parfumuri on line-aoro.ro

parfumuri on line-aoro.ro | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

va rog,cine a cumparat on line parfumuri de pe acest site aoro.ro,ce parere aveti?cum sunt parfumurile?ati fost multumite?
aud foarte multa reclama pentru acest site ,si pe europa fm.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

buna
eu am cumparat. Comanda a ajuns in vreo 3 zile. Parfumurile sunt ok, nu am observat nici o diferenta. Primul era luat din Londra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Eu una nu sunt adepta parfumurilor on-line. De ce? Pt. ca nu poti sa le mirosi in primul rand, nu stii daca e de incredere site-ul respectiv si nu pot eu sa stau minute bune sa le testez. Oricum ar fi shopping placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Eu una nu sunt adepta parfumurilor on-line. De ce? Pt. ca nu poti sa le mirosi in primul rand, nu stii daca e de incredere site-ul respectiv si nu pot eu sa stau minute bune sa le testez. Oricum ar fi shopping placut!

Nu cred ca la asta s-a referit autoarea subiectului,ca poate merge foarte bine sa miroasa -n magazin si sa ia de pe net daca are certitudinea ca sunt originale!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Exact,eu stiu cum miroase parfumul dar uneori sunt preturi mai bune la ei decat in magazin.De aceea intreb daca e ok sit-ul .Sa-l cumpar mai ieftin.Multumesc oricum pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Exact,eu stiu cum miroase parfumul dar uneori sunt preturi mai bune la ei decat in magazin.De aceea intreb daca e ok sit-ul .Sa-l cumpar mai ieftin.Multumesc oricum pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Monica nu te-as sfatui sa cumperi de la ei. Eu mi-am dat o singura data comanda, auzind reclama pe europa fm,si am fost dezamagita.Am dat comanda de 3 parfumuri, din care unul mi-a venit fara tipla si ambalajul deteriorat, iar la celelalte 2 se vedea cum a fost lipita tipla aceeade pe cutia de parfum, se vedea ca fusese umblat la elm si inchis la loc.Cit despre miros, nu tin nici pe departe cit cele originale.Asta am patit eu, tu faci cum consideri. Oricum, spor la shopping !

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

hapymummy, multumesc de sfat ,ma gandeam ca fac o afacere pentru ca 100 ml trec de 300,00 ron in orice magazin,dar decat opacaleala ,mai bine unul si bun.Ma mir doar ca europa fm face reclama la astfel demincinosi .Ma gandeam ca sunt ok tocmai auzind acea reclama.asa ca ma abtin mai bine si cumpar cand am bani unul scump dar bun.E clar,de pe net nu mai cumpar niciodata.
Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

eu stiam cum miroase, ca mai avusesem unul inainte.
nu am patit nimic cu ambalaj, sau alte minuni. Iar despre calitate...la mine nu a fost diferenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Hopes, nu stiu ce sa zic, poate tu ai avut noroc, dar eu nu m-as mai risca inca o data sa vad daca data viitoare am noroc sau nu.
Stiou Monica, de aia am avut si eu incredere sa dau comanda la ei, pentru ca le-am auzit reclama pe europa fm.Dar banui ca cei de la radio nu au nici o vina, ca doar nu or testa toate produsele din campaniile publicitare difuzate de ei.De acum, prefer sa dau ceva mai mult pe un parfum, dar sa stiu sigur ca sunt ok.

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

cei de la aoro sunt tepari

pe alt forum s-a discutat aprins despre asta, acum cateva luni, imediat dupa lansarea cu tam-tam a site-ului lor si a reclamei agresive facuta in mass-media...

tactica lor ? ca sa-si castige clientii, la prima comanda trimit parfumuri originale si testere/mostre gratuite
apoi, la urmatoarele comenzi trimit falsuri, mai mult sau mai putin grosolane; unii au facut scandal si si-au recuperat banii, altii insa au ramas pacaliti...

monica, stiu ca ai mai avut un subiect tot pe tema parfumurilor cumparate de pe net. daca nu cunosti personal sau nu ai recomandari bune pentru furnizorul respectiv, nu arunca banii pe fereastra...
tocmai din cauza asta, preturile exorbintante din magazine si tepele luate pe net de altii, eu raman fidela parfumurilor-replica...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput