Prietene la bine si la greu - 49
Raspunsuri - Pagina 8
smaranditza spune:
Andre, daca esti cumva prin zona, imi poti explica, te rog, cum se face aluatul ala moale pentru varianta 2 de vinete? Dar asa, ca la prosti: cate oua, cata faina, cata bericica.
A, si inca ceva, tot la categoria stupid question: (sper sa nu te spargi de ras ) daca tai vanata felii subtiri, normal ca rotunde , cum le lipesc de feliile de sunca si cascaval care sunt patrate? Adica, trebuie sa "decupez" sa iasa toata placintzeala rotunda, sau merge si asa...o bucata patratzoasa, una nu, lipite impreuna. Ioi, imi vine mie sa rad ce stupizenie pot sa intreb...asa ca iti dau voie si tie sa razi.
cristina_boc spune:
Nimeni pe aici de vreo doua ore? Degeaba am inrosit f5.
Sunteti pe afara? Aveti vreme faina? Aici e innorat si frig.
Revin mai tarziu. Andrei tocmai m-a lovit cu telecomanda, peste ochelari, care m-au ranit la nas. Ma duc sa verfic in oglinda.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
grigore_tina spune:
Buna seara,
Noi suntem bine.Geo tot in greva foamei,tot cu plansete noaptea( cu toate ca de cateva zile dorme cu mine).Trecem noi si peste asta.
Din categoria cra-cra: face Geo ca,calutul.Incearca sa ne de-a noua sa mancam din manuta lui cum facem noi cand ii dam noi bucatele.
Am vazut fete cu probleme:Lumi,Ancutza,Gabitza
Monis mersi pentru reteta de gem.
Nu mai stiu cine intreba,ca am citit in diagonala.Eu am pus 5.5 kg de zahar la 40 de kg de prune si tot a iesit dulce.
Eu imi admir baietii care se joaca in pat amandoi(Geo se rostogoleste,fuge,se catara,iar tac'su se uita la tv si are grija de copil).
de George-Stefan (15.11.09)
grigore_tina spune:
Cristina, la noi e frumos afara.Am stat toata ziua in curte.
grigore_tina spune:
Unde a-ti fugit?Geo e bine dispus.Cred ca somn va face foarte tarziu.Pe la 17.00 a dormit o ora,apoi a papat un iaurt fara sa faca figuri.
Cred ca stiu care sunt problemele:noaptea era prea obosit si asta se resimtea si ziua.Azi a papat singur si bucatele.
monis5 spune:
Tina ce fain tre sa fie sa-ti dea Geo de mancare din manutza lui
Smaranditza pana rade Andre (unde esti????) pot sa rad si eu putin? Daca imi amintesc bine, ea a zis ca taie vinetele pe lung si atunci cred ca-ti intra si branza patrata intre feliile de vinete
Lavinia ai net! . si atunci unde esti? . Hai mai da-ne o veste buna
Cristina_boc ai incercat sa-i faci dimineata fructe cu cereale pt bebelusi? mai multe cereale daca are preferinta pt ele si mai putine fructe? zic si eu...
Gabitza eu ii fac frecvent pt 2 zile, blenduiesc totul si pun la frigider si-i dau in max 24 de ore. Ma bucur ca Eva este mai bine.
Ancutza lasa fata in pace si da-i san cat vrea ca in 1-2 zile isi revine ea, si va cere si papa
pfff, mai am de scris, dar tocmai s-a prins Iulian de scaunul pe care tin laptopul si s-a ridicat in picioare . asa ca incerc sa revin mai tarziu
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
grigore_tina spune:
Am culcat si eu copilul.A fost cu mult mai usor.Am facut baitza relaxati,a stat si la masaj,cand am pus pampersul a fost un pic mai greu.Per total fain.A adormit singur la mine pe mana dupa ce s-a jucat cat a vrut,m-a pupat,m-a zgariat un pic.Astept sa vad cum va fi la noapte.Sper ca ok.Sunt optimista.
Si eu ii fac lui Geo pentru 2 zile.Nu tot timpul,dar cand stiu ca ziua urmatoare am treaba sau daca fac mai mult decat ar trebui am pentru 2 zile.O tin in frigider si ,ca si Monis,in 24 de ore o papa el sau gainile.
Intrebare:dam ceai de sunatoare la bebei?citeam pe el ca e bun pentru calitatea somnului,pentru ficat,pentru stomac si flora intestinala(eu nu beau ceai de sunatoare;am luat pentru sot poate scapa de fumat)
Monis e super cand iti da piciul sa papi.Avea in mana o rondea de orez.M-am dus la el si intindea manuta cu rondeaua spre mine.Nu am inteles de ce pana mi-a bagat-o in gura.Tinea bine de ea ca sa musc eu,apoi fericit tragea manuta si tot asa pana am papat tot.
Am incercat sa ii dau iaurt si facea din cap nu-nu iar din guritza " na-na-na".
A primit iar rondea daca nu a papat .Din nou a vrut sa ii dea lu' mami sa pape ,dar mami a facut nu-nu-nu si nu a papat.A fost foarte mirat.
Dupa a dormit,la 18.30 a papat iaurt.Era alt copil.
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 LILI intrebare la dvs: cat ai dat pe pernutza antiregurgitare? pls |
60 de lei dar nu mai tin minte de unde am luat-o, ceva magazin online
lylyana.ion spune:
am citit tot, dar nu-s in stare sa articulez doo vorbe, sunt fara chef de nedormita si calarita continuu de Alex.
va las cateva poze si ma duc la nani...
sanatate tuturor!
somn usor!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
ionelamaria spune:
beei! da unde dispar mesajele azi? ca tot caut sa citesc si nu prea am ce. Sau azi e luni si "nici iarba nu creste"?
Am o stare cam prosta... cred ca de la vreme... nu am chef de nik. Mihnea e iar marait de la dinti... nr5 isi face aparitia... si cred ca si 6 da semne de ceva... ca a inceput sa maseze cu degetelele si acolo. Azi l-am lasat in mijlocul patutului lui inconjurat de jucarii si l-am gasit in picioare strigand dupa mine. S-a mai ridicat singur, dar numai cand il lasasem eu chiar langa margine si ii puneam o manuta pe bara de la patut... altfel nu a avut curaj pana acum... . Intre altele azi a mers tinandu-se de coada unui penson ( o coada mai groasa). A papat cu lingurita la toate mesele ( de mult nu a mai acceptat el asa ceva, va spuneam eu ca prefera sa pape cu castronelul direct), dar tind sa cred ca maine nu vom mai avea acelasi succes "multumita" dintilor rebeli.
Cum bebe doarme, iar voi nu dati semne de vorba... ma tarai spre patul conjugal. Pupici si noapte buna
CRA_CRA
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE