Prietene la bine si la greu - 49
Raspunsuri - Pagina 5
raluci_b spune:
saluti,
am reusit, am pus pe mailul comun pretioasele info de la supernanny
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
cristina_boc spune:
Buna seara,
Am deschis fereastra acum vreo trei ore si nu am reusit ss scriu. Copil foate marait, cred ca de la dinti, dar are si rosu in gat. Am vazut mai multi fulgusori bolnavori , sa va faceti bine.
Andrei tot imi apasa pe tastatura si imi sterge mesajul.
Lumi, pentru viermisori cel mai bine faci analize la lab. Si eu il suspectam pe Andrei acum vreo 2 sapt, pt ca avea ceva firicele negre in scaun, dar pedi mi-a zis sa fac analize. De la lab mi-a zis ca sunt fibre vegetale si ca viermisorii se prezinta asa: fie se misca in scaun, fie sub forma de chisturi si se vad numai la microscop, fie sunt tenii care sunt lungi. S-ar putea ca acum vreo trei luni cand am facut tratament pt viermisori sa-l fi facut degeaba..
Am vazut poze frumoase de la intalnire. Am vazut ca la Bucuresti a fost soare, iar la noi a plouat aproape tot weekendul. Am admirat frumusetile de la Iasi si am gasit o explicatie: de aceea sunt asa de multe moldovence frumoase, pentru ca acolo fetele sunt majoritare, si este de unde alege
Va trimit tuturor putina caldura de la semineu, si va spun noapte buna. (suntem gazde la casa cumnatei, si sotul a facut foc ca ne era frig).
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Ne mai tineti minte?De citit v-am citit mai mult de pe telefon ca dak deschid laptop Andra e calare pe mine. As vrea sa reusesc sa scriu mai des dar programul haotic al Andrei ma termina. Cand doarme in timpul zilei strang ce a insirat, sau fac mancare, iar seara imi adoarme 30 min dupa care se trezeste si imi sta treaza pana la 2-3 noaptea. Am incercat si sa o tin treaza ziua si sa doarma mai putin pe timp de zi, nu am rezolvat nimik. de trei zile ii fac baie mai deveeme si o culc mai devreme si vad ca deocamdata functioneaza... sper sa nu se intoarca la vechile obiceiuri.
Monis mersi pt reteta cu linte o sa incerc in curand.
Raluci super tari sfaturile lui Supernany
Ancuta imi pare rau ca-iSabina bolnava. Imi pare rau de ttoti fulgusorii bolnavi... sa se insanatosrasca repede
Lumi vezi ca ai fata mare.. ea vrea singura sa manance
Ionela super sfaturi sa le tii minte.
Mai aveam multe de zis dar astea sunt cele recente/care mi le aduc aminte
Poate reusesc sa pun si niste poze...dar nu promit
Mami fericita de strumfita
dymomo77 spune:
In sfarsit am reusit si eu sa pun labutza pe calculator da... las ca incepe tati scarbiciu si daca ma lasa Danut(alias micul terorist) ne vedem zilnic.
Imi pare tare rau de Sabinuta care e bolnavioara si astept vesti bune de la Ancutza.
Lumi ma bucur tare ca Annabelle papa singurica. Cred ca esti tare mandra. Asa e ea mai independenta.
Va pupacesc pe toate.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
smaranditza spune:
raluci, multumim tare mult pentru rezumatul facut. Partea cu partenerul de joaca mi-a placut cel mai mult , in sensul ca auzisem/citisem candva-undeva ideea, dar am uitat-o complet.
Referitor la tinutul in brate pe sold, tot am vrut sa va intreb daca pentru baietei e ok la outze? Eu stiam de pozitia asta de la o prietena nemtoaica (care are fetita); e super ca nu cade greutatea pe coloana, sa te rupa de spate. L-am mai luat pe Timi asa de cateva ori, dar pentru un timp foarte scurt - din camera in bucatarie de ex, ca nu stiam sigur daca e ok pt el.
Cat despre plecatul pe ascuns, e foarte important ce zice tipa. Mie mi-a prins tare bine ca am stiut asta din liceu, de cand faceam practica la gradinita. Pentru ca, de vreo saptamana, Timi incepe sa planga cand vede ca pleaca sotul. Si prima reactie a lui a fost sa se furiseze afara fara sa fie vazut. Daaarr, l-am luat cu frumuselu si i-am facut oleaca de educatie , si acum se desparte de copil la fel ca si de mine. Cu toate astea, tot plange saracutul. Sper sa nu dureze mult episodul asta. Oricum, in lipsa sotului eu ii tot explic la copchil ca o sa vina iar tati, o sa se joace cu el, ca nu mai e mult, etc. Iar cand se aude cheia in usa, ii zic: Ia auzi!!! Tatiiiii! Vezi? Ti-a zis mami ca se intoarce? Uiteeee-l!!!!!!!! Si-apai si sotul...e in mintea lui...ca asa se mai prosteste , il gadila, il pupa peste tot si il ia in brate inca de la usa, incat tremura de fericire piticutzul.
Si un scurt CRA-CRA: Am observat ca Timi a inceput deja sa faca diferenta intre ceea ce e "safe" ca obiect de sprijin in ridicare si ceea ce e instabil. Asta imi usureaza enoooormm de mult munca de caine politist Spre ex, azi: mergea 4*4, se agata de pat, se ridica in picioare, mergea de-a lungul lui, iar cand ajungea la capat, intindea manuta sa se prinda de scaunul de la computer. Daca vedea ca se misca (nu eram eu pe el) se aseza in fundulet, si mergea di nou 4*4 pana la noptiera -urmatorul punct de sprijin stabil.
Ce repede cresc fulgusorii nostri! Toata m-am emotionat cand am citit ca Lili a primit pupic sau ca Annabelle papa singurica cu lingurita.
monis5 spune:
buna seara
reteta de gem de prune fara zahar (bun si pt indulcit chestii pt copii)
se spala prunele, se scot samburii si se dau prin masina de tocat (prunele nu samburii ), dar nu neaparat (bine, noi putem folosi blenderul ). se pune rezultatul pe foc sau de preferinta la cuptor (la soba cu lemne si mai bine), eventual intr-o tava emailata si se tine la foc mic / mediu mult timp... si jumatate de zi (se mai invarte din cand in cand si se verifica sa nu ramana fara zeama). gemul se pune cald in borcane care se inchid imediat cu capace etans. daca nu este tinut suficient la copt, prinde mucegai deasupra.
Pofta buna si scuze de intarzierea cu care am sarit cu reteta.
mai mult nu pot, au venit ai mei, ocazie cu care azi am muncit ceva mai mult
noapte buna si multa sanatate piticilor bolnaviori
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Lumi_Richard spune:
Cristina,multumesc mult de raspuns,banuiam eu ca tu vorbeai de viermisori,dar nu eram sigura si nu vroiam sa fa vreo gafa. Am vizionat si eu ceva poze cu Andrei,e o frumusete,are niste ochi,e un papusel!
Am `cutreierat` netul in lung si-n lat,am vazut poze cu fel si fel de viermisori,citit cum se prezinta,si am ajuns la concluzia ca ce avea Annabelle in pampers erau fibre nedigerate.... Totusi,voi duce din scaun la laborator,pt ca s-au adunat muuuulti pitici la mine in creieras.
La mesele de la 6 si 9,dupa ce m-am chinuit cate jumatate de ora sa-i dau sticla fara succes,m-a inlocuit mama,si a reusit ea,cu greu.
Raluci,tare as vrea sa apelez si eu la "Super Nanny",oare nu vine si acasa?
Shtrumfy,incearca sa continui cu aproximativ aceeasi ora de baie/culcare,si ii vei forma o rutina. Eu am incercat sa o culc cam la aceeasi ora in fiecare seara,indiferent de ce treburi aveam,si la 9-9:30 a mea e terminata,tot ce vrea e sa doarma. La fel si cu somnul din timpul zilei,dar acolo mai avem si noi abateri,daca,de exemplu, sar somnul de 4 intr-o zi(cum am facut cand ne-am intalnit),imi trebuiesc 5-6 zile sa o obisnuiesc din nou sa doarma la 4.
Dymo,as fi preferat sa manance de la mine,ca pe baza ei ... dar s-au nascut noi sperante vazand-o: "poate asa va manca" De la 3 lingurite la 100 grame cat visez eu,e cale taaare lunga...
Ce mai face iepurasul Duracell?
Smara,felicitari! E atat de frumos sa-i vezi facand progrese si descoperind lumea Bravo lui Timi!
Parca in fiecare zi face cate un lucru nou,nu ma mai satur sa ma uit la ea,sa traiesc prin si pt ea,sa-i fiu alaturi la fiecare noua descoperire pe care o face! Hmmm,tot elanul imi piere cand e ora de masa,din pacate....
Astazi s-a prins cum e cu pusul capacelor...am inceput cu biberonul,apoi cu o jucarie.
Monis,super ca au ajuns parintii tai! Tu te vei putea odihni,Iuli va fi alintat de mai multa lume,si sotul se va putea bucura de ceva iesiri in 2!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
cosmynik spune:
Salutare!
Raluci, m-ai facut tare curioasa in privinta sfaturilor primite de la Supernanny...De mult tot zic ca o sa-mi cumpar si eu cartea ei...Asa ca, va rog, daca nu cer prea mult, sa-mi trimita si mie cineva mailul si parola de la contul comun.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori! Noapte buna!
Cosmina, mami de Emma