Cadou "made in Romania"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Muzeul Taranului Roman are un magazin unde vinde , cred ca in regim de consignatie, tot felul de chestii autentice populare. Spre exemplu costume populare de-adevaratelea (sunt destul de scumpe insa), dar si alte chestii. eu zic sa treci sa sa te uiti, eventual daca nu iti place nimic macar sa te interesezi la doamenle de acolo unde ai putea gasi cam ce te intereseaza.
Ideea e ca nu sunt kitschuri, ci numai obiecte autentice.Nu am remarcat sa aiba cine stie ce ceramica, dar eu m-am duc intotdeauna dupa costume, deci poate au totusi.
(Aveau, spre exemplu ultima data cand am fost niste fote spectaculoase,vechi dar perfect conservate, brodate superb, care pot fi folosite si drept tapiserie de expus pentru perete si tot asa.)

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu am facut cadou cd-ul lui Gheorghe Zamfir alaturi de un nai cumparat de la Muzeul Satului. Soacra-mea are si acum in vitrina,o sticla de palinca pusa intr-un car, este imbracata in rafie si are o panglica cu tricolorul Romaniei ( primita de la o romanca, colega de sv )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ma intereseaza si pe mine pt un cadou un carte-album despre Romania, scris si in RO si in engleza. Pot gasi asa ceva online?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Ma intereseaza si pe mine pt un cadou un carte-album despre Romania, scris si in RO si in engleza. Pot gasi asa ceva online?

Andreia

helbi, uite pe Carturesti: http://librarie.carturesti.ro/carte/romania-819/
sau Librariile Humanitas: libhumanitas.ro

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui helbi

helbi, uite pe Carturesti: http://librarie.carturesti.ro/carte/romania-819/
sau Librariile Humanitas: libhumanitas.ro

Roxana

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Costumele populare sunt deosebite, dar nu mi se pare ca merg cu evenimentul asta. Eu am oferit ceva de genul www.artizanat-online.ro/magazin-cadouri-detalii/sticla-cu-tuica-si-6-pahare-decor-mini-bar-42.html" target="_blank">asta pentru ca mi s-a parut util. Se poate si reumple dupa folosire, www.artizanat-online.ro/magazin-cadouri-detalii/poarta-maramureseana.--45.html" target="_blank">cu un model maramuresan parca e si mai frumos, dar al meu a zburat peste ocean si mi-a trebuit in cutie inchisa.
Eu am luat anul trecut si parca erau mai multe modele de ceramica, cele de la muzeul satului mi s-au parut scumpe rau si erau si grele.
Ar mai merge un set pentru servit masa, din suporturi de pus sub farfurii si o fata de masa, dar numai daca stii casa si masa, eventual o traversa si servete.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput