"Abdomen extra-plat (43)"
Raspunsuri - Pagina 6
hannen spune:
Aaa,la voi deja ploua??Pai mai mult de atit ce astepti sa se intimple?Ca io numai ploaia o vreau!La noi e soare si cald rau,34 de grade insa bate vintul tareee,turbat!E bine in casa ca am toate geamurile deschise aici la poalele muntilor si pe malul raului ,pe colt ,la etaj ,cu plasa de tintari si la intrare...ce ventilatoare,ce AC,trai nenicule.Tot am deschis,tot!
Lumi,aseara m-am uitat cu jupinul la plyometric ..vai,vai,vai,am ris de ne-am stricat.Adica ne incurajam unul pe altul si pe un ton serios mi-a zis "you can DO IT GIRL!but be careful,don`t become toooo SEXY" hahahaa,ce e acum de nepotolit,dupa aia ma vedeti la "in unul sau in doi " cum ma pling ca nu maaaaaaaaaai pot!
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
pearl,draguta musai ai tu ceva cu care sa te lauzi.Cauta prin dulapuri,cauta camila prin fata blocului...cauta ceva!!
si daca ai gasit ceva ,vino pe pm ca`ti spui io de ce ie musai sa ne laudam.
Marina spune:
salutare si de la mine.
eu nu am apucat ieri sport pt ca am bagat o sedinta cu parintii de vreo 2 ore dupa job, dupa care infricosata de ce am auzit m-am dus si am bagat si teme cu fie-mea pret de o ora. Nebunie totala, sper sa ne relaxam cu asta.
Azi am mancat un iaurt la md si ceva zmeura, ca si sport planuiesc pilates .
Temele ar tb trecute ca si efort , sigur pierd ceva calorii
pearl84 spune:
Mai deci numa io tin flamura sus aici????
Am facut Plyometrics..TOT!!!...Desigur,ei fac intr-o ora..eu am facut in aproape 2 ore . Am simtit ca nu mai pot, ca ma arde respiratia, ca ametesc....dar am zis ca si de-a naibii fac pana la capat cum pot, cat pot. Curg apele pe mine....
Ma duc la dush si apoi la munca.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
hannen spune:
Pearl!BRAVO!asa te vreau!
stai sa vezi ca ma apuc si eu curind,ti-am zis ca am vizionat filmul cu barbata`miu ,cica il doare numai cit ii vede pe aia.
Il recomanzi dupa o asa mare pauza,sau o iau iar cu hip-hop abs.
Ma omoara Lumi,mereu intreb si degeaba.
Marina,ce va zisera la sedinta aia de te-ai speriat?
azi am prestat o ciorba de legume mortala,un pui la tigaie si o inghetata imensa de afine.Nu dati!Da?
pearl84 spune:
Hannen, intreaba-le pe fetele astea mai cu experienta ca mine...eu cand m-am apucat de p90x, primul workout a fost kempo, ca cica ii mai usurel (ya, right..).
Apoi am facut 20 de min de plyo...apoi 30...40..si tot asa. Si eu m-am apucat dupa o mare si minunata pauza de 1 an si ceva..
Apropo de lumi...unde a disparut ???
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
hannen spune:
Chiar asa,unde`i Lumi?
Halou,halou,doamna Lumi v-a luat tzunami?Pacat bre,ca se adevereste vorba aia cum ca numai oamenii buni ...doamne fereste,iesi de unde ai intrat.
Allure spune:
of, of!
Hannen, iti consumi energiile inutil, daca stii la ce ma refer.
Pearl, si e valabil pt oricine intimpina dificultati cu un exercitiu: NU insistati cu numarul de repetitii daca nu puteti face la fel de multe ca cei de pe DVD in timpul alocat. Urmariti sa executati corect cele 10-15 sau cite repetitii puteti in timpul in care Tony face 25. Cu fiecare workout deveniti mai puternice si data viitoare veti face mai multe intr-un timp mai scurt. Asa apare progresul. Fortind nota, nu faceti altceva decit sa pierdeti timpul si sa va expuneti accidentarilor. Aici nu e concurs "cine poate mai mult si mai tare"...OK?
O zi buna si lipsita de incidente va doresc!
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
hannen spune:
Allure, stiu,stiu.Se intimpla sa realizez cu intirziere citeodata,dar mai bine mai tirziu decit niciodata.
Azi mi-au venit elevele cu note bune la testul de dupa vacanta si sunt super fericita!!e prima data cind au luat asa note!Eeeee!
Nu mai zic cum a fost in aprilie cu examenele la liceu,am avut doua serii...pfua ce emotii,dar si rezultatele pozitive m-au facut sa ma umflu in pene!
Na,ca am avut si ceva pozitiv pe ziua de azi,sa ma laud si eu,nu?
Allure spune:
de vreo citeva zile am o presimtire...vad ca incepe sa se adevereasca: declar topicul mort, puteti incepe sa aprindeti luminari...:-(
Luminita s-a suparat...sper ca nu din cauza unor comentarii ale mele - n-am zis nimic cu rautate.
sper sa ma insel, poate o fi doar astenia de toamna.
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.