Aspirante optimiste > 20 ani (565)
Raspunsuri - Pagina 2
bebelu86 spune:
Kitty, Draguta nu mai ziceti de tiganci k si ele se chinuie vai de mama lor.
ele chiar dc nu le intereseaza ce beau, mananca, unde stau, etc, dau nastere unor copii cu mari probl
am vazut ffff multe care aveau copii cu handicap.
langa casa parintilor, este un centru de tratament pt copii cu handicap, si credeti-ma k marea majoritate si copii rromi.
si dc nu dau nastere unui copil cu handicap, sunt multi care nu traisc mai mult de cateva zile.
Cosmi pt capitol nou,
eu am incercat sa adorm un pic, dar nu am reusit. iar intr-o ora jumate tre sa plec la o nunta
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
kitty-27 spune:
din prima zi a cm se ia bu de 3 ori/zi inainte de mese pana in ziua 14...sau cand ar fii ovulatia,iar dupa ovulatie se ia extract din mladite de zmeur aceeasi reteta pana la urmatorul cm.primul este estrogenic,iar celelalt progesteronic.
Ingerash_Mic spune:
da kitty, asa e..
si mai stiu ca uleiul de luminita de seara ajuta la ovulatie.. ovulezi mai devreme eu nu am incercat la ciclul acesta, dar daca nu se termina cu happyend voi lua la urmatorul ciclu
kitty-27 spune:
draguta este innorat si un frig....brrrrr...mi-am dat si drumul la caldura pt ca nu mai suportam...
draguta spune:
bebelu recunosc, am fost rele vorbind de tiganci, pana la urma si ele tot femei sunt si au si ele problemele lor cum le avem si noi pe ale noastre