parca nu se termina niciodata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mey fetelor,io asa gandesc..odata ce m-a inselat si a facut copii cu o alta femeie,duca-se in ma-sa cu toti ai lui...nevasta si copii...fericiresa lor e intemeiaTA PE CHINUL MEU SI AL COPIILOR MEI..vorbesc ipotetic....deci eu personal as taia orice legatura ....orice...a ales o cale..bazata pe suferinta unui copil in primul rand...asta e..duca-se...si fiecrae cu viata lui.punct.eu i-as interzice cu desavarsire orice acces l familia mea.A ales acum multi ani,atunci paaaaaaaaaaaaaaa.Faza cu copilul nu are nici o vina sunt vorbe in vant doamnelor...fiecare din voi are o frustrare interna ..dev ce el a ramas langa noua famile si copilul din casatoria ulterioara a avut familie iar voi ati ramas inselate si sa va chinuiti singure cu copil?Eu cred ca asa ceva nu se vindeca niciodata,niciodata indiferent ce afiseaza in public....
No offence

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Mey fetelor,io asa gandesc..odata ce m-a inselat si a facut copii cu o alta femeie,duca-se in ma-sa cu toti ai lui...nevasta si copii...

Doamne Fereste , mai dar poti sa gandesti asa ?!?! Copii nu sunt niciodata vinovati pt greselile parintilor !!
Nu mai zic nimic ca si asa m-am.Incredibila exprimare !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui giul

Cand i-am spus acestei persoane sa se potoleasca mi-a scris niste mesaje imposibil de transcris .

Pe mine asta m-ar deranja.
daca mesajele tale catre ea au fost in limita bunului simt iar ea ti-a raspun cum ai scris inseamna ca cei 7 ani de acasa lipsesc cu desavarsire.
Trebuia sa ii arati fiului btau mesajele si sa hotarasca el daca vrea sau nu sa o cunoasca.
Cred ca sunteti de acord ca un om decent si inteligent n-ar face asa ceva(ma refer la emailurile cu exprimarile ce nu pot fi reproduse).

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu zic asa...ranile tale nu s-au vindecat,inca potzi ura si ranchiuna pentru ceea ce tzi s-a intimplat,inca nu ai ajuns in faza in care s alasi trecutul in urma!Daca dupa 26 de ani nu s-.a intimplat,nu stiu daca ai s-o potzi face vreodata!

Copii nu au nicio vina,eu sunt in aceasi situatrzie cu tine insa nu m-am gindit niciodata,dar absolut niciodata sa -mi indepartaez copilul de tatal si familia lui,indiferent de ce si cum a fost relatzia noastra sau cum se desfaosara ea in continuare!

Eu nu am niciun drept sa-i interzic copilului sa-si cunoasca sora(vorbesc de cazul meu),daca el doreste ,o va face indiferent ca eu sunt sau nu de acord!

Mie faptul ca ea-fata tzi-a scris tzie in primul rind,imi denota ca nu e asa prost crescuta cum s einsinueaza,ea a incercat s afaca lucrurile exact asa cum trebuiesc facute,tzi-a declarat intentziile ei!

ca tzie nu tzi-a convenit...e o alta problema!

Lasa-l pe fiul tau sa hotarasca

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dllc_mell spune:

Citat:

Mey fetelor,io asa gandesc..odata ce m-a inselat si a facut copii cu o alta femeie,duca-se in ma-sa cu toti ai lui...nevasta si copii...fericiresa lor e intemeiaTA PE CHINUL MEU SI AL COPIILOR MEI..vorbesc ipotetic....deci eu personal as taia orice legatura ....orice...a ales o cale..bazata pe suferinta unui copil in primul rand...asta e..duca-se...si fiecrae cu viata lui.punct.eu i-as interzice cu desavarsire orice acces l familia mea.A ales acum multi ani,atunci paaaaaaaaaaaaaaa.Faza cu copilul nu are nici o vina sunt vorbe in vant doamnelor...fiecare din voi are o frustrare interna ..dev ce el a ramas langa noua famile si copilul din casatoria ulterioara a avut familie iar voi ati ramas inselate si sa va chinuiti singure cu copil?Eu cred ca asa ceva nu se vindeca niciodata,niciodata indiferent ce afiseaza in public....
No offence

Sunt de acord!Fericirea actualei familii a sotului a fost chinul femeii timp de atatia ani...Oare intre ei nu exista deja o tensiune(desi nu se cunosc)?...oare nu exista deja o gelozie?Ce relatie pr putea sa existe intre ei?scuze...!Fata a avut parte de toata dragostea tatalui ei,lucru dupa care el probabil in adancul sufletului lui tanjea!Dupa opinia mea,ei nu ar putea avea o relatie ca intre frati!Oricum se isca discutii,posibil ca se vor deschide vechile rani...deci care e rostul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mai, fetelor, mai toate ati spus ca giul nu are dreptul sa-i interzica baiatului ei sa-si cunoasca sora/surorile, dar ati sesizat vreuna partea asta din primul ei mesaj?

" Si ca sa fiu corecta , dupa primele emailuri primite de mine , am vorbit cu fiul meu care are 28 de ani , este crescut de 24 de ani de actualul meu sot si s-a aratat neinteresat de cererea acestei fete . "

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

no,sa vin si eu cu`n drob de sare in spinare
dar daca Doamne fereste tinerii se intilnesc fara sa stie ca`s frate si sora si se indragostesc ...s-a mai auzit/vazut/intimplat.Ca vorba aia "se intilneste munte cu munte dara om cu om!"
Sa vezi atunci drama.

Sunt paranoia?Imi cer scuze dar exact la asta m-am gindit cind am citit problema si cum am prostul obicei sa reactionez la primul impuls...

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Mai, fetelor, mai toate ati spus ca giul nu are dreptul sa-i interzica baiatului ei sa-si cunoasca sora/surorile, dar ati sesizat vreuna partea asta din primul ei mesaj?

" Si ca sa fiu corecta , dupa primele emailuri primite de mine , am vorbit cu fiul meu care are 28 de ani , este crescut de 24 de ani de actualul meu sot si s-a aratat neinteresat de cererea acestei fete . "

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

pai si atunci de ce mai discutam aici daca tinarul nu doreste sa-si cunoasca sora?

E un fel de "uite dom'le ce tupeu!"sau despre ce e subiectul asta?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

E un fel de "uite dom'le ce tupeu!"sau despre ce e subiectul asta?

Dana

cam asa ceva+ceva scenarita

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dllc_mell

Citat:

No offence

Sunt de acord!Fericirea actualei familii a sotului a fost chinul femeii timp de atatia ani...Oare intre ei nu exista deja o tensiune(desi nu se cunosc)?...oare nu exista deja o gelozie?Ce relatie pr putea sa existe intre ei?scuze...!Fata a avut parte de toata dragostea tatalui ei,lucru dupa care el probabil in adancul sufletului lui tanjea!Dupa opinia mea,ei nu ar putea avea o relatie ca intre frati!Oricum se isca discutii,posibil ca se vor deschide vechile rani...deci care e rostul?

Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai.

Cu dragoste si respect
Mell Dellacroce

and love

zau ca n-am vrut sa dau quote dar mi s-au incurcat degetele pe trastaura cind am vrut sa-tzi scriu nick-ul!

Cred ca si tu si eumada,ar trebui s aintzelegetzi ca mama nu are cum sa se opuna ,daca tinarul doreste sa-si cunoasca sora sau ma rog sa reia legatura cu tatal natural!

Dana

Mergi la inceput