"Abdomen extra-plat (43)"
Raspunsuri - Pagina 7
emaaimee spune:
nu se poate sa moara subiectul, hello fetele
iulix, sper ca nu te-am suparat
ma laud cu: redundancy notice day. sunt ok cata vreme suntem noi sanatosi nu (mai) ingrijorez. pe 30 sept terminam deci o sa am mai mult timp de cupil
MD:lapte orez, fulgi de ovaz, pudra de in, kiwi& seminte susan
Snack: o nectarina& un mar
Pranz: spanac&button mushrooms&bean sprouts&usturoi si herbs(2 oua trantite peste la sfarsit) la cuptor cu garnitura de mei& salata cruda de conopida
Snack: 4 crackers orez expandat cu miere
hannen, brava la eleve te pup.
si la noi a plouat azi si ieri(furtuna, inundatii minore de data asta) de zici ca ajunge tzunami si pe aici.
legat de sport: aveti grija sa va alegeti programul in functie de preferintele& puterile voastre( cum zicea si allure). ce rost are sa incerci sa faci o munca de Sisif? da, no pain, no gain, dar in limitele personale, fara comparatii. in timp se castiga conditia fizica.
io de ex nu o sa pot sa fac ever ex prea intense, asa ca o iau copacel in limita mea, sa va exemplific cum am ajuns eu fit:
sper sa va fi inveselit un pic si adus inapoi
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
hannen spune:
Allure,ce s-a intimplat?N-am fost atenta pe ultimele pagini.
sper sa te inseli,sa fie astenia de vina ca de nu scot catalogul si biciul imediat!
fetelor,mai am o zi doua de post,am zis ca ma apuc de sport...cui ma lasati?fara suportul vostru nu reusesc!
Lumi,Deus,ema,Ele,Eloise,carina,puskin,iulix,nikole,baby,chiqutita........hey,toata trupa la apel!
Whatever happens don`t let go of my hand!
emaaimee spune:
gand la gand, hannen
am scris in acelasi timp.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
baby-boom spune:
Aici! Ma lupt cu mine insumi
Am inceput sa merg la sala de vineri.
Maine vad un bioenergetician.
Pana la finele saptamanii fac cheesecake...si bonus poate o voi intalni pe Anda
Weekendul urmator mergem la Herculane la 5 zile de cocotz intensiv
...pana atunci antrenament la fel de intensiv...si masaje de recuperare seara :))))
Am o perioada...de aia cum nu se poate mai rea. Ca atare ma tin deoparte putin, sa nu saget bad vibes.
S-a suparat Luminita? Why?????????
Va pup sportivelor!!!
Ele spune:
Si eu sunt prin zona. Dar numai seara citesc.
Plus ca la sport sunt consecventa dar nu am chef sa scriu. Nu am rezultate fantastice, la cap mancare claaaar gresesc deci nu am cu ce ma lauda.
Nu inteleg care e faza cu stersul pozelor de pe picasa si cu multe absente de pe forum dar na..eu sunt mica, ce stiu eu?!!
Elena & Denisa
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure de vreo citeva zile am o presimtire...vad ca incepe sa se adevereasca: declar topicul mort, puteti incepe sa aprindeti luminari...:-( Luminita s-a suparat...sper ca nu din cauza unor comentarii ale mele - n-am zis nimic cu rautate. sper sa ma insel, poate o fi doar astenia de toamna. "*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"* If you want things to change in your life, you have to change things in your life. "The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. |
Poate are treaba si nu poate ajunge pe la net.
De ce sa se supere?
Nu moare topicul, e doar o perioada mai stresanta pt. toti dinvarii motive
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
ileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Poate are treaba si nu poate ajunge pe la net. De ce sa se supere? Nu moare topicul, e doar o perioada mai stresanta pt. toti dinvarii motive ***Fur is for petting** http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1 http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro www.accesoriisihaine.blogspot.com |
Eu, inca pe tusa si cu KG in plus, imi exprim sperietura si o rog pe Lumi sa dea un semn...
Dupa faza de ieri dimineata cu agentia din TM...tot caut aici mesaje de la Lumi.
pearl84 spune:
Bai..deci cine moare..ce lumanari aici-sha??????????...Acum, pe cand l-am descoperit si eu pe Tony?
De cand am venit la topicul asta, fac in sfarsit sport cu regularitate, aflu informatii super-utile, ma simt motivata sa fac mai mult, psihic ma simt mult mai bine etc..deci sa nu depunem armele!!
Allure, mersi de sfat..daca m-ai fi vazut cum aratam si cum respiram...zici ca eram gata sa leshin. Ma apucase o ciuda ashea...ca ei zburdau pe acolo..si eu de abia ma miscam. Data viitoare fac mai putintele , dar mai calitative.
Am citit ultima pagina pe masina si m-a apucat panica
...am intrat in casa si direct aici sa va zic ca e un subiect care merita tinut activ ...chiar ajuta!!
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
nikole spune:
Ce agentie din TM, Ileana?
Nu va jucati cu anxietatea mea
Lumi, zi ceva...
Nu moare nimic, e doar o perioada nasoala ptr unii useri, revenim acusi toata echipa cu forte noi
edit:am avut de dimineata un fresh a la Deus
gustare:paine integrala cu mieresi unt+o cafea
pranz nesanatos:snitele de pui cu cartofi pai(mi-a fost lene rau sa aburesc brocoli, sa spal/tai rucula, rosii, asa ca,...am mancat nesanatos azi)
astept o minune, sa adorm pruncii sa ma apuc de yoga, imi place la nebunie, ma intind precum elasticul, intr-adevar cu respiratia nu-i chiar usor...
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
Deus spune:
NIMENI NU MOARE! aici totul este ok!
nu stiu de ce rezist bine mersi pana pe la 5 cu mancatul si dupa ma loveste o foame de lup!
visez ca o tampa la o vacanta de detox: sa merg undeva singura, sa fac yoga dimineata si seara,sa ma plimb in natura, sa dorm 8 ore,sa citesc, sa ascult muzica buna, sa mananc doar salate si sa beau fresh-uri...macar 10 zile!!!
maine o noua zi...vreau o vacanta
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney