Prietene la bine si la greu - 49
Raspunsuri - Pagina 20
na_bo spune:
Neata!
Mariilor mari si mici
Azi noapta am dormit mai bine, Amalia s-a trezit numa de 2 ori si a dormit de la 10 la 8 si acum a adormit.azi e sarbatoare si lenevim un pic
Lili_a- adorabila piticuta ta, ce fain umbla. Ama sta in picioare sprijinita dar nu prea vrea sa paseasca, are ea timp.
Andre- te compatimesc sincer, cat sta matusica ta?Stiu fazele astea cu da-i ca pofteste mai ales cei mai in varsta, ma omoara si pe mine
Broscuta- ce dansatoare frumusica ai!
Raluci- frumos bilant de 10 lunite
Lumi- sa iasa bine analizele si apoi sa rezolvati problemele cu papa.Noi mancam bine , inca dupa-amiaza am impresia ca trebuie sa i maresc portia de iaurt. Dimineata se mai moftureste la fructe dar papa pana la urma
Lauriciu- rabdare cu kg. ce se da jos incet nici nu se pune repede la loccum stai cu camera Amaliei?
fetele din Bucuresti intalneala placuta, se pare ca la voi vine vara inca o data, la noi e toamna bine, si la amiaza e cald, dar asa ca toamna
pentru luniversatii zilei
Pupici tuturor
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
padi spune:
hop si eu!
Azi este randul meu sa fac cinste (doar facem 9 lunite): cafea fierbinte, papanasi cu gem de prune si smantana!
tuturor sarbatoritilor si Mariilor
Eu sunt prin zona, citesc (cand am timp), dar nu prea am noutati sa va spun. Cu gatul suntem bine, parca incepe sa manance mai bine (masa de dimineata). Apropo, am o intrebare: le-ati dat spanac? Daca da, imi spuneti si mie cum? Am cumparat ieri o punga de spanac congelat, dar nu stiu cum sa il pregatesc.
Acum merg sa pregatesc ceva papa reala, ca virtual este usor de facut cinste.
Adriana de Laura (08.12.2009)
na_bo spune:
cum am uitat?
Felicitari Anei ca a scapat de ham, pupici
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
cristina_boc spune:
Buna ziua fulgusori,
Sunteti pe la plimbarica? Aici sufla vantul, si mi-e frica sa-l scot afara pe Andrei. Stranuta foarte des, si tuseste, dar rar. Nu are febra, nici mucusori, dar un pic parca e infundat. Are in schimb multe balute, si i-a crapat gingia la cei doi incisivi centrali de sus.
Dankutza, eu as zice sa o duci pe Pinky la un neurolog. Parerea mea. Cel putin asa o sa fii linistita.
Ionela, sotu' s_a "impiedicat" prin oras, ieri in drum spre casa si a mancat. Asa ca azi il asteapta aceeasi mancare.
La multi ani! Sarbatoritilor de azi si Mariilor
Apropo de sf. Maria, pe sora mea o cheama Ana-Maria Ioana si are "n"spe mii de zile pe an (si io niciuna), iar duminica e ziua ei de nastere. I-am comandat un tort si acum ma tot gandesc ce sa-i mai iau langa.
O zi faina tututror!
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
cristina_boc spune:
Bilant noua luni Andrei:
- are 7,900 kg,
- doi dintisori jos, si vor aprea curand si doi sus.
- cu mancare nu foarte stralucit, dar suficient cat sa nu ma „stric de cap”. Papam inca tzitzi.
- sta bine in fund si in 4 labute; dar nu busileaza si nu merge.
- stie sa faca „doua-doua”
- este cuminte, as putea spune.
- zambeste mai toata ziua, si aproape la oricine. Pentru mami are zambete speciale.
- zice: baba, dada, papa, cai-cai. Nici urma de mama.
- nu are ochii albastri, asa cum vroiam, dar tot frumusel este.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui broscuta_80 www.youtube.com/watch?v=ewiznBbnvDs" target="_blank">Iulia danseaza Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009 |
pe asta nu l-am mai ratat
dansatoarea mica
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
Dozz spune:
Andre, tare rau imi pare de atmosfera de la voi. Poate de-asta e si Chiara asa irascibila, ma gandesc. Nu stiu ce sa iti spun, doar sa a multa rabdare. Sta mult sora bunicii? Uff, e tare greu cu atatia musafiri... Parca ziceai ca o sa aveti, totusi, in toamna asta si o perioada numai a voastra, in trei. Cand va fi? Sunt convinsa ca o sa fie perfect atunci si o sa revina toata lumea la cele mai bune sentimente. multi!
Lili, eu te inteleg perfect ca nu doresti sa strici programul de somn al micutei (la multi ani!, by the way), de altfel nici nu te sfatuiesc. Uite, daca iti e mai la indemana, organizam o data si o intalnire dupa-masa. Dupa-masa, la noi, e mai variabila plimbarea, ca vine dupa somnul de amiaza care ba e, ba nu e, dar asa, pe la ora 18, cam mereu sunt in parc, indiferent ce s-a intamplat inainte. Saptamana asta nu mai reusesc sa ajung, au venit prietenii mei din Belgia (avem o nunta si cu ocazia asta), asa ca o sa ma vad cu ei cam la toate plimbarile.
De altfel, imi cer scuze si aici, pe forum, fetelor ca nu am mai aparut la intalnirea de azi, am aflat de prietenii mei pe la 10 dimineata si am schimbat planurile pe loc, tare rar vin si mereu in graba.
Lumi, si mie mi se pare rezonabil ce a zis pediatra, abia astept rezultatele analizelor. Sper sa nu fie nimic, sa fie sanatoasa tun si doar fitzoasa . Ca sunt convinsa ca ai tu metode ca sa o imprietenesti cu mancarea.