"Abdomen extra-plat (43)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineatza si de la mine!
Va dau si eu o , ca eu mi-am baut-o.
Ema multumesc de felicitare. Eu nu mananc carne (exceptie fac nuntile la care ma duc, dar asta e secretul meu ) deci in majoritatea timpului sunt vegetariana si zau ca nu e rau deloc.
Merci pt. sfatul cu pilatesul de pe utorrent. Cred ca maine fac pizza ca azi nu am timp.
Deus merci ca m-ai scos din ceata.
Fug ca am treaba azi si revin pe seara. Va si sa aveti o zi frumoasa.

...............................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Neata, eu cu capucino-ul va salut.
N-am mare ucru de povestit , fac grile i frec menta, cam atat
Ieri am fost si mi-a cumparat un uscator de par care cica ar face onduleuri lejere. Am zis sa-l incerc, ca macar daca nu e ok e oricum cu ionizare, am ceva pt. volum, pot lua un difuzor bla bla bla. Azi trebuie sa-mi spal parul si sa-l incerc.

Abia astep sa plecam, sa invat odata germana si sa gasesc ceva fain.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Buna dimineata!

La mine azi e zi fara sport...imediat merg la munca, unde voi sta pana la 11:30 deseara...deci nu am vreme.
Vad ca toate faceti pizza acasa aici...nu-mi dati si mie pe pm reteta de aluat???..Daca e cu drojdie uscata mai ales, ca aici numa de aia se gaseste.Cand fac aluat dupa reteta mea, imi iese mult prea crocant.

Sabina, la multi ani de pe acum, ca maine s-ar putea sa nu fiu prin zona.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

salutareeee azi sunt la cote inalte,am reusit sa ma intilnesc cu prietena mea si am spart nuci cu ciocanul
doamne ce gustoase au fost!!!!N-am mai vazut nuci in coaja de mii de ani!

Pearl,eu am o reteta bestiala de aluat de pizza,lipii,cica merge la orice.Mai pe seara poate am timp sa ti-o scriu .
Bafta tuturor la munci.

Xio,bey unde si cind pleci?fugi de noi cumva?

Ma duc ca am treburi

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Vreau sa plec din tara, sa lucrez altundeva. Inca nu stiu sigur ce vreau sa fac , ca sunt impartita si as face mai multe.
bine, am pierdut timpul pana acum, ma duc sa mai citesc ceva.
V-am

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Vreau sa plec din tara, sa lucrez altundeva. Inca nu stiu sigur ce vreau sa fac , ca sunt impartita si as face mai multe.
bine, am pierdut timpul pana acum, ma duc sa mai citesc ceva.
V-am

***Fur is for petting**

Vino in Jp,ai face coada de pacienti la usa ta

Pana la urma ce specializare ti-ai ales?

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

cafea/ceai pt fete. le-am baut pe amandoua.
sa traiti cu numele Ana& Ioachim. mi-a zis sora mea ca ar fi sfanta mea, ca Anca vine de la Ana... nu am stiut. si cica si Aneta(mama) vine de la Ana. asa ca Sabina, facem si noi un gratar in weekend ca sa impacam prietenii inca o scuza de gratar
Sabina, la multi ani anticipat. ce praji e aia cat inseamna 30de mii yen? si eu am luat banda mea la reducere(half price €499), se stange, dar tot e o magaoaie.
io-s cu grilele de condus,cd&cartile. o sa dureze ceva pana iau full, macar sa iau provisional. aici iei intai provizoriu, conduci 6 luni cu el& obligatoriu cu o pers in stanga care are full. apoi trebuie sa mai dai o data examen sa iei full driving licence.
Xio, sa imi spui si mie cu e uscatorul ala ca ma intereseaza si pe mine, mai ales pt cupila mea care are parul moale& ondulat. ai ales pana la urma specializare? vrei sa pleci in Germania? poti merge in UK sau chiar aici, daca vrei.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Va salut scurt ca-s contra cronometru si la serviciu si acasa saptamana asta.
Eloise: mi-a adus un coleg neti pot anul trecut din India. Dar inclusiv sare amestecata cu apa si pusa intr-un sparay de la farmacie si e ok.
Baby: abia astept sa te vad azi :)
Lumi:
Anca: inca o chestie in comun . Pe mine m-a indoctrinat un coleg de acum 5 ani cu Shukar Collective. Asta iti spusesem si eu de sweetners in general: ca produc dezechilibre la nivel de raspuns din partea creierului si ca se pare ca stau la baza stagnarii/ ingrasarii in ciuda aportului energetic 0.
Hanen: ce inghetata faci?
Elena: rosii, branza si nutela de-o data? Si eu de la 35 de grade in sus functionez cel mai bine. Frigul ma termina si intunericul de afara . Vreau sa imi comand pentru acasa becuri cu intensitate luminoasa (lumeni) mare - am inteles ca are acelasi efect ca si soarele asupra creierului.
Sabina: care e prajitura preferata?
Xio: te-ai hotarat cu plecatul? Multa bafta daca e asa
Sa imi tineti pumnii maine, da?

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Xio,am nevoie de ajutor,again.

Prietena mea vine din ro. dupa o radiografie cervicala(?)sper ca am nimerit`o cu diagnosticul asta:

Corpi verticali cervicali si discuri intervertebrale cu inaltime normala.Canal rahidian cervical cu diametrul AP=17mm la C6.Absenta coastei cervicale bilateral.

Boon,a fost la dr. tirziu cind trebuia sa se intoarca si nu a apucat sa ia tratamentul fiindca i-au zis ca`i va scadea tensiunea(deja o are mica) si a decis sa mearga aici la dr.A fost cu radiografiile la dr-ul de "cartier" la o clinica mica de linga casa care nu pricepe nimic din radiografiile ei,zice ca nu`i nimic in neregula.Acum o sa mearga la un alt spital(oare ce specialitate ar trebui,in fine) dar deocamdata nu este lamurita cam ce inseamna treaba de mai sus.
Ea a fost la dr. pt ca de vreo 5-6 ani se simte rau,stare generala de sfirseala..acum are dureri de cap si ochi,seara daca sta prea tirziu deja zice ca i se asterne ca o ceatza pe ochi..
Ai idee ce inseamna chestiunea aia ?As vrea sa o ajut dar nu stiu pe cine sa intreb,asa ca incerc la tine.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

cafea/ceai pt fete. le-am baut pe amandoua.
sa traiti cu numele Ana& Ioachim. mi-a zis sora mea ca ar fi sfanta mea, ca Anca vine de la Ana... nu am stiut. si cica si Aneta(mama) vine de la Ana. asa ca Sabina, facem si noi un gratar in weekend ca sa impacam prietenii inca o scuza de gratar
Sabina, la multi ani anticipat. ce praji e aia cat inseamna 30de mii yen? si eu am luat banda mea la reducere(half price €499), se stange, dar tot e o magaoaie.
io-s cu grilele de condus,cd&cartile. o sa dureze ceva pana iau full, macar sa iau provisional. aici iei intai provizoriu, conduci 6 luni cu el& obligatoriu cu o pers in stanga care are full. apoi trebuie sa mai dai o data examen sa iei full driving licence.
Xio, sa imi spui si mie cu e uscatorul ala ca ma intereseaza si pe mine, mai ales pt cupila mea care are parul moale& ondulat. ai ales pana la urma specializare? vrei sa pleci in Germania? poti merge in UK sau chiar aici, daca vrei.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

30 mii yeni inseamna cu aproximatie si rotunjit 300 dolari.Si eu tot la reduceri am prins-o.Nu e performanta,nu e de firma.De ex in 26 minute,la viteza maxima am facut numai 2 km.Insa eu deocamdata imi fac treaba cu ea si ma dau jos leoarca.Vreau sa o folosesc cativa ani pana cresc fetele si apoi sa ies la alergat.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput