu de rufe, unele de spalat altele de calcat.,...

Mi-e dor de voooi!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

E nasica ! Si Da e gagica lui. O linge toata ziua

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

gata prima zi de gradinita, dupa ce am lasat-o vesela acolo ne-a facut cu mana, ne-a pupat, la cateva minute a facut circoteca . e fericita castigatoare ptr premiului intai la plans . sa vedem zilele urmatoare ...

dandana - daca vedeti pe la protv sau otv sau ce post mai transmite stiri din astea de senzatie o mama care a batut pe strada pe cineva ptr ca a pus mana sau a comentat ceva la adresa copilului, eu sunt aia. adica stau sincer si ma gandesc ca daca ma prinde intr-o zi din aia cu paharul plin e jale. pana acum m-am tot abtinut dar cateodata e prea mare nesimtirea si tupeul unora.
zilele trecute o femeie s-a apropiat de C, ca ce dragut bebelus bla bla ... ii zic sa il lase, se uita la mine ca la masini straine, piciul incepe sa planga ... ii justific politicos ca se sperie daca se apropie necunoscuti asa de el si tot ea comenteaza ca e salbatic si ca trebuie obisnuit si cu fete straine NO COMMENT. adica asta nu-si cerea pumni???

cris.d - si la noi e cu predispozitie spre constipatie, si nu prea inteleg de ce. para si pruna nu lipsesc si cu toate astea ... m-am tot gandit ca nu bea suficiente lichide? nu vrea biberon cu ceai de musetel/apa ...

bea - nu as sti ce sa te sfatuiesc ca A nu a avut niciodata diaree. ceea ce stiu este ca este f importanta hidratarea. uite mai jos cateva indicatii:

"Diaree
Cel mai comun antidiareic ce poate fi folosit inca de la varsta de sugar este praful de diosmectita, adica SMECTA. Se poate folosi si HIDRASEC.
Pentru copiii sub un an, se administeaza 1 plic/zi, pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 2 ani - 1-2 plicuri /zi, iar dupa 2 ani, 2-3 plicuri/zi. Pentru copilul mai mare poti folosi si un chimioterapic cu tropism digestiv, precum Colistinul, Furazolidonul sau Ercefurylul. Nu se folosesc decat cu avizul medicului metoclopramidul ca antiemetic [ nr. antivomitiv ] sau loperamidul ca antipropulsiv, in cazul acestor medicamente efectele adverse la copii fiind mai mari.
Observatii:
La diaree primul si cel mai important pas ce tb adoptat inainte de a incepe sa-l indopam cu medicamente este regimul alimentar. Regulile ar fi cam urmatoarele:
- daca si vomita => repaos digestiv; in schimb se insista pe hidratare
- de preferat ca in primele 24 ore bb sa nu primeasca decat morcovi+orez fiert
- apoi reintrodus treptat lapte HN, carne fiarta, banana, paine prajita, mar copt, telemea desarata, etc.

Hidratarea de asemenea este cruciala!

Daca bb are si febra combinata cu diaree nu se folosesc anti-termice supozitoare, ci numai orale.

Si fiindca ele se administreaza numai la sfatul medicului => as scoate din lista acele medicamente. Sa nu se faca abuz, administrandu-se nejustificat.

Observatie generala:
In orice boala conteaza f mult starea generala a copilului si tb urmarit: daca este prezent (nu apatic), este cat de cat vioi, respira bine, are dureri, etc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BEA, . moale sau tare, ia un recipientr de coprocultura de la farmacie, pune kk in el si du-l la laborator. daca e rotavirus vei sti sigur si spui la dr pt tratament. daca e iaurtul ala pacatos (eu asta cred, ca parca la rotavirus e febra mai mare), k zici ca si tu ai facut kk imprastiat, e de hidratat si ce ti-a dat dr e ok. da-i suc de mar la storcator, chiar si de portocala un pic (strange burta), sa bea orice, apa, supa, orice ia, dar sa bea putin si ff des. fii tare, e numai un kk imprastiat, nu sufera, nu-l doare mai rau ca dintzii. tu nu ai voie sa te imbolnavesti, etsi MAMA!. mai intra sa zici cum e

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput