Prietene la bine si la greu - 49
Raspunsuri - Pagina 12
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot Aaaa, intrebare par avion: Inca se aplica treaba cu pusul la san la decolare? Daca mi se ataseaza centuri si pentru Matei, cum il pun la san? Presupun ca pot sa ii dau apa sau altceva, insa probabil ca ar sta mai linistit, daca e obosit si marait, asa cum estimez eu ca va fi. Sau nu e obligatorie centura la decolare si pentru ei? Mercic mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009) |
dap trebuie pus sa stea cu guritza cascata, oricum centura estelarga ai sa vezi ca merge rotit
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui lili_a A propos de cra-cra,mai pun o data linkul sa ma laudati si pe mine? |
DAAAAAAAAAAAAAA !!! cred ca l-am ratat
vreau si eu sa vad Lila mica mergareata
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
Ancutza_Bro spune:
la noi a trecut febra, dar au aparut bubitele rozii pe gat, corp si putin pe fata...cred ca fii'mea are roseola
_
Comoara mea
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro la noi a trecut febra, dar au aparut bubitele rozii pe gat, corp si putin pe fata...cred ca fii'mea are roseola _ Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009) Comoara mea |
asa se pare.
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Dozz spune:
Sper sa reusesc sa zic mai multe acum, am o fereastra, parca asa se zicea. Ana incearca sa adoarma de mai bine de juma' de ora, dar acum a trecut din nou la faza in care nu mai suporta sa fie tinuta in brate, asa ca ea se agita in patut si eu trebuie sa fiu prezenta langa. Am reusit, astfel, sa recuperez, iar acum sar si cu scrisul.
Lili, sper sa fie ok Lila! Ce frumos merge ea, a facut turul de onoare al bucatariei! Despre criza ta de bila, been there, sunt groaznice, pupici si sa te ocoleasca de acum incolo!
Si da, poate ne vedem si cu voi in parc, eu mai am doar luna septembrie pt intalneli, mi-ar parea rau sa te ratez.
La evenimentul cu alaptatul eu, da, sunt decisa sa merg. Desi e tricky, sa vad cum fac sa aiba Ana pofta de lapte fix la ora 11, probabil nu ii voi da fructe dimineata si o tin nemancata, altfel cum?
Smaranditza, eu nu am facut propuneri de traducere pt aparatul de copt ca nu am reusit sa gasesc nimic.
Si ca veni vorba de copt vinete, cine imi poate da copy-paste din reteta soft si hard pt vinete a lui Andre? N-am salvat mesajul ca zilele trecute am citit tot pe diagonala, in fuga, si acum regret. Multumesc!
ionela, si eu am emotii cu intarcatul, as amana si as amana. Cred ca o sa fie tare rau atunci, presimt o mare depresie.
Ai zis tare bine si frumos, ne e greu sa vedem cu cresc puii si zboara, ne si bucuram, dar ne e si greu. In primavara, cand ma plimbam, mai nimeream cu caruciorul pe langa cate un grup de adolescenti si deseori ii auzeam vorbind de parintii lor, in general se plangeau ca sunt enervanti si depasiti... Eu ma uitam lung la ei si ma gandeam ca asa o sa patim si noi, din pacate, o sa ii scoatem din sarite pe fulgusori cu ideile noastre.
Ancutza, sunt convinsa ca nu de la starea ta a facut Sabinutza febra. Sper ca sunteti bine acum, si tu, si ea. Imi pare rau ca ai trecut printr-o perioada mai dificila, sper sa se rezolva totul bine si repede.
Dankutza, asa sunt copiii, se comporta diferit cu persoane diferite. Noua ne fac fitze ca simt ca le permitem. Si nepoteii mei mananca pranzul cu bona in 20 de minute si cu sora mea au nevoie de 1 ora pe putin. Bine ca ai gasit bona cu metoda!
Many, ce bine ca si voi sunteti mai bine acum. Pacat de dovlecei, sunt convinsa ca au fost tare buni, dar na, asa-s micutii astia, nu stiu ce e bun si fac mofturi.
Lumi, sunt asa de bucuroasa cand citesc mesaje cu vesti bune de la voi! Imi place cum te bucuri pt fiecare realizare a Annabellei, de altfel asa trebuie sa facem toate. Cum mananca ea singura mititica, bravo ei!
floricik, drum bun la munte si sa va simtiti bine!
Strumfy, sper sa reusesti sa ii faci program de somn strumfitzei, stiu cat de neplacut e sa nu doarma. Eu zic sa o lasi sa doarma cat de mult poate ea si ziua, asta ajuta si la somnul noaptea, cel putin eu asa am observat (bine, eu in practica am mari probleme, dar imi iese din cand in cand si atunci am vazut ca somnul aduce somn).
Smaranditza, la intrebarea cu purtatul pe sold, raspund dupa mintea mea, deci nedocumentat. Eu nu cred sa fie problema, tiganii asa tin copiii, baieti, fetite, nu conteaza. La fel si negrii, tin copiii pe sold sau pe spate, legati. De fapt, pozitia asta e chiar buna dpdv al dezvoltarii bazinului, eu am retinut (din lecturi, de data asta), ca la rasa neagra nu exista luxatie/displazie de sold tocmai pt ca asa e cultura lor, sa duca copilul pe sold, cu picioarele cracanate. Dar am trecut la altceva...
Ramonika, despre tipatele copiilor care o sperie pe Ruxi. Eu cred ca e o etapa, o sa treaca. Si nu as expune-o fortat la asta acum, cel mult incet, incet, luata in brate in zonele cu potential de urlete si tipete.
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
asa se pare. Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
asta nu inseamna ca i-am dat antibiotic degeaba?
edit: scuze, am uitat pupicul
_
Comoara mea
Dozz spune:
gabitza, si eu ca si fetele, gatesc pt 2 zile mai mereu. Si cand gatesc pt mai mult de 2 zile, pun in congelator.
tina, nu stiu despre ceaiul de sunatoare. Dar stiu ca e de nota 10 Geo, cum te serveste el cu de-ale gurii!
Shtephy, ma bucur ca ai trecut pe aici. Cum esti tu pozitiva, in ciuda greutatilor! Sper sa recuperezi si cele 10 grade lipsa la mana. Si mai sper sa se rezolve si problemele cu sotul, sa fiti familie frumoasa si linistita! Pupici copiilor. Si tie.
Mama, ce a mai scris Coque. Iata ce inseamna sa fii pe ultima suta de metri cu bagajele
Multumesc pt urarile de azi si pt cele in avans, ne bucuram si apreciem ca va ganditi la noi.
Aha, deci Sabinutza e cu roseola! Inteleg ca daca au aparut bubitele, partea mai grea a trecut, nu?
Acum gata pauza, Ana nu a adormit, vecinii s-au pus pe daramat niste pereti cred, asa ca trecem la urmatoarele activitati ale zilei. Cu maraiala inainte!
Mare veste, mare, am lasat-o pe final: gata cu hamul! Am fost azi la dr si alles gute. Am pupat-o pe Ana de zece ori, o fi ea agitata si nedormicioasa, dar si-a osificat bine nucleii de la sold pana la urma si asta e o veste extraordinara!
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Dozz Ancutza, sunt convinsa ca nu de la starea ta a facut Sabinutza febra. Sper ca sunteti bine acum, si tu, si ea. Imi pare rau ca ai trecut printr-o perioada mai dificila, sper sa se rezolva totul bine si repede. |
de rezolvat se rezolva, acu'sa vedem cat de repede ...cine stie cat o sa stam in casa cu bube pe noi
pupam Ana maraita si pe mami obosita
aaaa, pai ce veste buna ne dai ...felicitari ca a scapat mititica de ham
_
Comoara mea
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro asta nu inseamna ca i-am dat antibiotic degeaba? edit: scuze, am uitat pupicul _ Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009) Comoara mea |
Din pacate, cred ca da... cred ca antibioticul a fost dat de pomana. Bine ca e fata bine. Vezi ca inca e molipsitoare treaba. Bubitele alea e posibil sa o pape olecuta... Mihnea era tare simpatic atunci cand se scarpina in cap. Mie Siminiceanu mi-a spus ca si cu mancarea isi va reveni singur dupa boala... sa nu ma stresez cu solidele decat asa... sa vad daca are chef... si cand nu.. san cat cuprinde. ( asta indiferent de boala... dar nu mai apucarem sa-ti scriu). Vestea buna e ca daca au aparut bubitele a disparut complet febra...
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE