Prietene la bine si la greu - 49

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

GABI SPER SA FIE TOTUL BINE!EU MA LUPT CU RARES MARAIT...NU MANANCA NIMIC...A REFUZAT CHHIAR SI BANANA CARE E FAVORITA LUI EVER!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Dozz, felicitari pt finalul chinului cu hamul!
si iti faceai probleme cum il va purta Ana iarna
si la noi gauresc/bocanesc in bloc de azi-dimineata
Maine parc? Many, coque, raluci, lili? iau si paturica ca maine e frumos

m-as baga dar nu zic acum, mai pe seara

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

A propos de cra-cra,mai pun o data linkul sa ma laudati si pe mine?

ce link am ratat?

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Monis,multumesc de reteta. Pe aragaz nu se face,trebuie neaparat in cuptor?

ba da, cum nu, am si zis "pe foc / in cuptor" doar ca in cuptor se face mai usor, nu-i porti asa mult grija ca vine caldura din toate partile, pe aragaz tot tre sa invarti si sa tot invarti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

La multe lunite, Andrei! Ce cinste pe cinste face mami ta, eu aleg zacusca.

Coque, eu nici nu stiam de roseola pana la fulgusori si dovlecei, asa ca si mie mi se pare cam ridicata frecvanta de aparitie.

Lyly, eu vin in parc maine. Sa vedem cine se mai anunta. A-propos de poze, am admirat si eu poza cu Alex in cada cu tati, ce complicitate acolo! Si sa inviti mai des matusica jucausa, ca sa ai si tu ragaz sa mai stai jos si sa-ti tragi sufletul.

Acum sa va zic despre informatiile de azi, de la dr Jianu:
- sa nu ne stresam daca copiii nu stau in fund / nu busileaza / nu merg in picioare la o anumita varsta. Variatiile sunt extrem de mari. Eu am insistat si i-am zis, dar stiti, am citit in cartea dvs de statul in fund, la 6 luni etc, etc. Mi-a zis frumos multumesc ca i-am consultat cartea, dar sa stau linistita, ca dezvoltarea motorie poate cu greu sa fie pusa in niste tipare clare.
- cand incep copiii sa mearga sa ii tinem desculti pe covor sau cu sosetute, sa nu raceasca. Afara, incaltaminte cat mai flexibila si moale, fara sustinator de glezna.
- nu recomanda kinetoterapie in cazuri ca ale Anei, adica copil care atinge diverse praguri motorii mai tarziu decat media. Zice sa lasam kinetoterapia pt cazurile de recuperare motorie dupa accidente, interventii etc.
- urmatorul control ortopedic il recomanda la 2 luni dupa ce copilul merge singur, nesustinut. Si acest control mai mult pt linistea noastra, a parintilor. A zis ca atunci apar ingrijorari nefondate, de altfel, urmare a faptului ca numerosi copii calca cu varfurile in interior sau pe varfuri. Si sa facem control pt eliminarea piticilor.

Dozz ce veste senzationala . Super! De maine incepe busileala pe paturica . As vrea si eu sa fiu acolo dar maine pana in pranz am Ikea in program. Vrea cineva ceva de acolo? .
Si multumim de info de la Jianu, f bune de stiut si mai multi pt Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

vreau si eu in H cu voi..la ce ora va intalniti???vreauuuuuu si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
multi pt voi toate si mai ales pt fulusori

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Dozz cred ca Dumnezeu te-a pus sa scrii mesajul cu informatiile de la Jianu. Eu sunt in butoi rau de tot pentru ca Pinky nu sta in fundulet. Mi-a spus bona ca neaparat sa o duc la dr ca ceva nu e in regula cu ea. Ea nu sta in fundulet nici acum. Mi-a spus sa-i cer analize lui pedi. Dar eu nu stiu ce sa fac. Sa o intep doar pentru ca sunt eu nebuna la cap???? VAd ca Jianu scrie cam ce citisem si eu. Sunt copii si copii. Fiecare cu ritmul lui. Ea s-a nascut la 38 de saptamani si 2 zile, dar ca dezvoltare era la 33 saptamani si 5 zile. Vad ca cele 5 saptamani se vad in absolut totul. Ma uitama azi cum incerca de zor sa ridice curuletul si nu reusea. Eu totusi cred ca se dezvolata mai greu. Oricum s-a mai ingreunat in ultimul timp. Joi ma duc la pedi. Sper sa nu-mi faca aia capul calendar ca nu sta in fundulet, nu busileaza, nu face pasi. Mi se pare ca e vina mea, ca nu stiu sa ma grija de ea, ca nu stiu ce sa-i fac, cum sa o ajut. Nu-mi dau seama ce fac gresit. Dar macar mananca bine. Si cu lingurita. Numai cu bona. Probabil ca eu sunt madam biberon pt ea.

Ai fost la Mediclass? O consultatie e 210 lei? Ai incercat sa te duci la spital? multumesc

Felicitari pentru lasarea la vatra a hamului. Pana nu am vazut pozele nu intelesesem ce inseamna asta. Bine ca ati scapat!
Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

pt parc, eu cred ca ajung pe la 10 jumate 11, ca sa-i dau fructele acasa

Dankutza, cica nu e voie cu pitici de genul asta. shu-shu sa fuga de la tine

Lavi, toti am trecut prin greva

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

'mna seara...ne primiti si pe noi, asa buboase? promitem sa nu dam la nimeni bubite

Tina cum e Geo? papa bine?

Monis ai avut dreptate, Sabina a papat binisor azi...slava domnului ca am avut sa-i dau tzitzi, daca nu aveam, ce faceam?
Felicitari pt Iulian "ridicaret"

Dankutza eu deja ii fierb carnita la un loc cu legumele...m-am gandit eu asa ca ar fi timpul...Pinky

Cuscri draga te pupam ca te gandesti la noi...uite ca febra a trecut, speram sa treaca repede si bubitele si suntem ca noi
poznasii

Coque citeam acum ca roseola se face intre 6 si 18 luni si ca predomina in SUA si Canada... acu' bine ca e numai asta si nimic mai grav...imi pare rau totusi ca i-am dat antibioticul degeaba, dar, asa cum spui, nu te lasa inima sa astepti 3 zile cu febra 40

Lumi ma bucur ca esti mai bine, iar piureutul de fructe e mult mai bun cand te uiti la porumbei, sa stii

Lyly cum se manifesta pojarelul?as vrea sa stiu care sunt diferentele intre bolile astea ale copilariei...ca mie imi par toate la fel
"fratiorul"

Lili tot nu am dat de link-ul cu pricina...m-am intors pan'la pagina 8...hai, fie-ti mila si arata-ne Lila mergacioasa si noua

Licurix unde esti, bre? muncesti la apartament? ce face reki?

restul fetelor nenominalizate

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

raspund eu in locul lui Lili:

www.youtube.com/watch?v=yQiKt3zf65g" target="_blank">Lila mergacioasa

Ancutz, mi-a spus Di, care era diferenta la momentul respectiv, dar jur ca am uitat ceva legat de aspectul bubelor daca nu ma insel prea tare

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput